Gå til innhold

AlexDefoe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  AlexDefoe ga poeng til Tamadeus i Norges aviser - stadig dårligere   
  Det står ihvertfall at det var mitt brukernavn som skrev/sa det?
 2. Like
  AlexDefoe fikk poeng fra JonnymedH i Verdens mest skremmende video   
  Du kan nok ikke sharia, sharia gir deg rett til å utdøve din religion. Så det er ikke dødsstraff for å ikke være muslim. Det er dødstraff for blant annet drap og terror. Husk at hvis man skal snakke om sharia så må man se på hele pakka, det skal i realiteten ikke være noen hjemløse, folk i gjeld eller folk som sulter i sharia. Nettopp fordi mennesker skal dele og det finnes ikke renter. Folk er forpliktet til å hjelpe hverandre. MEN SOM JEG HAR SAKT FLERE GANGER FØR, LÆRDE SOM HAR STUDERT ISLAM I 30-40 ÅR ER UENIGE OM GRÅSONENE I SHARIA, SÅ INFOEN DERE HAR FÅTT FRA NORSKE MEDIER ER VELDIG FEIL.

  Anngående hvor representativ det er for muslimer, jeg skjenner MANGE muslimer fra Oslo. Og det er så mange forkskjellige tolkninger og uenighet. Vi snakker faktisk sjeldent om religion
  Husk du kan ikke generalisere 2 milliard muslimer i verden.

  Bare hyggelig, driver med skolearbeid så jeg vil ikke bruker mer tid nå. Noen som vet hvordan jeg slår av instillingene for varsler på hotmail? får mail hele tida om nye svar på tråden
 3. Like
  AlexDefoe fikk poeng fra JonnymedH i Verdens mest skremmende video   
  WTF, tror dere virkelig at muslimene skal endre flagget til Norge? tror jeg må le meg ihjel.

  Ifølge Islam skal en muslim respektere landet de bor i og følge dets regler (så lenge landet gir deg rett til å være muslim). Du skal også gi tilbake til samfunnet (altså skatt, integrerings osv). Islamsk lov kan bare brukes i en islamsk stat, med muslimske innbyggere som selv vil ha loven. Hvor dumt ville det vært å ha en islamsk lov i f. eks Norge når det bare en 2% muslimer her?.

  Sist men ikke minst, det er nesten 2 milliarder muslimer i verden, hvis alle var terrorister eller ekstremister hadde vi alle vært døde til nå. Hvorfor tror dere at 5-6 nordmenn i gjennomsnitt konverterer til Islam i hvert Islamnet foredag? Hvorfor tror dere at i 90% av alle masteroppgaver om religion så kommer ordet "misforstått" opp når det er snakk om Islam?
 4. Like
  AlexDefoe fikk poeng fra Olga i Verdens mest skremmende video   
  Hvorfor ser du ikke hele episoden istedenfor noen små klipp? Han imamen som snakket på slutten er ikke likt av muslimer. Muslimer selv har bedt han dra utfra England. Hvis du ser hele episoden så ser du at det er så mange forskjellige muslimer, hun ser også at muslimer opplever rasisme i dagliglivet.
 5. Like
  AlexDefoe ga poeng til Dizz i Verdens mest skremmende video   
  Jeg prøver kun å diskutere et tema.
 6. Like
  AlexDefoe ga poeng til Dizz i Verdens mest skremmende video   
  Jeg mener dette faller bort fra at staten skal være separert fra kirken. Dette nærmer seg mer det at religionsfrihet ikke er greit lenger. Dette handler om at en enkeltperson blir nektet å bruke et lite smykke fordi det - støter noen? - konverterer folk til kristendom? Man snakker ofte om hvordan religion holder tilbake samfunn og hindrer utvikling, jeg kan skjønne slike argumenter hvis det kræsjer med vitenskap eller andre ting hvor man vil ha fremgang. Men dette blir helt ærlig for dumt.
  Dette er som du sier kun prinsipielt fra enkelte personer som mener religion ikke bør være synlig på noen som helst måte - ironisk nok ofte fra medlemer av "livssyns-nøytrale" human etisk forbund. Vi er et flerkulturelt samfunn med religionsfrihet, da må man kunne klare å religiøse tegn. Dette handler på ingen måte om diskriminering av andre kulturer (det vet du også!)

