Jump to content

Trollgubben

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Trollgubben

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahaha, utrolig godt skrevet, nå er vel det kanskje lett å finne punkter å rakke ned på alle slags mennesker uansett hva man driver med. Må legge til at jeg er greit imponert over hvor gode dere i denne tråden er til å sirkel-onanere, det må sies. For en orgie.
 2. ATCHOO! Sorry, er allergisk mot arroganse på høyt nivå. Tipper Nils-Ronny ville slappa deg og spurt om misbruket han ble utsatt for under hele barndommen er hans skyld.
 3. Det høres jo flott ut, men du unngår poenget i kronikken her: Bør man virkelig straffes for bruk av narkotika? Tilleggspørsmål: Og er rettssystemet et godt sted å starte rehabilitering? Statistikkene viser ganske klart at det ikke fungerer. Må ting gå så langt at man har svindlet og ranet seg til brukerdoser før man får "rehabiliteringshjelp" i fengsel? Jeg mener at på det punktet er det for sent. Du har allerede gitt vedkommende rulleblad og kontakter i enda flere kriminelle miljøer enn tidligere. Målet vårt må være å gi folk hjelp FØR de går å gjør brekk. Nøkkelsetning: Det finnes ikke noen åpenbare bedre løsninger med nødvendig kapasitet i Norge i dag. <- This. Dette er så inhumant at det ligner ikke grisen. Bytt ut narkoman med "kreftpasient" eller "psykisk syk" så hadde norske politikere fått en annen lyd.
 4. Poenget mitt er at forsøket på "umenneskeliggjøre" folk som tar andre valg (om så ulovlige)ikke nødvendigvis er en bra ting. Ikke at det spiller noen rolle her inne, av 940 000 poster er 116 000 av postene av de samme 16 (av 36 000..) personene her inne, så vet ikke hvorfor jeg tar meg bryet å kommentere det. Ha en fin dag:)
 5. Snakk om å distansere seg fra egne lesere på FB. Bravo. Ikke noe nytt her forsovet. Er fordommer mot overvektige folk utelukkende negativt? Er fordommer mot folk som drikker utelukkende negativt? Jeg er med på at fitness/kroppsbygging ikke bare har positive effekter, men dette gjelder svært mange idretter/sport på forskjellig og samme grunnlag.
 6. Tror man må lenger ut på landet for å overbevise noenlunde oppegående folk at hjerteinfarkt er det direkte resultatet hvis man skulle finne på å ta en lavere dose testosteron over en periode. Det ville isåfall vist seg å være helt ny informasjon for de som faktisk har peiling. Det ville også eksludert de fleste i denne diskusjonen fra hykleriet det innebærer å ha en sånn holdning til folk som tar andre valg - men samtidig finne bunnen av spritflaska flere ganger i måneden. I et samfunnsperspektiv er prioriteringen, lovgivning og holdningen ganske på viddene. Om det hadde vært en diskusjon hvor vi ikke er like feige og snodig moralsk høye på oss selv, ville vi brukt tall og reel forskning, noe det heller er mangler på. (Henvise til avis-artikler og ADN holder ikke mål.) Vi har en rekke rekerasjonelle aktiviteter som dreper og skader langt mer enn AAS, til sammenligning burde vi ved våre fulle fem satt forbud og hatt storjakt på all alkohol i alles hjem. Nå er det kanskje ikke diskusjonen her, men det gjør det ikke mindre sant. Poenget mitt her er ikke å ufarlig-gjøre AAS, for en risiko er det uten tvil - det er heller en oppfordring på å ta et steg tilbake, hva er det vi egentlig skriker SÅ høyt for? Anbefaler nyere forskning om avhengighet, det er først da man innser at "dopet" i seg selv ikke har stort med avhengigheten å gjøre, og heksejakten på dem ganske nyttesløs. http://www.huffingtonpost.com/johann-hari/the-real-cause-of-addicti_b_6506936.html
 7. Ja, ytterligere fordommer mot trenings og fitnessmiljøet er jo akkurat det man trenger.
×
×
 • Create New...