Gå til innhold

Hemmeligliksom

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hemmeligliksom

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Supert! jeg bor i Haugesund, så de må sendes
 2. Okei, jeg synes de var veldig fine så kunne tenkt meg å kjøpe dem:D hva selger du dem for?
 3. Hvordan er de i størrelsen? er de store? Jeg kunne gjerne kjøpt dem!
 4. Siden du er helt ny, ville jeg ikke ha tenkt så mye på soner. Det viktigste e jo å komme i gang, noe det virker som du har! Så lenge du beholder motivasjonen ved disse øktene kan du fint kjøre dem! I starten nå bør du nok ikke kjøre for mye og for hardt da det lett kan føre til skader, men kanskje begynne med 2-3 økter der en kan være intervall, husk at det ikke bare er 4x4 som er mulige intervaller. Bakkeintervaller, 6*2min, 5*3min osv. Det finne mange kombinasjoner, og for å få motivasjon og fremgang er det viktigste å jobbe kontinuerlig! Stå på! (y)
 5. Åja haha, leste nok litt feil! Til trådstarter: du kan telle antall pulsslag i 6 sek og gange med 10 så finner du ut om det stemmer!
 6. Nei det kan så være, men han klarer ikke holde en time i sone 4-5
 7. Du lå sikkert i sånn sone 2-3, og da ligger du under melskesyreterskel. Som Oddis sier har du nok høy makspuls. Er du mye stressa? Og hvordan er pulsen ellers? Hvis den alltid er høy er det nok bare sånn den er, haha! Har ei venninne som har kjempehøy puls, og det er bare naturlig og ikke farlig!
 8. Makspulsen vil jo naturligvis være høyere på løp, så da er nok 203 litt for lite. Hvordan var følelsen når du løp? følte du at det var rolig snakketempo eller var det mer sånn løpesåfortjegkan-tempo?
 9. hvis du er 168 høy og veier 53 vil jeg heller anbefale deg å ligge i overskudd, komme deg opp i vekt og bygge muskler! Jeg har selv vært der at dte eneste som betydde noe var å forbrenne mest mulig kalorier i løpet av en økt. Jeg bare løp og løp og løp. Nå gjør jeg det samme, men veier 10kg mer og ser myye bedre ut. Fordi jeg i tillegg la inn annen trening, som styrke, svømming og sykling. Du kan umulig ha mye fett på kroppen! FOkuser heller på å bygge litt mer muskler! Som sagt jeg ser bedre ut nå, 10kg tyngre!
 10. Du forbrenner mindre fett ved intensiv trening. Det er derfor man tar til seg karbohydrater i f.eks lange løp der kroppen trenger karbohydratene for å prestere. Kalorier er mer enn fett! Man kan forbrenne en del ved å ligge i1-2. Jeg forbrenner f.eks 500kcal/timen når jeg kjører rolig trening i1, mens en trening i3 kan jeg forbrenne 600. I en høyere intensitet i4-5 vil man forbrenne mer, men her klarer man ikke ligge så veldig lenge før man stivner, derfor bruker man intervaller. Om det bare er snakk om kalorier forbrenner man mer ved høyere intensitet.
 11. Okei. First of all: hvis målet er vektnedgang kan du kjøre intensiv trening over lengre tid og du vil forbrenen mer fett. Men du blir ikke mer fit av å blir mindre, du må ha muskelmasse under, her er jeg mer blank da jeg ikke trener mye styrke selv. Kanskje noen andre kan hjelpe? Det jeg vet er at du forbrenner mer fett i lavere soner, men at du forbrenner mindre kalorier.
 12. Selvfølgelig har det en effekt! Men prosentvis forbrenner man mer fett i sone 1-3, men man forbrenner jo færre kalorier! Jeg driver selv med utholdenhetstrening og vi kjører 85-90% i sone 1, myye sone 3 og litt sone 4-5 i oppkjøringen til konkurranser. Selvfølgelig har korte harde intervaller en effekt, og disse vil også gjøre at du forbrenner mer etter selve økta.
 13. Okei, hvis du bare løper så vil du naturligvis få litt mer muskler i beina. Men stort sett vil løpingen gjøre deg mindre uten at muskelsammensetningen blir annerledes. Så du vil se lik ut bare mindre fasong. Løping opp til syreterksel forbrenner mest fett og det er nesten sånn at jo lavere puls jo mer prosent av det du forbrenner er fett. Men så har det seg slik at du forbrenner mindre ved lavere puls. Om du vil bygge opp en god kondisjon ville jeg anbefalt deg å legge inn en intervall kort i sone 4-5 , en rolig langkjør i1 og en hurtig langkjør i2-3 i uka. Helst med en dag mellom
 14. Det er ikke dårlig det! hva er målet da? er det å forbrenne fett eller er det å bli bedre form? Er det bare fettforbrenning som står i fokus kan man trene lenge i i2-3 uten at det har så mye å si, men om man vil bli i god form bør man ha turer i son 1-2, intervaller i 3 og litt i sone 4-5
 15. Det e rett at man forbrenner mest fest i sone 1-2. Er man over syreterskel, som er sone 4-5, klarer ikke kroppen forbrenne fett og må da få tilført energi i form av karbohydrater. Hvor fort løper du når du løp 80min med 170 i snittpuls? For å finne sin sone 3 bør man aller helst ta en laktattest, men på olympiatoppen finnes det tabeller som regner ut fra prosent av makspuls. Hva trener du utenom løpingen? Om man løper og forbrenner kalorier er det ikke gitt at man ser mer trent ut, da må man i tillegg trene styrke!
×
×
 • Opprett ny...