Jump to content

Power woman

Members
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Power woman reacted to FrkHoel in Hvordan holde seg til dietten?   
  Diett er noe drit, sånn er det bare. Ta deg sykt god tid eller bit i det sure eple og dropp snickersen. Eventuelt IIFYM og tell makroer/kcal. Snickers til lunsj? tja why not :cool:
 2. Like
  Power woman reacted to TEW in Den store syndetråden!   
  Is og kransekake! Dvs is,kransekake, is,kransekake, is,kransekake, is,kransekake, is,kransekake også litt is da.
 3. Like
  Power woman reacted to Tesla in Pappakropp?!!   
  Er du pappa, har en kropp, ja da har du pappakropp. Samme med mamma, kropp og mammakropp. Og sommerkropp. Og bikinikropp. De fleste har faktisk en kropp.
  Skjønner ikke at å ha en spesiell kropp skal være trendy, på lik linje som det å ha en sveis eller en type bukse.
 4. Like
  Power woman reacted to 02-snapper in Teoretisk sett i underskudd, men vekten står stille?   
  Det er maten som har mest å si, ikke treninga...

  Ellers virker det som om du jobber veldig mot kroppen heller enn MED den. Å løpe 20 km3-4 ganger i uka, samt sykle en time daglig, og ligge i kcal-underskudd tenker jeg at vil stresse kroppen din ganske mye, og det i seg selv vil gjøre vektnedgangen (som du overhode ikke trenger) vanskelig. Kanskje kroppen din rett og slett trives bedre med litt mer kilo på kroppen?
 5. Like
  Power woman reacted to Pinglo in 100 % dønn ærlig kontaktannonse - Hva ville du ha skrevet?   
  Denne tråden hadde vært mye gøyere om det var eksene til folk som skrev teksten. Slik er det å være kjæresten til {brukernavn}
 6. Like
  Power woman reacted to Theanswer in Råsterk Bamse i Fleskedrakt.. Hjelp?   
  Heisann!

  Er en ingeniørstudent på 23 år, veier for øyeblikket 150 kg blank. Og ønsker hjelp til å gjøre noe med dette, en gang for alle.

  For noen år tilbake lagde jeg en tråd her med min PSMF diett, og min fremgang. Det var helt utrolig effektivt, gikk ned bortimot 10-15kg i mnd. Og gikk fra 145 til 110 på omlag 5 mnd. Deretter dro jeg på ferie i USA en mnd, og ødela alt sammen, de neste 2-3 årene har jeg jevnt est opp til 150 igjen..

  Faktumet er at jeg er sterk som juling, har trent Ishockey, Fotball, Kickboxing og generellt løftet mye helt siden 16år-alderen. En av de første turene jeg hadde i markløft som 17åring løftet jeg 180 kilo uten problem.

  Her er et bilde av meg i 2013 på 130 kg, noe som viser hvordan kroppsbyggingen min er. Livet er forferdlig tungt når man veier så hinsides mye over normalvekten. Jeg er nøyaktig det dobbelte av kjæresten min, noe jeg sliter med å leve med. Jeg vet jeg alltid kommer til å være tung som bly, men jeg vil veldig gjerne få på meg Fjellreven buksa mi igjen, og løpe i skogen med bikkjene.. Kanskje begynne med litt kampsport igjen også.

  [ATTACH]161892[/ATTACH]

  Nå er jeg tilbake i helvete.. Er oppe på 150 igjen og vil ikke starte på en skikkelig diett igjen, da PSMF'en ødela meg fullstendig. Det jeg ber om er noen konkrete, enkle hverdagstiltak jeg kan ta uten å måtte bli ekstrem. Jeg kunne helt sikkert begynt på PSMF igjen, og rast ned i vekt, men mistenker jeg hadde knekt da også.. Og på et par år ende på 150 kg igjen.

  Jeg har søkt på nettet, lest blogginnlegg, sett videoer og lest artikler. Men jeg ønsker gjerne hands-on informasjon fra noen med erfaring, gjerne så lik min som mulig.

  Setter utrolig pris på all tilbakemelding! Takk på forhånd.

