Gå til innhold

Cornelia78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Master i analytisk kjemi. Jobber som overingeniør i staten. 475 000 i året.
 2. Cornelia78

  Dagens Glade

  Har gått og siklet på en diamantring i flere uker, men den har vært så dyr. Lot meg overtale av mannen til å avvente for å se om den kom på tilbud. Thune har diamantdager med 25% rabatt innimellom. Nå kommer den til kampanjepris, så da slo jeg til. 7500 spart! Skal hente den på fredag. Liker ikke å innrømme at det lønnet seg å vente for å se om den kom på tilbud.
 3. Jeg holder på å komme meg etter en operasjon, og det fikk meg til å lure på om kroppen bruker energi på å reparere seg selv i tillegg til "staying alive".
 4. Blitt kryssforhørt av en forsvarer i lagmannsretten som tøyde og vred på alt jeg sa. Han gjør jo bare jobben sin, men jeg ble skikkelig irritert.
 5. Er det annerledes å sjekke opp noen på treningssenteret enn andre steder som ikke er av type "ut på byen/fest", f.eks via skole/jobb, matbutikken, på legekontoret, i skisporet, i nabolaget osv.
 6. Her fikk jeg også noen svar. Har vært på utredning pga knevondt, og jeg har samme diagnose. Leggbenet mitt er utrotert og jeg er generellt svak i det benet. Jeg stoler ikke på det benet. Planen er å trene opp styrken. Hvilke øvelser er bra for popliteus? Jeg har også fått støpt innleggssåler som kan hjelpe meg.
 7. Mager kesam og frosne bringebær blandet med stavmikser.
 8. Hahaha, dette har jeg gjort (noe tilsvarende iallefall). Guttungen på 4 sov på flyet og våknet veldig tissetrengt da flyet skulle til å lande. Måtte bare hive i meg litt drikke fra den uåpnede flasken så det skulle bli plass til "påfyll".
 9. Kjenner jeg blir litt misunnelig av denne tråden. Jeg vil også løpe!! (Men kan ikke pga runners knee).
 10. Grattis føles det ikke bra?? Jeg husker godt min første mil. Det er stas, spesielt når man i utgangspunktet ikke var så fan av å løpe.
×
×
 • Opprett ny...