Jump to content

Anette84

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Anette84 reacted to kamilligram in Dagens Glade   
  Å prøve shortsen min fra i fjor sommer. Den passer ikke, gitt.

 2. Like
  Anette84 reacted to kamilligram in Dagens Glade   
  Påskeegget jeg fikk av sambo og svigermor:

 3. Like
  Anette84 reacted to Tor in Random tanker, innspill og andre rariteter   
  Dette kan eskaleres kjappere en hva man hadde tenkt.

  Spesielt om man ser på verdien i innleggene, og også i innleggenes natur der de ligger veldig tett opp mot grensen av hva som er grensen av internett og grensen av yttringens trang til frihet.

  Innlegges natur kan sees i sammenheng med underholdningsverdi, ganske lik den gode følelsen når man ser noen fallende ned en trapp med softisen på slep. (Appropos softisen på slep. Softis er en morsom greie om man tenker over faktummet at is ikke er mykt i naturens rette forstand. Det gjør softis til en av de få tingene her i verden som har det mest konkrete navnet du kan skaffe - bare om "verden" i et slikt tilfelle er begrenset til basiskunnskap lik en hjernen til syvåringer om sant skal skrives). Softisen i dette tilfellet var veldig lite konkret, siden den kunne slepes etter noen som falt.

  Siden vi er inne på konkret som emne, så er det ikke til å unngå det faktum at søpplebøtter skjelden er bøtter. Ironisk nok er en bøtte noe som påfallende kan ligne den muntlige språkformen "Nå bøtter det ned" i den form av det ikke er bøtter som faller ned, men bøtter som mister innholdet i seg. Det skal vistnok være usakt om bøtten(e) ble mistet innholdet sitt sideleng, om de ble laget hull i, eller rett og slett sprakk sønder og sammen, for at settningens verdi og opprinnelse skal holde stand. Uansett ligger kjernen av ironien i at en søppelbøtte ikke bærer noe av funksjonene til en faktisk bøtte. Bergenserene - som snart danner eget land og egen regjering skal vi tro sikkre kilder i Nato, basert på løse påstander fra "jens må gå" tilhengere, "svorsker" i arbeid og uten arbeid, polske arbeidsinnvandrere og svensk ulv, forteller oss at Bergen har kommet så langt i planleggingen at byfolket nå nekter å bruke ordet trikk om trikken i byen og istedenfor kaller det en "bybane" - burde faktisk få en egen pris for å finne opp et bedre hjul når det kommer til å snakke om bøtter. De sier regelret bare bosspann. (som forøvrig er et ord det i seg selv er vanskelig å skrive om man absolutt vil skrive med tripple konsonanter. Uansett og uten å gå i detalj på ordet boss, er et dårlig ord for søppel, så blir ordet spann mye mer beskrivende av noe man kan kaste søppel i. Forøvrig sier noen type nordlanske dialekter søppelspann. Uten at det har noe som helst med saken å gjøre)

  Lyspæren er en fantatastisk ting, noen skal ha det til at det er en større oppfinnelse en månen - noe som i og for seg kan være ganske så riktig basert på det enkle faktum at månen aldri var en oppfinnelse men snarer en observasjon av et himmellegeme skapt under den store intergalaktiske krigen lenge, lenge, lenge før vår tid i en galakse ikke så langt borte fra oss. Dette gjør at månen ikke kan sammenlignes med lyspæren når det kommer til oppfinnelse, alikevel er det slik at majoritenen av jordens befolkning for øyeblikket retter troen på fremtiden mot demokrati. Det jordens befolkning ikke hadde skjønt er at svakheten med demokrati først oppstår når det bare er menn som styrer, og nå er det engang slik at det er mer penger i å reise til månen enn det er å skulle reise til lyspæren - som ikke engang lyser når det er lyst ute. Sist jeg sjekket lyste lyspærer døgnet rundt, da er det selvskrevet at lyspæren er en større oppfinnelse enn månen.

