Jump to content

Snerkerpusen

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei alle sammen! Jeg har et spørsmål som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Jeg driver å slanker / endrer livsstil fortiden og har nå kommet over noe en venninne anbefalte, nemlig ketolysekuren. Denne kuren/dietten har jeg aldri hørt om og finner ikke ut hva det er og hva det går ut på. Da jeg gikk inn på nettsiden til dietten var det en startpakke på 650 kr ca med en del kosttilskudd og en bok. Men hva er denne dietten for noe? Hva går den ut på og er den anbefalt å gå på? Håper noen kan hjelpe meg med dette!
 2. Tusen takk, var litt lettere å forstå når det på lagt frem på den måten Nå har jeg bokstavlig talt kastet alt av sjokolade, potetgull, nugatti og annet godteri jeg fant i skapet. Godteriskåla på bordet er fylt med mandel og fruktmix blanding, og på tide å teste pulsklokka jeg fikk til jul
 3. Takk begge to Men ble litt forvirra, var den treningsplan bra nok eller ikke?
 4. Hei! Har et lite spørsmål til alle dere kunnskapsrike mennesker her ute! Jeg er en jente på 19 år som i tillegg til å gå ned en del i vekt har satt meg som mål å jogg/løpe et 5km maraton i august. Jeg veier for øyeblikket 115 kg, og har nettopp fått spisevaner og kosthold under kontroll og vil da ta steget videre ut i treningsverdenen. For de som lurer er jeg 165 cm høy. Fikk et treningsopplegg en venninne mente jeg burde gjøre, og siden jeg ikke aner så mye om dette her snur jeg meg til dere og håper dere kan fortelle om dette er bra/dårlig og mulige forbedringer. Slik ser det jeg har fått anbefalt ut: Mandag: Gå/jogge 5km (og skrive ned tiden for å se forbedringer over tid) * Tirsdag: Styrketrening i 30-40 min. * Onsdag: Fri Torsdag: Gå fort/jogge i 40 min. Samt noe styrke * Fredag: Styrketrening i 30-40 min * Lørdag: Fri Søndag: Gå 1 time ute. * Går til treningssenteret ca 15 min en vei. Maten har jeg under kontroll og passer på å få i meg nok kcal, karbohydrater, fett og proteiner. Har slitt en del med å få i meg nok proteiner og fett, så har bestilt proteinpulver som jeg ble anbefalt hos proteinfabrikken da jeg ikke spiser så mye kjøtt (ganske kresen, samt er student så får ikke kjøpt hele tiden.) Jobber 2-3 ganger i uka i en liten kiosk så er noe aktiv og på beina der. Kan noen hjelpe meg å si om dette holder til at jeg går ned i vekt og kan klare å bygge meg opp til å jogge et helt 5km maraton i august 2015? Tusen takk for hjelp og svar!
 5. Hei alle sammen! Jeg er ny her, nettopp startet å trene og nettopp startet å gå over til sunnere produkter osv. Leste en anbefaling på peanøttmel og har gått til innkjøp av dette da jeg leste at peanøttmel og proteinpulver kan mixes med andre ting og lage helt nydelige proteinbarer. Tenkte å lage dette da det er enklere å få i seg en liten bar etter trening enn en shake da jeg er dårlig på å drikke... (jobber med den saken). Så da lurte jeg på om noen av dere hadde noen oppskrifter på proteinbarer m/ sjokoladeproteinpulver og peanøttmel (leste noe om snickersbarer som fristet)? Samtidig er det noen andre produkter dere synes jeg skal benytte meg av eller bytte ut i hverdagen min? (hittil venter jeg på pakka med proteinpannekaker, proteinpulver og peanøttmel da dette var en anbefaling) Tusen takk for alle svar!
×
×
 • Create New...