  Mvh. Fredrik

 7. Like
  Power woman reacted to FrkHoel in VG: Derfor blir franskmennene slanke og sunne av ost   
  Ost er magisk
 8. Like
  Power woman reacted to Therese in Normalisering av forbrenning og vektnedgang   
  Det er viktig å ta med i regnestykke at kroppen ikke er en kalkulator - det er et enormt bredt spekter med faktorer en ikke har kontroll på.
  Å telle inntak og beregne uttak er forsåvidt greit, men det trenger ikke stemme med sannheten - en må bare finne seg i at en ikke kan vite hva kroppen forbruker dag ut og dag inn.

  Dersom du har en inaktiv hverdag, er sykemeldt og mangler motivasjon så går en fort inn på en psykisk faktor som overkjører faktisk kaloritelling.
  Du kan bedre livssituasjonen din uten å telle kalorier ved å faktisk lytte til kroppen

  Legg deg og stå opp til samme tid hver dag
  Vær ute i dagslys, hver dag (ref: gå tur med hunden <3)
  Legg inn tre faste måltider hver dag, spis til du er mett
  Drikk vann når du er tørst
  Ikke småspis mellom måltidene
  Spis mat, ikke snacks

  Forbrenningen din er mest sannsynlig helt normal, den har bare tilpasset seg livsstilen din - da "er det ikke verre" enn å tilpasse den noe annet.
 9. Like
  Power woman got a reaction from Kila in Hvordan slanke en 13åring?   
  Lege og ernæringsfysiolog og kanskje helsesøster på skolen hun går nå er veien å gå. Man slanker ikke et barn på egenhånd uten et godt apparat av fagfolk rundt barnet!

  Det som imidlertid kan gjøres av de nærmeste er jo å være med på fysisk aktivitet sammen med barnet. Ut på tur, klatre i trærne, hoppe, danse, svømme, hva enn som får barnet mer aktivt. Samme med maten, hele familien bør jo endre kosthold og ikke minst ikke fokusere på slanking men på å endre livsstil.
 10. Like
  Power woman reacted to FatUnicorn in Hvordan slanke en 13åring?   
  Jeg svarer som hun som var 100kg da hun var 13 år.

  Snakk med jenta, prøv å få henne til å åpne seg til deg. Spør hvordan hun har det, hvordan hun føler seg, om hun føler seg noe annerledes på skolen osv. Men ikke bombader henne med spørsmål, la hun styre samtalen også kommer du med små oppfølgningspørsmål. Bygg opp tillit slik at jenta faktisk føler at noen bryr seg om henne, og ikke selve vekta. Går det ikke første gangen, så kanskje neste gang.

  Snakk med mor/far og prøv å få de til å forstå at uansett endringer som må til for jenta, må de også være med på. Følelsen av å bli "tvunget" til å gjøre en ting, mens familien gjør noe helt annet er ganske kjip.

  Få i gang noe felles aktiviteter, f.eks en daglig gåtur med mor/far, familieutflukter som skitur på vinter og turer i marka om sommer. Her er det også viktig at det er noe familien er med på; ikke tving henne til å gjøre noe alene. Også er det greit å ikke starte med superlange turer. Selv om de andre i familien kanskje er i form til det, betyr det ikke at jenta er det. Og selv om poenget er å få henne i aktivitet, vil man ikke gjøre det til en negativ ting.
  Om den daglige gåturen er på 20min i starten er det mye bedre enn ingenting. Og lengde kan jo bestandig økes når ting føles litt lettere.

  Ikke fokuser på vekta. Få helsesøster/mor til å bruke målbånd i stedet. Da blir fokuset på noe annet, og det negative forholdet til vekta blir ikke så framtredende. Eventuelt at vekta blir brukt hver 3.-6. måned, men målebåndet blir brukt hver 2.-4. uke.

  I forhold til hva slags endringer som må gjøres i hjemmet kostholdsmessig er det greit å ha snakket med en ernæringsfysiolog. Da kan man finne ut hva som er bra og hva som kan bli bedre. Her syns jeg at mor/foresatte burde snakke med e.fys. først, så jenta, så begge to.