  - Hvis man blir oppriktig talt støtt av å se en person som bruker et lite kors på TV så vil man ikke overleve i samfunnet.
  - Hvis du blir kristen av å bare se på en som bruker kors så er du en temmelig ustabil person.

  Men hey, la oss bare fjerne integrering og religionsfrihet - de får praktisere all religion under jorda - så kan vi heller riste på hodet og hate på ekstremisme. - Ja jeg mener holdninger som du har er med på å skape ekstremisme! Man bør kunne anerkjenne at ikke alle tenker likt.
 7. Like
  AlexDefoe ga poeng til Kirill W. i Er det bare jeg....   
 8. Like
  AlexDefoe ga poeng til Kirill W. i Er det bare jeg....   
  ...som har et intenst ønske om å stabbe han her?  Trynet hans er så sinnsykt punchable.

  /rage
 9. Like
  AlexDefoe ga poeng til TaTa i iHerb-tråden   
  Ja. Det har vel blitt anbefalt her inne flere ganger også. Lettere å få inn høydose kosttilskudd derfra, siden det er fra England og ikke USA.
 10. Like
  AlexDefoe ga poeng til Lame Nordstrom i Dopingbruk blir ulovlig - adressa   
  1. Jeg er ikke noe mer tilhenger av mafiavirksomhet enn du er. Men når det ikke finnes noe lovlig alternativ så blir brukerne nødt til å vende seg til det svarte markedet. Doping burde legaliseres slik at kjøp og salg kan foregå i kontrollerte former. Nulltoleranser og kriminalisering skaper bare mange flere problemer enn det løser.

  2. Igjen, vi har bare den kriminelle virksomheten fordi det ikke finnes noe lovlig alternativ. Kriminalisering fjerner ikke etterspørselen, og da vil det alltid være noen som selger ettersom det er mye penger å tjene på det. Du kan mene hva du vil om Robert og gjengen som ble tatt i Operasjon Gilde, men hvis ikke han hadde solgt så hadde det vært noen andre som gjorde det istedet. Det er sånn det fungerer. Og man blir ikke kvitt det på denne måten.
  Prostitusjon er det eldste yrket i verden. Etterspørselen kommer alltid til å være der. Kriminaliseringen har ikke redusert kjøp og salg, men det har derimot skapt flere problemer for de involverte!
 11. Like
  AlexDefoe ga poeng til Lame Nordstrom i Dopingbruk blir ulovlig - adressa   
  Dette er fullstendig idiotisk.
  Forbudt med prostitusjon, narkotika, poker, proffboksing og nå også doping.
  Å gjøre disse tingene ulovlig skaper bare ennå flere problemer, for eksempel:
  Hell on Earth: Over 500k Dead from Drug Wars in the Americas
  Kaste fredelige mennesker i fengsel, helt fantastisk.

  Og hvis noen av nasjonalheltene våre innen sykling, friidrett og langrenn blir tatt for doping (som er en nødvendighet for å hevde seg) så er de altså kriminelle. Men slik trenger man sikkert ikke i styrkeløft...
 12. Like
  AlexDefoe ga poeng til Robert André i Bygge muskler med lavkarbo   
  Muskelvekst
  Energioverskudd
  Nok protein (1,4 gram+)
  Tung styrketrening som gjør deg sterkere
 13. Like
  AlexDefoe ga poeng til Linjemannen i Viljen til det gode liv.   
  Hva gjorde utslaget? Hva var det som fikk deg til å bestemme deg? Har du alltid vært sånn?
  Om en trener, lever sundt og prøver å fylle kjøleskapet med friske råvarer, så er det fort noen som lurer på hvorfor.... Underlig, for det burde egentlig være motsatt, ikke sant?


  Det er "pizza grandiosa og playstation generasjonen" og "fitness og kroppsfokus generasjonen" som stjeler mest oppmerksomhet i media. Akkurat det er kanskje ikke så rart, siden det er ved å gå til ytterlighetene at en som journalist finner de salgbare vinklingene. Men sannheten er vel at de aller fleste av oss befinner oss ett eller annet sted midt i mellom eller at vi beveger oss periodevis fra det ene til det andre. Vi er stort sett på jakt etter det som gjør oss godt - enten det er i øyeblikket, til helgen eller i et lenger perspektiv.