  Tilbake til noe jeg ikke helt har funnet ut enda. Det lureste man egentlig kan gjøre er å gå begravelser, ikke fordi begravelser er triste greier og vi alle må være triste i blandt - et kjent faktum er at mange er alt for glade, føler seg alt for glade og vil dertill ikke være glade. Ryktet skal ha det til at en svipptur innom NRK-nyhetene og et hvilket som helst album av Bjørn Eidsvaag løser den saken ganske kjapt slik at alle kan returnere til å bli triste å kjedelige - istedenfor går man i begravelser til andre fordi man vil at de selv skal møte opp i enns egen. (Denne logikken er ganske så vannsikker, faktisk like vannsikker som ordtaket "en tiøring er ikke verdt ei krone lengre". Så sant som sagt). Forresten er det har jeg ikke svin på skogen, men der er det masse marsvin!

  En ting som slår meg er - ikke fysisk slår meg her jeg sitter å skriver siden det hadde vært litt makabert, rart og ikke minst skremmende. Jeg mener, hvem kan skrive mens de blir slått? Eller hvem fortsetter å skrive når de blir slått? Dette er to sentrale spørsmål jeg aldri har funnet svar på i noen som helst form for litteratur. Skjønt sagt så er hverken Donal Duck eller Lek litteratur i den forstand man tenker slike filosofiske spørsmål blir besvart i, men det har lite med saken å gjøre ettersom det fremdeles er ganske rart om noen skriver mens de blir slått, eller fortsetter å skrive når de blir slått.

  Til sist vil jeg bare beklage til alle som leser dette; jeg hadde ikke tid til å skrive noe kort.

  -Tor
 4. Like
  Anette84 reacted to Snella83 in Helårskroppen 2015 - hvem er med?   
  Her går det egentlig ganske bra, asså! Blir trening stort sett hver dag og spiser godt. Har vel tatt av to-tre kg siden nyttår (faktisk!), og ser for meg at et par-tre kilo til bør av før jeg er der jeg ønsker sånn fettprosentmessig.. I tillegg har jeg nådd et særdeles viktig mål; jeg har klart chins for første gang!! Helt uten assistanse eller juks i noen form. Dette henger nok sammen med at jeg er blitt lettere, men jeg liker også å tro at styrken stadig øker. Next: Hang-ups med overpronert grep!
 5. Like
  Anette84 got a reaction from Nikko21 in Helårskroppen 2015 - hvem er med?   
  Heldig du da, Ulrik

  Ingen synlige forandringer her, frykter jeg ikke når målene i år heller... Prøver å være så flink jeg kan, men det gir visst ikke resultater. Anywayz, så koser jeg meg med treningen, og jobber med å lære å akseptere kroppen min som den er ! Så alt i alt så er ikke ting så aller verst Lykke til folkens!
 6. Like
  Anette84 reacted to Ulrik in Helårskroppen 2015 - hvem er med?   
  Hvordan går det med folk som signa opp her? Er dere fortsatt glade, spiser bra og gjør det bra på trening?

  Kroppen min er ganske lik seg selv. Litt opp en helg i blant og litt ned når jeg spist bra. Alt i alt veldig glad i den og det uproblematiske forhold jeg har til kosthold, trening, helse og utseende.
 7. Like
  Anette84 reacted to TEW in Dagens Glade   
  Jeg måtte ta stivkrampevaksine på mandag, og fikk en fin rød flekk på høyre arm.

  En kamerat påpekte dette, og jeg dro opp ermet på t-skjorta for å sjekke, hvorpå han utbrøt "shit, du har den sinnssyke hevelsen"!

  Jeg bare, nei det er faktisk triceps, en muskel...

