Gå til innhold

Eirikur

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eirikur

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eirikur

  Dagens negative

  Yes, oppgrader til kattelort!
 2. Du burde definitivt bruke antivirus, ja. Om du ikke vil betale for det, kan du bruke basic versjon av Avast, som er helt grei. Jeg ville installert den og gjort en fullstendig scan. Antakelig vil den finne endel rusk som kan slettes. Samtidig ville jeg oppgradert til siste versjon av driver for skjermkortet. Dersom problemet fortsatt oppstod ville jeg gått inn i Task Manager og undersøkt alle prosessene som kjører, for å se om det er noen ukjente tvilsomme prosesser der (krever noen med litt erfaring). Ville deretter brukt Windows 'msconfig.exe' for å hindre de aktuelle prosessene (services) f
 3. Dersom de ulike systemene stiller til valg, så tenker jeg at jeg vil støtte en samarbeidsregjering/koalisasjon mellom muskelsystemet og det reproduktive systemet.
 4. Eirikur

  Dagens negative

  Hehe kjenner den ja. Står der og venter noen sekunder før neste sett, og noen begynner med småprat. Man vender kroppen mot racket, bruker alt man kan av kroppspråk for å indikere at man vil fortsette treningen, og gir kun korte 'avsluttende' svar, men neeeida... Helt greit med en liten dialog altså, men langsiktig småprat not so much.
 5. Thorbjørn Harr fra Vikings har et fantastisk skjegg. Definitivt en motivasjon. Glad jeg er i godt selskap med blondt hår og rødlig skjegg.
 6. Eirikur

  Dagens negative

  Studere. <-------- Mister Helpful
 7. Eirikur

  Dagens negative

  Bestemte meg for å eksperimentere litt med morgenkaffen min i dag. Etter at jeg hadde brygget den, så puttet jeg i både margarin og hvitløkskrydder. BLEH ECK ÆSJ UGHH ACK ACK ACK!!!!! Det er 6 timer siden nå, og jeg kjenner fortsatt den forferdelige lukten i nesen. Aldri igjen - do not want!
 8. Artig, det er antakelig den største 'jump to conclusions' jeg har sett. What if I told you... at man kan være kritisk til Israel uten å være medlem i Vigrid, og at det ikke kun er 15-årige barneranere som er voldelige her i verden. Er forøvrig konsulent innen forsikringstjenester, men godt forsøk, det skal du ha.
 9. Takk for innspillene Honninggrevling, Teltmannen, og Glad-med-caps! Får vurdere å ta en prøvetime med Jew Jitsu Krav Maga først ettersom den virker ganske skreddersydd for det jeg ber om, og sterkt anbefalt... men har fått endel annet å tenke på og ja (når jeg er mindre trøtt). Gode tips! Hmm når du sier det, så tenker jeg på det gamle ordtaket 'et par brukne nakker om dagen er bra for magen', men det er mulig jeg husker feil. Skal ha tipset ditt i bakhodet!
 10. Takker for tips Lokomotiv, Treningsmann, Homer-med-fugl, og Hund! Det virker som om det er Krav Maga som best oppfyller kriteriene basert på det jeg har hørt og lest hittil, men ærlig talt er det stort turn-off at det stammer fra Israel og er sterkt assossiert med IDF. Skal undersøke litt nærmere... muligens tar jeg prøvetime med MMA eller BJJ, først hos Frontline ettersom det tilsynelatende ligger nærmest, med mindre jeg finner bedre alternativer.
 11. Hei, Jeg er interessert i å begynne med kampsport, og setter pris på råd om hvilken type som kan passe best for meg. Tipper det er endel her inne som har erfaring. Situasjonen min er at jeg er en 33-årig mann bosatt i Oslo sentrum. Har ikke drevet med noen form for kampsport før, men driver aktivt med styrkeløft. 1.82cm høy, 88kg, i veldig god form. Ingen helseproblemer. Det viktigste for meg er å lære praktisk, anvendelig selvforsvar. Altså vil jeg ikke ha fokus på ærefulle dueller i ringen, men heller på effektive teknikker jeg kan bruke for å forsvare meg selv og andre i reelle
 12. Har spart til skjegg i seks uker nå. Begynner virkelig å komme seg. Har kun fjernet litt av det helt nederste nakkeskjegget hittil. Kan noen anbefale en god barberer i Osloområdet? Tenker det etter hvert vil være smart å søke profesjonell veiledning (sammen med den første stussen), i stedet for blind 'trial and error'. De har nok et langt bedre øye for hva jeg bør gå for basert på potensialet mitt enn hva jeg har.
×
×
 • Opprett ny...