  La jenta få prate med helsesøster/ernæringsfysiolog alene, i tillegg til eventuell fellessamtale. Jenta blir neppe å åpne seg noe når man føler seg "overvåket" av foresatte.
 11. Like
  Power woman reacted to Indiska in Hvordan slanke en 13åring?   
  I utgangspunktet ville jeg sagt at hun skulle vokst inn i vekstkurven sin, men med en høyde på 180 er det nesten umulig, så her er jeg enig i at hun må slankes. Det at hun skal slankes betyr ikke at hun skal være sulten eller tenke på hva hun spiser, men at miljøet rundt henne (dvs, familien) tar ansvar. Tips kan være å fremme et høyt inntak av frukt, grønnsaker og grove kornvarer (som gir metthet på få kalorier), fjerne flytende kalorier (brus, saft, jus), de aller verste kalorisynderne (helmelk, godteri både fredag, lørdag, søndag, kjeks til daglig osv) og velger middagsretter som er litt kalorifattigere (f.eks kyllingfilet fremfor kyllinglår, karbonadedeig fremfor kjøttdeig, osv). Samtidig må man ta en samtale med barnet å si at nå blir ting litt annerledes her hjemme, og det blir ikke mer kjeks og brus på hverdager for noen av oss, og heller fremme det standpunkt at man skal endre livsstil og ikke gå på slankekur eller diett. Det går fint an å slanke en trettåring uten at trettenåringen føler at hun slanker seg
 12. Like
  Power woman got a reaction from Aurelius in Hvordan slanke en 13åring?   
  Lege og ernæringsfysiolog og kanskje helsesøster på skolen hun går nå er veien å gå. Man slanker ikke et barn på egenhånd uten et godt apparat av fagfolk rundt barnet!

  Det som imidlertid kan gjøres av de nærmeste er jo å være med på fysisk aktivitet sammen med barnet. Ut på tur, klatre i trærne, hoppe, danse, svømme, hva enn som får barnet mer aktivt. Samme med maten, hele familien bør jo endre kosthold og ikke minst ikke fokusere på slanking men på å endre livsstil.
 13. Like
  Power woman reacted to Don Patrick (Online Coach) in Overspist til tusen i dag! sikkert 4000 kcal hjelp!   
  Da skulle du sett meg på lørdag:

  bare for å nevne EN DEL av det jeg spiste:

 14. Like
  Power woman reacted to Ulrik in Blir distrahert av hete menn på trening   
  Kudoz til jente for å innrømme at det går begge veier. Likestilling å sånn.
 15. Like
  Power woman reacted to TEW in Blir distrahert av hete menn på trening   
  Sliter litt med dette selv, skulle ønske damene kunne sluttet å sikle når jeg trener...

 16. Like
  Power woman got a reaction from Amba in Fete rutiner på gymmet   
  Å guri, flirer så jeg griner....herlig lang beretning....
 17. Like
  Power woman reacted to Terskeltrening in Fete rutiner på gymmet   
  Men det var faktisk så bra skrevet at jeg glemte kaffekoppen. Nå er kaffen kald, grr.
 18. Like
  Power woman reacted to Amba in Fete rutiner på gymmet   
  Tha coach

  Det var en torsdag som alle andre, og jeg var på trening. Nyditchet som jeg var, prøvde jeg å overkompansere med ny fresh frisyre, og slengte overlegne blikk i alle retninger. Det var det strengt tatt ingen som merket, ettersom ingen så mye som ofret meg et blikk tilbake. For å bøte på dette fant jeg ut at jeg fikk kjøre litt markløft for en gangs skyld, og jeg tenkte at dersomk jeg slamrer vektene i plattingen så hardt jeg bare makter mellom hver repetisjon, så kanskje jeg fikk litt oppmerksomhet.

  Jeg igang med markløft, og her kunne denne beskrivelsen av patetisk treningsrutine hvert over.
  Slik gikk det ikke. Isteden ble jeg vitne til den verste coach in action som noensinne har vandret på denne siden av elven Styx. En kort introduksjon av coach er på sin plass:

  Hans navn hvis ikke er meg kjent men sannsyneligvis begynner med M, fra nå av referert til som Han-du-vet, er Fantofts store gymtroll. Om du noensinne har forvillet dine plattføtter inn på Fantoft treningssenter vet du garantert hvem han er, for han er der 4 ganger i uken, hver uke, hver måned, hvert år. Hvor lenge han har gått der, og hvor lenge han kommer til å fortsette å gå der, vites ikke. Han bare er. Der. På fantoft.
  Han-du-vet er i 50-årene, og kommer fra et spennende land. Han lider av en rekke vrangforestillinger, hvorav den mest påfallende er et slags schisofrent forhold mellom mentalitet og fysikk: Han er en hard core bodybuilder fanget i en på ingen måte hard core bodybuilderkropp. Dette fører til at han sjekker opp jenter som er så unge at jeg selv ville havnet i min egen pedobok om jeg så mye som så på dem, og ved to anledninger har det gått så langt som at han ble kastet ut av Fantoft. Hvordan Han-du-vet kom seg tilbake er det ingen som vet, men Han-du-vet har jo en tendens til å gjøre nettopp dette. Han snakker norsk flytende, men foretrekker å snakke på engelsk, noe som antagelig har mest å gjøre med den enorme Bro-faktoren som er Han-du-vets mest særegne trekk. Du kan sikkert selv tenke deg at det lyder bedre med «come on baby» enn «kom igjen beibi», noe han lirer av seg til alt som kan krype og gå, mens han danser rundt og synger høyt til sin egen musikk, som heldigvis det kun er han som kan høre. En gang jeg satt og glodde i veggen og tenkte mine apatiske tanker fikk jeg høre at «U mirin’ bro? I saw U mirin’», og at «I look better than U, even though Im twice your age bro! U mirin’?». Jeg syns det var å ta hardt i, men så var det noen kids som spurte om jeg var 40 år for under 6 mnd siden, så han skal heller få den under tvil. I blant er det vanskelig ikke å «mire» litt når en 50 år gammel fyr roper og skriker mens han vifter på rassen til den store gullmedaljen. Jeg kunne antagelig skrevet en hel bok om dette gymtrollet, men nå ser jeg at det allerede er gitt ut syv, så vi gir oss her og kommer til poenget.

  Han-du-vet kom bort til markplattingen (på Fantoft er det bare én), liret av seg en kommentar om at jeg ikke kommer til å bli Schwole om jeg har så lange pauser, og begynte å trene chins i apparatet foran. Det var da jeg så det: Han hadde tatt med seg en disippel. Stakkaren var en grovbygd kar fra den tredje verden, for anledningen ikledd dongribukse, som slet med å holde sin egen vekt i chinsstativet. Han var ikke god for en eneste chin-up, og det lyste lang vei at dette var en kar som var ny innen løfting og styrketrening. Hvordan han endte opp med Han-du-vet som coach og introducer til løftingens verden er et spørsmål som kunne vært tatt rett ut av Jobs bok.
  Etter et par sett med voldsomt assisterte chins, høy brølefaktor og bedre underholdning enn det meste som går på TV, skulle Han-du-vet lære sin nye dispippel markløft. Siden jeg, treig som et dårlig ligg, fremdeles ikke var ferdig med min egen marking, fant de seg en egen stang, og kjørte lenger fremme på plattingen. Det ble med ett tydelig at disippelen, fra nå av referert til som Petter (Pittelpytt), aldri hadde lastet en stang før, for han hadde store problemer med å få den blå 20kgs-skiven inn på stangen. Det var her denne rutinen begynte på et paradigmeskifte innen sjanger, og det som til nå hadde vært hysterisk komedie, skulle bevege seg gjennom drama, thriller, tragedie, og ende opp som skrekkfilm fra 30-tallet. Han-du-vet instruerte og Petter gjorde som han fikk beskjed om. Først lærte Petter hvordan han skulle holde stangen. Trikset var å bruke omvendt grep, med såkalt monkeyhook (tommelen på samme side som resten av fingrene) og reimer. På 60kg. Dette førte til at stangens bane i forhold til løfteren ble så skjeiv at Jan thomas blir straight til sammenligning, og allerede på «oppspennet» så Petter ut som en hund med akutt diare. Selve løftet ble utført uten å bruke en trevl av bena, og med en rygg som var så krummet, at jeg kastet meg ned for å unngå å bli skutt av en av ryggskivene til Petter. De kjørte tre til fire repetisjoner hver med 60kg, hvorav første reppen var desidert styggest, ettersom resten av repetisjonene ble kjørt med veldig kort rom, veldg langt over bakken i en slags voldtatt variant av romensk mark. Det ble lagt stor vekt (bokstavelig talt) på å kaste disse 60kgene i plattingen så hardt man maktet. Jeg begynte å bli ganske sikker på at det var første gang Petter kjørte mark. Han-du-vet was mirin’.