  "Made my day"
 8. Like
  Anette84 reacted to Thess in Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™   
  Jeg har lagd min første burger, helt alene Er den bøs nok Keegil (er no-fitness med 15% kjøttdeig og bacon )?
  Hjemmelagde (uten kjøkkenmaskin) burgerbrød selvsagt!
  [ATTACH]159194[/ATTACH]

 9. Like
 10. Like
 11. Like
  Anette84 reacted to Eiricur in Det dummeste du har hørt..   
  PH-nøytral vagina når du er vegan.
 12. Like
  Anette84 reacted to fitflyer in Dagens negative   
  Etter DEN dagen i går.. så kommer det faen meg snø.

  SNØ!!
 13. Like
  Anette84 reacted to Negativ in 100 % dønn ærlig kontaktannonse - Hva ville du ha skrevet?   
  Jeg har aldri egentlig hatt noe ønske om dame, men ender alltid opp i et langvarig forhold likevel. Hvis jeg holder ut i samme rom som deg dag etter dag uten å ville spise 25g paracet til middag er du.. ok.

  Nærer stort behov for å sitte alene og utfolde meg kreativt eller intellektuelt, og anser ditt bidrag til dette for å være mindreverdig. Krever alltid perfeksjon av meg selv, forventer kun skuffelse av andre.

  Har lenge næret en ghandi-aktig toleranse for det meste av uforsonlige karaktertrekk, men merker et latent raseri på nippet til drapslyst over mennesker som er uproduktive eller skylder på andre for sine egne feil og fraskriver seg ansvar. Har dessuten smerterlig lav toleranse for konformister og dilettanter, dem som forveksler følelser og fakta, typisk dem på venstre side av det politiske spekteret, samt likes-horer og fjellhipstere.

  Forventer at du også er høyt utdannet i et "gløshaugenfag", jobber i det private, tjener over 1 mill i året og kan ta vare på deg selv. Hvis du virkelig ønsker likestilling kan du bære posene dine hjem fra rema1000 selv, hvis ikke er du en salatbarfeminist og en hykler.

  Forøvrig er det best at du ikke åpner munnen, for du er uendelig mye mer spennende før vi blir kjent og jeg fortsatt kan projisere alle mine naive illusjoner om hvordan du kan være over på deg.

  Foretrekker jenter som viser sterkt positiv anabolisme, hip/waist-ratio på 0.6-0.7 og iq over 120.

  Selv er jeg depressiv, nevrotisk, arbeidsnarkoman og perfeksjonist. Jeg blir sint av å måtte ta ferie og får høy puls av å "slappe av". Hvorfor dra til syden når det er raskere og rimeligere å gå i solarium og drikke laksérolje?

  På pluss-siden er jeg høy, godt trent, smart, kunstnerisk og rik.
 14. Like
  Anette84 reacted to Tonje_86 in 100 % dønn ærlig kontaktannonse - Hva ville du ha skrevet?   
  For en bra tråd

  For å starte med basic ting, så har jeg uekte rødt hår, ekte lyseblå/grønne øyne, ikke helt ekte pupper, men 100% ekte rumpe. Jeg har også nådd en høyde på 160cm og en alder på hele 29 år selv om ingen tror på det, hverken utesteder, vinmonopolet eller nye bekjentskaper.

  Jeg er en person som av ukjente mest sannsynlig blir oppfattet som stille og rolig. Jeg er ikke den som tar størst plass i en forsamling, men gir du meg tid til å bli kjent med deg, vil du antakeligvis se at jeg ikke er helt som du først trodde.
  Jeg er gjerne sosial, men er introvert og trenger derfor tid for meg selv og trives derav svært godt i eget selskap og må ha egentid for å samle energi igjen.

  Bak mitt rolige ytre finnes en liten djevel som er sta og bestemt og gjerne liker å ha ting på min måte. Jeg får nesten angst av rotekopper siden jeg er et ordensmenneske og liker systemer og rutiner.
  Jeg er en veldig følsom person som gråter både når jeg ler og er trist, og det skal gjerne ikke så mye til. Jeg har vansker med å knytte meg til personer fordi det koster meg mye da jeg tar til meg andre folks energier, gode som dårlige.
  Har du først kommet innpå meg er jeg svært god mot deg og gjør nesten alt for deg og forventer det samme tilbake. Barndommen er alt annet enn den standard A4 med en søster eller to og mor og far som er gift. Det samme gjelder alle årene gjennom skolelivet som har hatt opp- og nedturer, men skolelys var jeg alltid.