  Et liv skal leves og vi liker å forsyne oss på øverste hylle. Om vi kan. Helst hele tiden. Det er bare slik vi mennesker er skrudd sammen. Det knyttes selvfølgelig en del begrensninger til det å skulle leve til max på ulike arenaer og verdiene våre kan fort komme i en skvis. Om en verdsetter trofasthet i kjærlighet, så kan en ikke forsyne seg i hylla med one night stands. Det skjønner alle, men så er det ikke alltid vi handler rasjonelt. Heldigvis og dessverre. Alt ettersom.


  Når det kommer til trening, kosthold, tidsklemme, prioriteringer, familie, kjærester, vennskap, ambisjoner og ønsker - så blir det på samme vis en utfordring å skulle treffe de best mulige valgene ut i fra hva en ser på som det gode liv. Er det gode liv noe som skal leves i dag? Eller er det noe en skal leve når en endelig er ferdig med utdanninga og har fått seg den fete jobben? Eller når en har kommet under 10 i fettprosent? Trenger en kanskje en belønning akkurat nå? En melkesjokolade? En klem på kinnet av en man er glad i? Et par timer med "tankefri" og PS3 gaming?

  Balansegang er kanskje livets viktigste og mest krevende øvelse. (Nesten like vanskelig som perfekte knebøy.) Det å balansere er noe en må gjøre hver dag, hele tiden og da stadig vekk med nye momenter involvert. Det å få "alt til å passe" er bare ikke mulig og mangt av det aller viktigste du gjør i livet passer aldri inn. Når passer det for eksempel å få barn? Det passer aldri, men likevel - folk får fortsatt barn. De smiler til og med når de forteller om det. Muligvis er de lykkelige, noen av dem? Selv om de egentlig ikke hadde tid til det akkuat det nå...


  Jeg tror at det i første rekke er viljen til det gode liv som bestemmer. Det å være motivert gjør at slit blir til seier. Å drive å løfte på tunge vekter eller springe opp bratte bakker - det ER et slit. "Men det er så deilig etterpå" sies det. Men HVORFOR er det deilig? Endorfiner? Jepp. Følelsen av mestring? Jepp. Og kanskje er følelsen av å være i gang, å være på vei mot noe, noe en selv bestemmer, ja, kanskje er det nettopp dette som kan defineres som viljen til det gode liv?


  Å forsyne seg fra øverste hylle høres bortskjemt og egoistisk ut. Ikke noe å skryte av. Likevel tror jeg det er hva det handler om. Men - det er ikke de andres hyller du plukker i fra! Det er dine egne. De hyllene som utgjør dine muligheter i ditt liv. En braissert lammecarre med god rødvin, levende lys og godt selskap - slikt kommer ikke av seg selv. Du må velge bort noe for å skape en slik opplevelse. En sil-svettende spinningtime etter jobb på torsdag - det kommer ikke av seg selv. Du må velge bort noe for å få det til. Slik balanserer vi og plukker fra alle de hyllene som utgjør våre liv.


  Så er det slik at vi noen ganger blir sittende å se på utvalget og ikke evner å bestemme oss. Vi paralyseres og klarer ikke gjøre annet enn å registrere at andre forsyner seg. Vi faller bakpå. Noen faller sågar helt av toget. For dem så kan det være en livskamp å klare å komme seg på igjen. Ikke alle klarer det.


  Livstruende høyt blodtrykk, diabetes 2, fedme, 25 år som vanerøyker - slik var ståa den dagen jeg skjønte at jeg hadde falt av toget. Jeg fikk en telefon fra fastlegen min samme dag jeg gikk på sommerferie i 2011. ""Måtte ringe deg. Prøvene dine ser veldig dårlig ut. Om ikke du endrer livstil så... vel.. du skjønner..." Jeg la på røret og det tok meg to dager med sjelegransking og så startet kampen for å komme tilbake på toget. Ferieplaner ble avlyst og jeg begynte med å adressere kostholdet. På fire måneder raste jeg 25 kg i vekt. Spiste "smart-karbo" og gikk på tur. Husker godt mine første turer opp Lyderhorn her i Bergen. Måtte stoppe halvveis og gå ned igjen. Svimmel og kvalm. Ute av stand til å tåle påkjenningen. Sommeren 2012 kunne jeg løpe opp! Hvor mange timer jeg har brukt vet jeg ikke, men jeg har ikke angret på bruken av noen av dem! I februar 2012 begynte jeg med vekttrening. Hadde aldri prøvd knebøy og mente selvfølgelig at det bare er en tullete øvelse som er farlig for ryggen. Tok mine første knebøy i slutten av mars - og det har jeg fortsatt med! Håper å nå 190 kg i RAW bøy innen utgangen av 2013.


