Gå til innhold

Serafin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg lagde i en periode kjøleskapsgrøt som jeg spiste på morgenen, men så gikk jeg litt lei. Gjør alltid klar ungenes mat til skole og bhg kvelden før mens de spiser, så det er ikke noe problem. Mye av problemet er å få tid til å spise maten på morgenen, innimellom "jeg er sulten" "jeg ville ikke ha sånn" "kom og tøøøøøørk", "Storebror slååååååår meg" "Maaaaaaammaaa" *ler*
 2. Tid er noe jeg har ekstremt lite av, som alenemor til 2 små unger, der en har spesielle behov.
 3. Jeg sliter med å spise nok og riktig i forhold til trening. Noe sier meg at når man er kvalm og svimmel etter å ha trent kondisjon og styrke i 1 1/2 time, så har man spist for lite. Jeg ligger på 1500-1600 kcal om dag, og planen er å gå ned i vekt. Jeg trener vel mer eller mindre hver dag, men ca annenhver dag er å gå tur. Styrke 2-3 ganger i uka, den ene gangen med PT. Styrkeprogrammet mitt tar ca 30 min nå. 15 min oppvarming først, også kjører jeg 15 - 45 min på mølla etterpå, noen ganger med intervaller. Jeg går jevnt, men sakte ned i vekt, rundt 10-11 kg på 14 uker nå. Det gjenst
 4. Jeg har sett litt forskjellig de siste dagene, ikke så "fete rutiner", mest litt småkomisk. Ung jente som satt på ergometersykkelen, mens hun spilte tetris eller noe lignende på tlf. Ung jente som tok planken mens hun snakket høyt og engasjert i tlf. To unge gutter ved mattene/slyngene. Den ene trente, mens nr 2 enten sto og støttet veggen, eller satt godt inni en krok i veggen og trykket på telefonen.
 5. Vi har tøyeprogram til guttungen her, og i følge fysio må det tøyes 40 s * 3 - 3 ganger om dag.
 6. Hvis jeg skulle begynt med litt øvelser hjemme med i hovedsak gutt 7 1/2 år, og der jente 5 1/2 år helt sikkert henger seg på - hva burde jeg begynt med? Dette er vel ikke helt PK, men jeg har gode grunner til å tenke i disse banene. (Kommune-fysio er en vits, for å si det mildt)
 7. Det er med andre ord ikke så uvanlig?
 8. Jeg ser nå at når stressnivået øker til umenneskelige høyder i privatlivet, så er dette vanskelig. Men jeg klorer meg fast, og den som gir seg er en dritt eller noe.
 9. Hehe, jeg drar opp denne tråden, for den var ganske morsom. I min bag er: - Sko - Håndkle - En liten toalettmappe med dusjting og sånn - Bluetooth headset - Back up headset itilfelle jeg glemmer å lade det andre. - En sånn greie for å feste tlf på armen - En pakke FRES. - Vann flaske - Pulsbelte + klokke - Reim til pulsbelte til spinning - Sminkefjerner servietter. (why?)
 10. Ja, jeg er veldig obs på at dette er varig. Jeg skal IKKE opp igjen, ikke pokker.
 11. Jeg er nok dårlig på fett. Jeg bruker litt olje til steking (olivenolje), spiser endel leverpostei, pålegg er kyllingpålegg og kokt skinke og sånn. Bruker litt majones på leverposteien. (lettmajones) Spesielt på fett er jeg veldig usikker på hva jeg skal spise og sånn. Bruker litt ost, men da lett-ost. Bruker ekstra lett rømme. Kanskje jeg bruker litt vel mye lett? Jeg er hjemmeværende pga sykdom (psykosomatisk - enkelt forklart) Men dagene er jo ganske travle med to unger, og spesielt mye oppfølging rundt guttungen. Søvn er ofte en mangelvare, men prøver å være i seng 22-22.30, med op
 12. Ja, PT har sagt hun kan hjelpe til. Fastlegen er også på lag. Jeg må nok spørre litt mer rundt. I dag er jeg oppe i 1700, og det er det vektklubb.no mener jeg skal ha. Det er jo litt bedre enn 1500. Det er bare ofte jeg rett og slett ikke spiser alt, fordi jeg ikke er sulten. Også tenker jeg at litt slingringsmonn må man ha. Men i dag har jeg vært kjempesulten, men trente ganske hardt med PT også i formiddag.
 13. Snart 2 år, etter å ha vært i forhold/gift med samme dama fra jeg var 19 til jeg var 32. Jeg trives VELDIG godt som singel, og har tenkt å forbli sånn en god stund til. :knegg: Det er mye mer gøy som singel gitt. (Og før noen klør seg i hode, ja jeg er dame. Og ja, jeg kjøre i den andre filen. Rettere sagt, jeg kjører i begge filer jeg. *enkel* )
 14. Jeg har beregningene fra vektklubb.no. Fitnesspal sier også noe av det samme, ser jeg. Ernæringsfysiolog er nesten umulig å hoste opp her, vi brukte 3 år på å få time til guttungen. Men jeg har selv tenkt litt på at det kanskje er litt lite, iallefall på dager med trening? Jeg har jo lagt meg på ganske stort kaloriunderskudd, og vektklubb har regnet ut utfra at jeg skulle gå ned 24 kg fra 21 januar til 5 juli eller noe slikt.
 15. Skal vel noe til å få til å fortsette med 7 kg i mnd. Jeg sikter meg heller inn på 3-4 kg i mnd sånn etterhvert.
×
×
 • Opprett ny...