  Jeg har vært gift, og er nå skilt og har gjennom alt jeg har opplevd i livet blitt veldig selvstendig og tåler mye mer enn før, og må av den grunn ha noen som vet at livet ikke er en dans på roser og setter pris på små gleder. Det er vel og flott med fancy saker og ting, men for meg er det viktig at du har en jobb som gir deg inntekt og at du bor for deg selv (ikke hjemme hos foreldre etc, med visse unntak).
  Du må like å være aktiv da jeg selv driver med trening og at du er høyere enn meg er et stort pluss (ikke akkurat vanskelig). Du trenger absolutt ikke ha skjegg da jeg gjerne faller for gutter/menn med babyface (kanskje derfor jeg liker yngre gutter), og fettprosent på 10% er langtfra et must. Jeg er fornøyd så lenge du ikke er tynnere enn meg og klarer å gjennomføre normale aktiviteter.

  Da er det bare å slå til hvis du ønsker ei skilt nordlandsjente på snart tredve år som er vanskelig å komme innpå og har fikset på kroppen.
 15. Like
  Anette84 reacted to Exposure in Hvor uthvilt og opplagt er du?   
  Sjææl:

 16. Like
  Anette84 reacted to Aurelius in Dagens Glade   
  Jeg ble akkurat flyttet fra pakking til produksjon på jobben. Forfremmelse etter to dager på jobb, det er ikke så ille
 17. Like
  Anette84 got a reaction from XtrM in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Waaaay too long tror vi snakker 8 år snart... Første 6 årene var digge! Nice å være singel i 20-årene Definitivt! Men når 30-års dagen nærmet seg, BOOM! *Savn*
  Men den som venter på noe godt...
 18. Like
  Anette84 reacted to kamilligram in Dagens Glade   
  I dag hang PT-en min ekstra vekt på meg når jeg skulle ta negative chins. Jeg har aldri før i hele mitt liv brukt et slikt belte, og det føltes dritkult. Merka jeg kjente meg umiddelbart litt mindre pinglete der jeg sto, til tross for at det bare var 2.5 kg ekstra. Like a PROOOO!
 19. Like
  Anette84 reacted to FrøkenMa in Dagens Glade   
  Etter over et halvt års venting, alle sparepenger brukt opp så har jeg endelig fått innvilget studielån/stipend :-D
  Det hjelper tydeligvis å være tålmodig og stå pal når det stormer som verst! Nå trenger jeg ikke flytte til hjembyen og slutte på studiet!
 20. Like
  Anette84 reacted to TEW in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Ingen liker meg?
 21. Like
  Anette84 got a reaction from Tiwas in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  OM det er!! :cry: hehe. Uff.

  Men ja, mye sant i det didi skriver! Kloke ord
 22. Like
  Anette84 reacted to Ojive in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Trenger man å svare egentlig?
 23. Like
  Anette84 got a reaction from Tonje_86 in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Da har du i allefall prøvd da, Tonje_86 (y)
  Sjekketråd?? Will check! haha!
 24. Like
  Anette84 reacted to Tonje_86 in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Alltid kjekt å dra på date ja, må jo ikke ramle helt ut så haha Hakke avtalt noe foreløpig, så vet ikke jeg. Ingen fare med spørsmålet
  Kanskje på tide å grave fram den store sjekketråden igjen som atter en gang daua etter at noen prøvde å fyre liv i den
 25. Like
  Anette84 got a reaction from Tonje_86 in Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Åååååh, men det er jo kos da!! Uansett! Hihi. Date er gøy Man vet jo aldri, nei..... Møtes igjen da?
  (Sorry, jeg redigerte bort spm mitt, i tilfelle du ikke ville ta det her i plenum )
×
×
 • Create New...