  Jeg er muligens en av de eldste som skribler på fitnessbloggen med mine 47 år og min historie er kanskje ikke så interessant for de fleste av dere. På den annen side så tror jeg at det er et par ting ved den som kan være gyldig for oss alle. Gi aldri slipp på viljen til det gode liv. Om du skulle være så uheldig å dette av lasset - gi alt du har for å komme deg opp igjen! Vær ikke så redd for at du prioriterer vekk dem som er glad i deg ved å ta tak i deg selv - er de glad i deg så vil de ønske at du gjør nettopp det. Og - det viktigste tror jeg - du må hele tiden evne å balansere. Bli ikke fanatisk med mindre du skal vinne VM i år. Selv kan jeg vente noen år med VM, så fortsatt unner jeg meg lammecarre, rødvin og rolige kvelder med film på TVen.


  [ATTACH]86251[/ATTACH]

 14. Like
  AlexDefoe fikk poeng fra Lilo i Utmattelse for muskelbygging   
  Du som nybegynner vil få styrke og muskeøkninger nesten uansett hva du gjør, fordi du gjør noe nytt som er anstrengende.

  Du trenger ikke å trene til utmattelse for å få maksimal muskutvikling, det finnes mange forskjellige metoder (HIT, Myo reps, failure, nautilus metoden, 5x5, osv). Jeg har prøvd de fleste og erfart at ALT virker, bare du gjør det riktig, det er altså min erfaring da
 15. Like
  AlexDefoe fikk poeng fra colargol i Utmattelse for muskelbygging   
  Du som nybegynner vil få styrke og muskeøkninger nesten uansett hva du gjør, fordi du gjør noe nytt som er anstrengende.

  Du trenger ikke å trene til utmattelse for å få maksimal muskutvikling, det finnes mange forskjellige metoder (HIT, Myo reps, failure, nautilus metoden, 5x5, osv). Jeg har prøvd de fleste og erfart at ALT virker, bare du gjør det riktig, det er altså min erfaring da
 16. Like
  AlexDefoe ga poeng til Kirill W. i BETAflauser   
  Ifølge profilbildet ditt så burde ikke smerte være et problem...........
 17. Like
  AlexDefoe ga poeng til Alakazam i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Dette er selsagt uheldig sett fra et sosialt perspektiv, at folk ødlegger seg pga mindreverdighetskomplekser. Fra et biologisk standpunkt luker jo dette ut ugresset. Hvis personen med mindreverdighetskomplekset derimot får tilbake selvfølsen ved å bruke AAS på en forsvarlig måte så er jo det bra. Sånn generelt så mener jeg at dette hadde vært en bra utvikling.

  Selv om det med første øyekast kan føles galt.
 18. Like
  AlexDefoe ga poeng til Linjemannen i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Et annet malapropos.
  En nordmann bor på Fillippinene, får en sønn og møter straks forventning fra kone, hennes familie, helsevesen, naboer om at gutten må omskjæres. Nordmannen er prinsippielt motstander og nekter. Gutten blir eldre og opplever mobbing og utestengelse på skolen. Helsetjenesten ved skole og i nærmiljøet er sterkt bekymret for at gutten ikke er omskåret. Det er helsemessig mye bedre å være omskåret. Det vet jo alle. Alle jenter vil avstå fra å involvere seg med en gutt som ikke er omskåret. Det vet jo alle. Gutten blir innesluttet og slites mellom lojalitet til far og kulturelle og sosiale krav.

  Til slutt innser far at det beste han kan gjøre for sin sønn er å la noen gå løs på kjønnsorganene hans med kniv.
  (Og merk, jeg nevnte ikke religion med et ord...)