  Etter den mildt sagt halsbrekkende debuten, fikk Petter tilbakemelding på teknikken. Ting som «Use them legs some more bro, what’s wrong with you?» ble nevnt, men hovedfokuset var på å holde armene strake, som iogforseg er riktig, men LAWD for en prioritering! På klumpete vis fikk de lastet stangen til 100 kg, og da jeg skjønte at Petter, til tross for eminent ny innføring i teknikk, skulle på enda større vekter landet jeg på at jeg virkelig burde gjøre noe. Dette strider heftig mot min natur. Jeg liker ikke å blande meg. Jeg liker ikke at folk blander seg. Jeg blander meg kun om jeg kan avverge selvmord, og jeg var ikke sikker på om vi var kommet dit enda. Men da jeg så hvordan Petter slet med å dytte vektene inntil kulelageret på stangen, som en indianer som nettopp ble utdelt en iphone, var det ingen vei utenom. Vi hilste, og pratet litt, og det kom fram at jeg hadde rett; han hadde trent i et år, men han hadde aldri tatt markløft før i hele sitt liv. Jeg gav han noen tekniske råd, som hovedsaklig gikk på spenn i ryggen, som å presse brystet ut og opp osv, og noen generelle råd om at teknikk var essensielt i begynnelsen, og at selv om det kunne kjennes tyngre ut først, ville det bli lettere på sikt. Så veldig mye mer fikk jeg ikke sagt, for da kom Han-du-vet stormende (han hadde fylt vann) og skulle høre hvilke råd jeg hadde gitt eleven hans: «U wanna steal my apprentice dog? What adwice did u give man?», og til Petter «don’t u listen to no bullshit, I teach u proper form babe! Whats the matter with U?!».

  Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grate, men siden jeg må spare lattermusklene til alternativmessen i helgen, fikk det bli det siste, og gjennom et slør av tårer så jeg Petter marke 100kg. Uten å bli nevneverdig overrasket ble det fort tydelig at det eneste teknikktipset Petter hadde fått med seg var å holde armene strake, men om det skyldtes bevissthet eller bare at det var litt mer vekter på stangen, vites ikke. Vekten gikk opp, og det er ikke så mye mer å si om den saken. Det var omtrent like pent som morgentrynet til Linjemannen, og etter to repetisjoner ville Petter gi seg, men Han-du-vet forlangte fire repetisjoner til. Herre skaper. Petter var fortsatt i live. Ville galskapen ingen ende ta? Var Han-du-vet leid inn for å ta livet av Petter? Overdriver jeg? Min bett er nr 1. For nå ble stangen lastet til 140 kg. Coach tok tre repetisjoner, og nå begynte teknikken hans å ligne på den han lærte vekk (not in a good way). Så stilte Petter seg opp. Skivene var ikke skikkelig inntil stangen på ene siden, det omvendte monkeyhook-grepet med reimer var engasjert, men denne gangen, til min store lettelse og overraskelse, kom Han-du-vet meg i forkjøpet, og avbrøt løftet til Petter. De var ferdige. Takk Odin. Jeg fikk samvittighet til å gå videre med min egen trening, og lusket bort til hantlene. Værre enn den marken blir det jo ikke uansett.

  Og her kunne denne historien endt. Den burde det. Jeg har jo skrevet altfor mye allerede, og om noen har giddet å lese så langt så regner jeg med det er en åtte tolv torpedoer på vei for å lære meg å fatte meg i korthet. Forståelig. Men den gang ei!


  Tre sett med hantelrows senere, gikk jeg for å beundre mitt groteske ytre i speilet. Det var da jeg så det. Som i et glimt fra helvete. Det var Petter. Det var Han-du-vet. Og 140kg på stangen. Som om hele verden gikk i sakte film så jeg Petter marke. Det omvendte monkeygripet, dongribuksen, quasimodoryggen, den spirale stangbanen, og Petters lidende ansikt. Vekten rikket seg fra bakken, den ene siden et halvt år før den andre. Bena var locked out etter 3 cm, absolutt all vekt var plassert på ryggskive 5 og 6, og en intens strongmanjokking (som ville gjort alle strongmenn flau) ble iverksatt etter omtrent 4 dm rom. Etter en evighet i skjærsilden klarte Petter en slags lockout, dvs: han mistet balansen og begynte å vandre fremover med stangen i en nesten erekt porisjon, før han tok til vettet og slapp taket. Han-du-vet forlangte enda en repetisjon, men det orket ikke Petter. Det orket ingen andre på Fantoft heller. Jeg følte meg medskyldig i voldtekt. Det vil si, det ville jeg ha følt, dersom jeg hadde vært utstyrt med normale følelser. Han-du-vet oppsummerte økten med å bemerke at Petter kom til å få «pump» i korsryggen.
 19. Like
  Power woman reacted to mmmalin in Fete rutiner på gymmet   
  Det er ei jente jeg har sett ett par ganger nå som har ett opplegget på bein som er helt insane. Jeg får melkesyre bare av å se på hun:eek:

