Gå til innhold

Vrimmel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  424
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Vrimmel vant dagen sist 24. desember 2015

Vrimmel hadde mest likt innhold!

Om Vrimmel

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

1 455 profilvisninger
 1. Jeg gleder meg til å se vektløfter Marte Elverum på TV. http://trd.by/idrett/2016/08/26/Marte-25-skal-vise-r%C3%A5skap-p%C3%A5-TV-13242232.ece
 2. Du kan heller fortelle hvorfor du mener Mark Bell sin teknikk er feil. Hvis man skal avskrive alle utøvere som har dopet seg fra å lære bort teknikk, så sitter man ikke igjen med mange mennesker.
 3. Hva har doping med kunnskap om teknikk å gjøre?
 4. Hva mener du med modellben? Modeller kommer i ganske mange fasonger. Når du har et så spesifikt mål så er det vanskelig å si noe som helst uten å se eksempelbilder av både deg selv og idealet. Spesielt med tanke på at vi har forskjellige genetisk utgangspunkt, så er ikke alle resultat oppnåelig. Noen har lange ben og kort overkropp, noen har det motsatte eller et sted midt i mellom. Selv om man har lange ben, så kan man ha lange lår og korte legger, korte lår og lange legger eller noe midt i mellom.
 5. Det finnes mange gode grunner til å spise mer frukt og grønt, men det er ikke veldig viktig for å bygge muskler. De to viktigste elementene for å bygge muskler er tung styrketrening og moderat kalorioverskudd. Nesten alle tilfeller av manglende muskelvekst skyldes utilstrekkelig inntak av kalorier. Dette er viktigere enn alle mulige kosttilskudd. https://www.youtube.com/watch?v=83nEQAO_U9k
 6. Det blir litt dumt å ensbetinget anbefale flate sko uten å vite hva slags kroppsproporsjoner personen har. Vi med lange lår og korte legger får en helt jævlig bunnposisjon uten opphøyet hæl.
 7. Det er bare å være tålmodig. I starten blir huden slitt av og man få gnagsår og flassing, men etter hvert vil kroppen kompensere slitasjen med kraftigere hud. På en god dag tar jeg #3 med høyrehånda og jeg har helt glatt hud uten træler. Jeg har også aldri brukt kalk/magnesium.
 8. Det er ingen fasitsvar på hvor lenge du bør trene styrke.
 9. Kan være carpometacarpal bossing. Dette er ofte asymptomatisk, men noen trenger operasjon for å fjerne osteofytter med beliggenhet som fører til smerte ved ekstensjon. Lett å forveksle ganglioncyste med dette. Røntgen med håndledd i volar fleksjon burde kunne avklare.
 10. https://www.youtube.com/watch?v=y1zB-Bu6V44
 11. Forstår jeg dette rett med at hvis menn bruker anabole steroider er de idiotiske juksere, mens hvis kvinner bruker anabole steroider så er de offer for kroppspress?
 12. Vrimmel

  Flyktningskrisa

  http://www.economist.com/blogs/democracyinamerica/2015/07/immigration-and-crime Dette er en av kildene hans om at innvandrere ikke fører til økt kriminalitet. Har dessverre ikke tilgang til resten. En svært tvilsom artikkel som hevder at fordi USA har hatt fallende kriminalitet, men flere meksikanske og andre latinamerikanske innvandrere så betyr det at innvandring gir mindre kriminalitet uten å se på noen andre årsaker. Ren korrelasjon = kausalitet-svada.
 13. Vrimmel

  Flyktningskrisa

  Det er bare naturlig at de velger å komme til de landene som tilbyr de beste vilkårene. Men det betyr også at disse landene belastes i uproporsjonalt stor grad. Flyktninger har behov for beskyttelse og et sted å bo, men det ha flyktningestatus bør ikke bety at man automatisk har en mulighet til å få oppholdstillatelse uansett hvor man ønsker i verden. Flyktningekrisen i Europa har oppstått på grunn av en systemfeil i måten vi håndterer flyktninger, men også at Europa har vært like dumsnille som mange andre land har vært umedgjørlige.
 14. Jeg synes det er helt greit å være middels sterk. 2-3 ganger i uken gjør meg ikke til noen verdensmester, men det er nok til å gruse den gjennomsnittlige sats-mosjonisten i styrke.
 15. Vrimmel

  Flyktningskrisa

  Norge må ikke ta imot 8000 ekstra flyktninger. Det er noe vi selv har valgt å gjøre i tillegg til antallet vi er forpliktet til å ta imot. Og man må ikke ha skrevet under en FN-avtale for å ta imot flyktninger. Det finnes mange aktuelle, stabile land som ikke nødvendigvis er i topp 50 rikeste. Den største andelen bør gå til de nærmeste landene, utover dette bør det fordeles jevnt over flere land enn det det er i dag. Flyktningene velger selvsagt å dra til Europa da det er der de får de beste vilkårene, men dette holder ikke lenger med så store folkemasser.
×
×
 • Opprett ny...