Jump to content

Beatesh95

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Hei! Jeg er ei jente på 20 år, som veier 64 kg og er 1.68cm høy. Jeg har litt overflødig fett på mage, rygg, armer og lår som jeg ønsker å få mer fast. Muskler i armer og ben har jeg fra før av, men jeg har ikke trent på en stund så det har begynt å bli litt slapt noen steder. Jeg ønsker nå å gjøre noe med dette, og vil få til et treningsprogram som varer i ca 4 uker, fordi jeg ønsker et kjapt resultat. Spørsmålet mitt er om noen her inne har noen gode råd/ tips til mat og kosttilskudd jeg kan gå til innkjøp av. Jeg har hørt mye om kosttilskudd som fatburner etc, men jeg vet ikke om dette hjelper på fettprosent? Jeg ønsker lav fettprosent og markerte muskler. Blir glad for all hjelp jeg kan få, da dette er ganske nytt for meg
  2. Trenger sterkere mengde med betakaroten enn det som selges her i Norge hvor det bare er 3mg i hver tablett. Det gir ingen effekt på meg.
  3. Hei! Jeg er på jakt etter Betakaroten fra Sverige 25mg ++, og lurer på om noen her inne har erfaring med en god nettside fra Sverige som sender til Norge? Bor nemlig lang fra grensen, så har ikke mulighet til å kjøpe fysisk fra butikk.
  4. Jeg vurderer å starte med Betakaroten tabletter, er veldig lys i huden, blir sjelden merkbar brun, har fregner i ansiktet og har litt rød/oransje skinn i håret. Noen som kan hjelpe med et godt alternativ til Betakaroten? Har prøvd to ulike fra Norge, et fra helsekosten og et fra nettbutikken( betakaroten.no) uten virkning. Har lest på nettet at Sverige har noen gode alternativ som f. Eks Maxosol, Betakaroten fra denne siden( http://www.svenskhalsokost.se/produkter/betakaroten?da=14-386 ) og Betakaroten mega (http://www.svenskhalsokost.se/produkter/betakaroten_mega ) . Noen som har noen anbefalinger eller har prøvd noen av de jeg la ut fra Sverige? Trenger virkelig hjelp :-)
×
×
  • Create New...