Jump to content

jetset

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 1. jetset

  Rapid burn

  Den blir nok hard, men kan jo prøve
 2. jetset

  Rapid burn

  Jeg drikker kaffe i tillegg tidlig på dagen, men ikke så mye. Det er nok derfor jeg merker den store effekten da jeg trener på ettermiddagen. Jeg kjenner at jeg presterer mye mer på kondisjonstrening med de enn uten. Svetter mye mer også. Derfor er det litt dumt at jeg ikke får sove av de. Jeg vil jo bruke opp boksene og derfor tenkte jeg at de kunne øke forbrenningenn utover dagen om jeg tar dem på morgenen i istedet.
 3. jetset

  Rapid burn

  Drikker jeg kaffe er jeg like langt når det gjelder å få sove Syns også rapid burn har mye mer effekt enn kun kaffe. Det jeg lurer på er jo om Rapid Burn har noen effekt ellers på dagen når man ikke trener? Da kunne jeg eventuellt tatt to på morgenen og heller en før trening så kanskje jeg får sove
 4. jetset

  Rapid burn

  Har brukt Rapid Burn en stund. Jeg syns det hjelper og at jeg har mer energi under trening enn hvis ikke jeg tar de. Problemet er at jeg ikke får sove pga koffein. Derfor lurer jeg på om det har noen hensikt å ta det tidligere på dagen eller på morgenen? Noen som har erfaring med det?
 5. Har hørt mye bra om Fitbit Charge HR. Kunne tenkt meg den hadde det ikke vært for at den må taes av under svømming. Litt dumt når man svømmer mye som trening.
 6. Jeg skrev lenger opp at jeg har ryggproblemer. Det jeg egentlig spør om her er jo om jeg kan legge til øvelser enten samme økten eller legge til en dag til i uka. Leste et program nå og der er det både bulgarsk utfall og gående utfall i samme økten. Det jeg lurer på er om ikke det blir litt mye? Link til program. http://www.tv2.no/a/6799222
 7. Jeg kan teste de ut for å se om de er bedre for ryggen. Har hatt problemer med skiveutglidning i korsryggen så jeg vil være forsiktig
 8. Ja, det kan jeg selvfølgelig prøve. Bare kjenner det iler i ryggen så fort jeg bøyer meg ned. Kjenner ikke det på markløft selv om jeg bøyer meg da også.
 9. Kikket på youtube nå. Mulig jeg er helt bortreist, men jeg skjønner ikke helt forskjellen på Goblet squat, frontbøy og knebøy. De holder bare armene litt forskjellig. Syns de to ser like skumle ut for ryggen som knebøy.
 10. Den tanken slo meg også. Derfor kontrollerte jeg meg selv nøye. Veide absolutt alt jeg puttet i meg. Så i den perioden er jeg sikker på hvor mye jeg spiste. Prøvde meg frem med litt mer og litt mindre kalorier uten at det hjalp. Derfor prøver jeg nå svært lite og det funker...
 11. Dette med protein har jeg tenkt på selv. Ser at jeg på treningsdager får i meg rundt 75 gram. Så den kan jeg nok øke endel
 12. Skal heller ikke gå på det over lengre tid. Jeg vet bare at det fungerer og at jeg føler meg i kjempeform
 13. Nei, meningen er at man skal innføre vanlig mat etterhvert. Nå har jeg tro på dette siden jeg kjenner flere som har gått på det, gått ned mange kilo og holdt seg der.
 14. I alle dager! Jeg har ikke startet denne tråden. Svarte trådstarter at jeg kun har gått ned i vekt og blitt sterkere av kaloriunderskudd og trening. Det fungerer for meg så hvorfor er du så opptatt av at JEG skal endre på noe?
 15. Jeg trener hjemme fordi jeg har vært støttemedlem på trenignssentre i altfor mange år Har mye utstyr og en mulitgym, men ikke alt man kan gjøre uten å vite hva man gjør da. Bruker youtube mye da.
×
×
 • Create New...