Gå til innhold

ABC123

Medlemmer
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Innlegg skrevet av ABC123

 1. Kan det være at du spiser for lite og kroppen går på sparebluss? Evt at ukessummen overstiger 7xønsket dagsinntak? 

  Jeg lå på 2000 kalorier om dagen, og gikk ned i vekt, før jeg ble gravid. Nå er jeg såvidt i gang med trening igjen, men spiser ca 2000 kalorier daglig nå også :)

 2. På 3.2.2017 den 12.22, L.C skrev:

  Kan man få skikkelig vonde muskelknute bak ved skulderbladene av styrketrening? Isåfall, hva gjør jeg galt og hvordan kan jeg forhindre det?

  Mitt tips er å massere/trykke med en hard liten ball på knuten, får det samme i perioder og pleier få mannen til å "mishandle" meg...

 3. 1 time siden, HenrikWL skrev:

  Jeg er ikke hverken kvinne eller lege, så jeg har overhodet ingen forutsetning for å uttale meg om bekkenløsning. Om du har bekkenløsning vil kanskje hvile være det tryggeste ja - alternativt hør med legen om han har noen tips?

  Der får jeg høre at jeg skal trene det jeg orker og holde snittpulsen under ca 75% av maks, rastløs er jeg også 😉 

 4. 2 timer siden, HenrikWL skrev:

  Leg extensions, lårcurl, ja/nei maskinen, tåhev? Kanskje kickbacks for glutesa? 

  Har prøvd alt unntatt kickback, og er kun tåhev som ikke gjør meg superkvalm... Kickback er jeg litt skeptisk til, bekkenet er rimelig løst så redd jeg skal gjøre det verre... Knebøy med kroppsvekt går også, men med litt ekstra vekt så nytter det ikke. Glutebridge går de dagene jeg kan ligge på ryggen... 😂 Er vel bare å innse at jeg ikke skal trene bein de neste månedene!

 5. Kan jo skrive hva som har gjort underverker for min kjernemuskulatur i vår: 

  planke

  planke til sideplanke, annenhver side, så mange du klarer sammenhengende (rolig) opp til 20 totalt

  kneetuck med bena i slynge eller på fitnessball

  stir the pot med hendene i slynge eller på fitnessball 

  varianter av situps der du begynner balanserende på rompa og egentlig aldri går helt ned, altså prøver å ha bena over bakken og ikke bli liggende nede på ryggen

 6. Den 26. mai 2016 at 13.43, Staas skrev:

  Når du nevner hormonproblemer så burde jeg kanskje ha tenkt på det selv :o Jeg har en sykdom som heter pcos, som går på hormonforstyrrelser...

  Supert å melde seg inn her å få så bra hjelp altså :)

   

  Har du PCOS så er det ofte mage og hofter som er vanskelig, prøve å måle midjemål hver gang når mensen er ferdig og se om det minker. 

 7. 4 timer siden, vesen skrev:

  Da er de nødt for å finnes i din størrelse et sted, fortsett og let (y) Min erfaring er at de er litt store i størrelsen, du kan nok trygt gå ned en størrelse, særlig om du velger en av de elastiske modellene.

  Må finne og prøve først, men 27" er nok vel smått om jeg skal få de over hoftene også ;)

 8. 8 minutter siden, vesen skrev:

  De finnes fortsatt og er å anbefale! Kjøpte 3 par Levis` curves i USA i sommer, så det bør være mulig å få tak i på nett :cat:

  Fant faktisk på salg i dag, men måtte velge mellom 27" og 32" (ikke noe mellom) som altså var for lite eller for stort... Så ut som en lovende fasong, så håper jeg finner i riktig livvidde!

 9. 7 timer siden, Therese skrev:

  Weightless?

  bikbok har faktisk noen veldig fine bukser med superstrech og høyt liv

  Har prøvd weightless og de passer ikke... kan prøve BikBok, men har slitt med det at jeg har kraftige lår og legger tidligere, er ikke noe unormalt at Bikbok-bukser ikke går over knæra ;) men det kan være de sitter bedre nå som midjemålet har krympa tilbake til normalt nivå. 

 10. Jeg begynte fra utrent i fjor, har aldri vært noen løper men bestemte meg for at dette skulle jeg klare. Fra November 2014 fulgte jeg endomondo sitt oppsett for en utrent som ville klare å løpe 5km. Det er tøft å begynne rett på 4x4 intervaller, så programmet jeg fikk til å begynne med var lange strekk i rask gange som oppvarming (10-15min), så 30 sekunder løping etterfulgt av2-3minutter rask gange igjen. Nå, et år senere, løper jeg 5-6km uten noe problem, selv om jeg ikke er så rask (det er heller ikke målet).

  Husk også å være aktiv i pausene, du skal ikke løpe det du kan i 4min og så stå stille og stivne før neste intervall!

  lykke til uansett hva du gjør :) 

×
×
 • Opprett ny...