  Dette er ei lita spinkel jente, men fytti så sterk hun er.
  Bulgarske utfall med 2x20 kg (ein haug med reps) før hun går rett over på bulgarske utfall i trx (haug med reps) før hoppende utfall (haug med reps) før burpees med ett beins box jump (haug med reps) og rett på hoppende utfall igjen (haug med reps) også gjentar hun dette sikkert 4-5 ganger.

  Om det plutselig dukker opp ett innlegg her om hun blonde som nistirrer med åpen munn...sorry:D
 20. Like
  Power woman reacted to TEW in Fete rutiner på gymmet   
  Det er så mye "fantastisk" å se på trening om dagen at ingen ting gjør inntrykk lenger.

  I går så var det to karer som brukte den ene skikkelige knebøy stativet til å henge håndkledene og hodetelefonene på mens de holdt et høylytt ”show” med hoiing og rop.

  Den ene tok tiden, mens den andre gjorde en eller annen form for utfall uten vekter i ca 60 sekunder , for deretter å kjøre en form for oppreist hantelroing med 10kg(!) manual, mens han lente seg imot et lite stativ med vektskiver i 60 sekunder, for så å falle om på gulvet og hive etter luft.
  Slik vekslet de på 3-4 ganger, 60 sekunder utfall, 60 sekunder ”hantelroing”, 5 minutter med høylytt hiksting og pesing på gulvet.

  For et fantastisk show, tenkte jeg, og knurret så høflig jeg klarte, om de faktisk brukte stativet, så de rasket sammen tingene sine og forsvant.


  Å bruke racket som tørkestativ er hakke verre en å curle i det spør du meg, neste helligbrøde.
 21. Like
  Power woman reacted to AnetteMo in Fete rutiner på gymmet   
  Hva som er fett i Norge og Spania er ulikt. Nesten alle menn og kvinner bruker hansker her. Og pussypad. Og belte. Det er normalen. Veldig få gjør knebøy eller mark. Veldig mange har kjempeoverkropper og pinglebein. Damene trener nesten bare med småvektene. Alt er helt normalt og mer regel enn unntak. De synes jeg er den med fetest rutiner. Herregud som de glor og ler av meg innimellom. Hip thrust er høydaren. Da blir de helt oppgitt. Så har de et forum lignende dette er jeg garantert en gjenganger der . Og åja - de tar ikke bilder inne på gymmen. Bare i garderoben. Det er nesten det rareste
 22. Like
  Power woman reacted to Pons in Helårskroppen 2015 - hvem er med?   
  Jeg vil også ha en kropp hele året!
 23. Like
  Power woman reacted to PB jellytime in Styrketrening = vekttap?   
  For å sette det litt på spissen: Vil du ned i vekt eller vil du se bra ut?

  En liten påminner om at vekt ikke er alt:

 24. Like
  Power woman reacted to Amba in "Hjelp til valg av Styrkeløftutstyr"-tråden   
  Nei. Det gjør det ikke. Men for skams skyld legger jeg til nok en link for de som vil melde seg ut av statskirken kjapt enkelt og uten sjelekval, og trenger å få inn ting med t-skje.

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utmelding.bumin


  Så kan den som vil spørre seg selv om det noengang fantes en plan for et BSD-belte, eller om alt bare var en konspirasjon for å lure folk ut av statskirken ved posting av "feil" link. #AmbaIlluminati
 25. Like
  Power woman reacted to Kila in Sommerkropp 2015 - hvem er med?   
  Vekta står på stedet hvil, men det har blitt bedre plass i klærne de siste ukene så noe skjer, det bare gir ikke utslag på badevekta Vi har vært veldig "plaget" med finvær den siste uka som har resultert i at jeg har vært ute så mye som mulig på ski og sykkel. Idag ble terrengsykkelen jeg kjøpte i julegave til meg selv tatt ut på testtur. Hun funka fint! Lettkjørt og kvikk i responsen

  Sykkelselfie:

  [ATTACH]159980[/ATTACH]

×
×
 • Create New...