Gå til innhold

frk.D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om frk.D

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08. des. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. frk.D

  Sulten konstant!

  Takk for gode svar:) økt str på måltidene og litt mer karbs og proteiner så sultfølelsen er ikke så fremtredende iaf:)
 2. frk.D

  Sulten konstant!

  170 cm, 65 kg, 33 år. Ideal vekten min er vel rundt 60 kg mn fokuserer på å få en strammere og sterkere kropp mer enn på vekt. Trent med PT kun i et par uker, så er helt i start gropen
 3. frk.D

  Sulten konstant!

  Jeg for min del tror ikke jeg spiser nok, riktig. Hadde biff middag i dag og jeg ble mett ♡♡ Regnet ute at jeg spiser for lite protein som det ble nevnt over så da skal jeg øke opp med det:)
 4. frk.D

  Sulten konstant!

  Takk for svar igjen. Når jeg startet treningen ble jeg en glad bombe i etterkant (masse rndorfiner:) mn det har gått over til at jeg er slapp. Både før og etter trening. Føler jeg trenger et boozt!
 5. frk.D

  Sulten konstant!

  Takk for svar! heelt nybegynner ifht styrketrening. Jeg har spist nokså lavkarbo til nå, men fikk beskjed av PT om at når jeg trener som jeg gjør nå må jeg opp med karbo og protein. Jeg spiser nå mye mer enn før så håper det er litt med tilvenning og. Syns det er litt vanskelig å spise så ofte. Jeg veier 65 kg og er 1.70 cm. Vil noen kg ned mn endring av fettprosenten er det jeg jobber mest mot.
 6. frk.D

  Sulten konstant!

  Er i gang med styrketrening med PT. Fikk streng beskjed om å begynne å spise frokost og det har jeg gjort. Problemet har alltid vært at jeg blir kanon sulten HELE dagen når jeg spiser frokost. Spiser typ blanding av CC og kesam med hjemmelaget granola og frukt. Mellommåltid banan eller nøtter. Lunsj salat m kylling, knekkebrød med pålegg o.l Normal middag og kvelds. Trener nå 3-5 ganger i uken. Hva kan jeg fylle på med for ikke å være så sulten?? Skal sies at magen fungerer som en rakett. Fra 1 x på toalettet for uken er det nå 2x hver dag :S heh sorry for den infoen mn tenke dcer relevant..?
×
×
 • Opprett ny...