  Begge mine eksempler, våpen i USA, omskjæring på Filippinene, er interessante ut i fra den kulturelle kontekst. Det er lett for en nordmann å ryste på hodet og tenke at vi har et sunnere forhold til dette. Og, det tror jeg vi har.


  Overføringsverdien til denne debatten om dop handler om hvilken kultur vi ønsker oss rundt doping. Skal det være bra å nyttiggjøre seg slike virkemidler om det følges opp vitenskapelig og medisinsk? (Hva med høydehus?) Skal det bare være greit nok? Skal det være mulig, men ikke helt stuerent? Skal det være kriminelt og uhørt? Når (og om) vi etablerer en ny konsensus så gjelder den gamle poker-regel "bordet fanger". Om ikke annet så ser en det gjennom eksemplene fra USA og Filippinene.
  Tenker jeg.
 19. Like
  AlexDefoe ga poeng til Insano i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Hvis argumentet er ett samfunnsøkonomisk argument, hvorfor er det ikke relevant å trekke med alkohol når de samfunnsøkonomiske konsekvensene er de samme? Det koster ikke noe mindre penger ut av statskassen fordi det er en større andel av befolkningen som liker å gjøre det, snarere tvert imot. Prinsippet er det at vi allerede, som du påpeker, lever i en kultur hvor enkeltpersonen får velge selv om de vil utsette seg for helserisikoene som følger med alkohol eller ikke. Det er absolutt ikke irrelevant å spørre hvorfor man da mener at man skal ta en helt annen holdningg til dette når det gjelder steroider.

  Og hva med andre aktiviteter som er unødvendige og kan være farlig, som vi ikke har kultur for i Norge? Villmanskjøring og risikolek i rasfarlige områder av påskefjellet er vel da fredet, men hva med surfing, burde det bli ulovlig? Hva med folk som driver med base-hopping. Det er da ikke akkurat mainstream, bør det bli ulovlig?
 20. Like
  AlexDefoe ga poeng i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Cool story, bro. Ville nok fått en femmer i norsklekse på vgs. Men i en debatt med voksne utdannede mennesker står den klisjetunge og oppdiktede anekdoten din til stryk.
 21. Like
  AlexDefoe ga poeng til Lame Nordstrom i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Around 6 million deaths a year are caused by tobacco.
  How many people die because of smoking each year?

  The Center for Disease Control lists the number of deaths due to anabolic androgenic steroids at 3 per year.
  How many people die a year from steroids? - Yahoo! Answers

  Nå har jeg ikke kvalitetssikret kildene, men noe sier meg at steroider langt ifra er det største problemet i verden.
 22. Like
  AlexDefoe ga poeng til ErikH i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Så da er det bedre at "Trykkern" selger tusenvis at tabletter mekka i en garasje enn at Bola Nordmann kan få tatt sine aas i samråd med lege? Du setter din egen moral over andre menneskers liv.
 23. Like
  AlexDefoe ga poeng til ErikH i Anti-doping - Politiet avslørte Norges mest omfattende dopingfabrikk   
  Nettopp derfor burde doping vært lovlig og regulert. Så kunne de som vil bruke det være sikker på de får rene produkter og hvilke doseringer de skal bruke.
 24. Like
  AlexDefoe ga poeng til Olaf G. i BETAflauser   
  Ikke copy paste, men copypasta. Google it.

  Hverken jeg eller lyspæra mente at det var jentene som var alpha/beta, men guttene som kommenterer på tråder startet av jenter. Faaaaaack, Lloyd. Open your eyes.
 25. Like
  AlexDefoe ga poeng til 000 i BETAflauser   
  Mcbain - Vel innenfor australsk sosiologi blir skandinavia og Norge/Sverige spesielt referert til som land der mor bestemmer mye og overstyrer sønnene og deres oppdragelse mens far hermer etter mor sin omsorgsrolle og den tradisjonelle mannsfiguren i samfunnet forsvinner helt. Babyspråk - Mor snakker ofte til sønn slik og han svarer tilsvarende, gjerne til sønn er 14-15år osv.
  Om en norsk mann havner i en slosskamp risikerer han å miste nettverk, venner og omdømme, om en australsk mann havner i en slosskamp er det klapp på skulder fra far og gjerne en øl med motstanderen etterpå og saken er glemt.
×
×
 • Opprett ny...