Jump to content

MereteW

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. MereteW

  Pulsklokke

  Takk for svar! Tipsene er sjekket ut! Valget mitt falt til slutt på Tomtom Runner m/ pulsbelte. Den er enkel og grei for meg som bare løper og ikke sykler eller svømmer. Multisporten så rimelig klumpete ut på meg, fikk ikke festet den skikkelig. Runner'en med tynn comfortrem gikk akkurat selv om den nok kunne vært mindre. (Og prisen var jo under halvparten med to reimer i ulik farge.) Har prøvd den på et par turer, virker veldig ok til nå. GPS'en er rask selv langt inni skogene her uten mobildekning, den har de funksjonene jeg trenger og den er lett å bruke under trening. Så selv om det er pulsbelte (og jeg egentlig hadde lyst til å slippe det ) virker det bra, tror vi skal bli gode treningskompiser! Lykke til med valget ditt minolta79.
 2. Takk :-) Føler meg rimelig heldig :-) Men nå er jeg veldig klar for å få litt mer muskler på en noe i overkant ranglete og spinkel kropp hehe
 3. Jeg har født 3 unger ganske tett og har fått delte magemuskler. Når jeg strammer magen er det et felt på 1,5 bredt x 10 cm langt der jeg ikke klarer å samle musklene. Er det noen som har tips til øvelser jeg kan ta for å trene mage som ikke gjør ting verre? det er 1,5 år siden siste fødsel, så regner ikke med at det blir noe bedre akkurat, men greit å ikke gjøre noe feil... Blir veldig glad for litt hjelp:-)
 4. MereteW

  Pulsklokke

  Jeg trenger ny pulsklokke (til løping først og fremst evt ski) og er veldig usikker på hvilken jeg skal velge. Det viktigste er at den har GPS, pulsmåling, kaloriforbrenning og at den kan brukes til hverdags også. Jeg har jo falt for tomtom sin runner cardio GPS med pulsmåling på håndleddet, hadde vært godt å slippe pulsbeltet. Men jeg er ganske liten og tynn, er redd den blir for stor? Håndleddet mitt er 4,5 cm langt på oversiden der sensoren sitter... noen som har denne klokka? Fikk ikke prøve den i butikk da de var stripset fast pga tyveri... Erfaringer? noen andre tips til klokker som ikke er for store og som dere er fornøyd med? Blir veldig glad for tips!
×
×
 • Create New...