Gå til innhold

kongenavtys

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kongenavtys

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sommeren er vel her allerede og jo - jeg har klart å rote vekk solbrillene mine (igjen). Virker jo som at det skjer hvert år. Er på jakt etter noen som ikke er for dyre, men som er stødige nok til å holde hele sommeren. Er mann 25 år med forholdsvis vanlig hodepassform, tror jeg! Ray-Ban Wayfarer skulle nok være det beste, men har enda ikke klart å finne et ordentlig godt sted å kjøpe dem. Bor i Oslo nå btw
 2. Hei, hvilken Evo er det du holder til på? I Oslo eller i utkanten av Oslo? For øvrig tommel opp for å tilby gratis trening!
 3. Du har vel rett i at man kanskje ikke har det beste innholdet, men hva er alternativet? Jeg ser at mange advarer mot å kjøpe fra utlandet (her er en lengre artikkel om emnet blant annet) + historier jeg leser fra andre diskusjonsfora. Leste blant annet om en fyr på et sykkelforum som hadde bestilt varer for 2000,- . Endte opp med en bot fra Tollvesenet. Det som er kjipt er å få noe stoppet i tollen. Så jeg er ikke så sikker på at det lønner seg å prøve å importere næringsmidler inn til Norge uten å være 100 % sikker på hva man kjøper og hvordan ekstrakostnadene forløper seg.
 4. Da jeg var student ble det ofte pasta med soltørkede tomater og BITTELITT kylling i som var den store vinneren. Den lave andelen kylling var selvfølgelig på grunn av trang økonomi. Du kan også legge til litt salt, pepper og valgfritt krydder dersom du ønsker litt mer smak på det.
 5. Jeg pleier å kjøpe alt av hjemmetreningsutstyret mitt via norske nettbutikker (gymgrossisten, etc, you name it) fordi jeg har erfaring med at det tar driiitlang tid å få de sendt fra utlandet når de veier så mye + at det kan komme stygge ekstra fraktkostnader.
 6. I fare for å drepe tråden med et "kjedelig" spørsmål, så fyrer jeg allikevel løs: er det noen som har erfaring med å spille fotball eller drive annen intensiv sport med konktaktlinser? Jeg leser flere steder (blant annet her) at det skal være helt "legit" og at det er uten fare, men har nylig fjernet brillene og lurer på om det ikke er litt stress om de "popper ut" helt enkelt. Erfaringer mottas med glede.
 7. Du har rett i dette. Riktignok er det jo en god del elementer som kosttilskudd også vil berøre positivt, da for eksempel vektoppgang/vektnedgang. Selv lager jeg egne proteinbarer (oppskrifter finner du her og her) da jeg selv kan helt kontrollere hva som skal være i dem. Jeg har også kjøpt en del proteinbarer fra X-Life, Gymgrossisten og Proteinfabrikken, men aldri vært så fornøyd med dem som de jeg har kjøpt selv. Det er ikke bare til å regulere vekten min fordelaktig, men også for å få energi og ha muligheten til å ta et "lett" mellommåltid når jeg kan det.
×
×
 • Opprett ny...