Jump to content

Kvikkjente93

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Mens du bidrar med noe nå mener du? Du kan rapportere innleggene mine eller gi faen som du selv sier. Jeg har lov til å mene akkurat det jeg vil. Om du ikke ser at enkelte innlegg i tråden er galskap, så får det være ditt problem.
 2. Er da ingen her som sier at de er fagfolk. Det er normalt å reagere.
 3. Joda, men nå er ikke mye av maten som blir ramsa opp her spesielt usunn. Det er opp til hver enkelt ja, men jeg ville sagt at noen er på vei inn i en spiseforstyrrelse om de må komme seg på treningssenteret etter en vaffel, eller har dårlig samvittighet etter å ha spist en frukt.
 4. Enig. Noen her har et forskrudd syn på mat. At noen synes det er villt å spise litt sjokolade og drikke noen glass pepsi max en dag, synes jeg er spesielt. Det er ikke krise å spise noen ekstra kalorier, og det er heller ikke krise å spise et kakestykke. Frukt eller heller ikke SYND. Heller ikke en kopp lettkakao. Og nei, heller ikke litt gresk yoghurt. Selv om du spiser en vaffel betyr det heller ikke at du har ødelagt alt av trening. Og hvorfor er en is på 74 kalorier en synd? Virker som om noen her synes det å spise i det hele tatt er en synd i seg selv.
 5. Hvordan kan et eple og en banan legges under kategorien "synd"?
 6. Jeg bor ikke i Trondheim, men her har vi den ihvertfall på Meny.
 7. Du kan da gå i en plastpose eller en gardin om du vil det. Det er bare at det ikke er sikkert andre synes det er fint. Spørsmålet er hvor mye du bryr deg.
 8. Er jo mye her som ikke kan kalles fråtsing eller en synd. Tre biter sjokolade? 2 vaffelhjerter? Litt riskrem? Come on..
 9. Virker som om mange jenter følte seg truffet? Tråden er jo til for at folk skal skrive opp hva de ikke liker. Ser ikke vitsen med å spørre hva som er feil med enkelte plagg, spørre hvorfor det ikke er fint eller svare "Rart jeg har draget på menn da." Alt avhenger jo av preferanser.
 10. Du bør ligge i kalorioverskudd med masse ren mat, og styrketrening. Da vil det ikke ta lange stunda før du ser fremgang.
×
×
 • Create New...