Gå til innhold

Dama

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg ble gravid (planlagt) etter ca 1 år, så da er det litt vanskelig å si for min del. Merket det både på humøret og vekta etter at jeg sluttet. Legen min trodde nesten ikke på meg, da jeg sa at jeg plutselig hadde lagt på meg etter at jeg begynte med p-sprøyte. I tillegg mistet jeg mensen og følte meg generelt i ubalanse. Det er nok hormonene som gjør at du ikke går ned i vekt, samt at jeg har lest at det er vanskeligere å bygge muskler da man bruker hormonprevensjon.
 2. Jeg har også opplevd vektøkning da jeg brukte p-sprøyte. Det var en del kg som kom på i løpet av et år. Årsaken var nok både mer vann i kroppen og mer søthunger pga hormonene. Etter at jeg kuttet ut all hormonprevensjon, så føler jeg meg som meg selv igjen. Husker ikke hvor ang tid det tok før det var ute av kroppen.
 3. Det her tror jeg det er et fåtall som blir motivert av. Gutta liker den sikkert..
 4. Her: http://www.klubben.no/Search?q=hekk
 5. Det er vanlig å binde vann ved oppstart av styrketrening, men det kommer nok til å forsvinne i løpet av et par uker
 6. Dama

  Styrketrening/amming

  Tror jeg må skylde på ammetåke, for det var 30-40% proteiner...hehe. Det vil si at det var 125gr. Sorry
 7. Dama

  Styrketrening/amming

  Jeg har regnet ut at jeg spiser rundt 2000 kalorier per dag (bare 30-40gr proteiner). Det er åpenbart at jeg bør spise mer proteiner. Målet mitt er 100kg i knebøy og markløft, og 50kg i benk (Dietmar). Det som gjør det vanskelig å beregne inntaket er ammingen (2 ganger i døgnet). Vekt er 65kg og høyde 1,64. Jeg klarte nesten målene jeg hadde satt meg, før jeg ble gravid. Nå er klumpen 10 mnd Skal jeg drite i kalorier og kun tenke på å øke proteininntaket?
 8. Benk: 45 Knebøy: 77 1/2 Markløft: 85 Målet er; 50, 100, 100
 9. Det kan være lurt å bruke belte for å få bedre teknikk på knebøyen. Da blir man mer obs på holdning. Ryggvondtet mitt forsvant da...
 10. Jeg brukte 30 days shred etter min andre fødsel (før jeg var klar for treningssenteret), og det var tuuungt, men det funket. Du kommer til å få bra fremgang på hvor mange push ups du klarer
 11. Helt klart at trening hjelper uansett. Jeg spiser fortsatt kake og sjokolade i helgene, men har hatt stor fremgang med styrketreninga. Det blir jo ingen six-pack av det, men har økt fra 20 til 55kg i knebøy i løpet av noen mnd (som et eksempel).
 12. Knebøy: 40kg Benkpress: 35kg Skråbenk: 12,5kg Markløft: 50kg Biceps: 7,5kg Sittende roing: 40kg Jeg har bare trent styrke siden november, men har hatt en fin fremgang. Trener med 8-10 repitisjoner.
 13. Finnes det proteinpulver uten søtstoff? Jeg blir alltid uvel av lettprodukter med søtstoff, så jeg har ikke investert i proteinpulver av den grunn. Eneste jeg har funnet er Yt restitusjonsdrikk fra Tine.
×
×
 • Opprett ny...