Gå til innhold

Mareeen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mareeen

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, skal ha i meg 1600 kalorier daglig, altså 11200 uka. Forrige uke spiste jeg ca 10 000 kcal, kan jeg da spise 1200 ekstra uka her?
 2. Haha, tusen takk, akkurat det jeg trengte å høre:love:
 3. Jeg har jo lyst til å spise de tapte kaloriene! Det er jo derfor jeg spør, haha. Men er redd for å ese ut, for er jo snakk om endel kalorier:)
 4. Er jo ikke appen som lager problemer, men sjekket bare gjennomsnittet mitt som sa 990 kcal, og det er fordi jeg ikke logger på dags dato. Logger jo på fredag 2.okt
 5. Ja og nå er det mandag, og jeg har fylt opp 1800 hver dag forrige uke med unntak av fredag, lørdag og søndag fordi kaloriene er forflyttet bakover. Driver på fredagen nå så iløpet av forrige uke har jeg fått i meg 1800*4 med det jeg fyller opp på fredagen idag(1800). Imorgen er det tirsdag og da kommer jeg til å fylle opp lørdagens med mindre jeg lager meg en kaloribombe som jevner ut så jeg kommer i "rute". Så så langt iløpet av forrige uke har jeg jo kun 9000kcal med fredagen og det blir jo bare 1200 daglig..? Hahainnvikla shit.
 6. Jammen vil jeg legge på meg? Haha
 7. For nå spiser jeg godt over 1600 daglig, bare at jeg spiser fra de forrige dagene. Men sjekka gjennomsnittet og det var på 900 ifølge appen fordi jeg ikke har noe mat på fredag, lørdag og idag, og det er jo altfor lavt!
 8. Spysyk og nedsatt matlyst over flere dager, så ble lite kalorier alle dagene, og da spiste jeg "dagens" kalorier på gårdagens om du skjønner, så hele budsjettet har blitt flyttet bakover. Er så vanskelig å forklare, men håper dere forstår! Om jeg feks skal ha 2000 kalorier daglig og spiser 1600 idag, så spiser jeg 400 ekstra imorgen. Jeg har gjort dette bare at det har gått over flere dager, så har ikke fått i meg fredagens, lørdagens og dagens kalorier fordi jeg fremdeles driver og spiser på torsdagens. Så kan jeg da spise fredagens, lørdagens og dagens kalorier idag? Eller, gjøre ett fors
 9. Hei! Spiste kun 200 kcal av mine daglige 1800 forrige tirsdag, spiste dermed alle onsdagens måltider på tirsdagens kalorier, men greide ikke fylle opp kaloribudsjettet da heller. Dette har gjort at jeg har fått forflytta hele kaloribudsjettet mitt bakover. Idag er det søndag, og jeg spiser på torsdagens kalorier ifølge appen. Dvs at jeg ikke har spist fredagens, gårdagens og dagens kalorier. Vil det si at jeg kan spise disse kaloriene så jeg havner på dagens? Uten å være redd for å ese ut? Er snakk om 5400 kalorier så kommer nok ikke til å greie og klemme i meg alt det, men tenkte å lage p
 10. Selv om jeg burde opp i vekt er det ikke dermed sagt at jeg vil være usunn. Og nei, opplever verken søt/matsug da jeg utnyttter kaloriene mine godt. Syns det bare er godt med noe varmt å drikke nå som det er kjølig ute.
 11. Mareeen

  Natreen suketter

  Er dette usunt? Blir så oppblåst av sukrin og andre søtningsmidler. Og kan man legge på seg av det?
 12. Ja, resultatet av slankekur hvor jeg har levd på 800 kalorier i ett år kombinert med masse trening, men har jobba meg opp på 1350 og kutta ut treninga og skal fortsette og øke, men vil ikke oppleve det ubehaget mange gjør når de øker fort med vannsamling osv. Så langt har jeg sluppet unna det. Men vil ikke opp i vekt heller, hvertfall ikke mye når jeg har jobba så hardt for å gå ned. Skal begynne og trene styrke etterhvert igjen, men det blir når jeg evt ligger i overskudd.
 13. Hei, jeg er 155cm høy og veier 41/42kg, er 22 år. Har søkt på flere kalorikalkulatorer om mitt daglige behov, men får så forskjellig på alle. Spiser per dags dato 1350 og øker med 50 hver uke. Jobber 3 dager i uka på en matbutikk hvor jeg driver med varepåfyll, utover det er det lite aktivitet. Hvor mange kalorier trenger jeg for å holde vekta?
×
×
 • Opprett ny...