Gå til innhold

tigerkatta

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tigerkatta

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

1 094 profilvisninger
 1. Jeg må investere i nytt belte siden mitt gamle ble stjålet. Siden jeg er ganske lav og kort i livet , lurer jeg på om det hadde vært bedre med et smalere belte. Ser at noen typer kommer i 7.5 cm bredde. Noen som bruker slike belter ? Erfaringer?
 2. Sliter med dårlig matlyst etter trening. Spesielt etter en hard økt er jeg ofte kvalm og mat frister lite. Trener ofte sent i tillegg så evt. neste måltid ville blitt veldig sent. Er det viktigst å få i seg mat etter trening , eller er det greit å ha hovedmåltidet før? Klarer å få i meg litt proteinshake.
 3. Ble litt overrasket da jeg fikk beskjed av min nye trener at jeg ikke fikk bruke belte under løft . Ville ikke ha noen "cheat lifts" Men bruker ikke de fleste belte ? Har ikke brukt det før løfta blir tunge. Føler at det blir letter å holde buktrykket da , men det er kanskje " innbildning" ? Hvilken funksjon har egentlig beltet ? Blir jeg sterkere av å løfte uten belte ? Litt usikker på hva jeg skal gjøre.
 4. tigerkatta

  Dagens Glade

  Endelig klart 100 kg i mark . 2 x 2 rep. ☺☺☺
 5. tigerkatta

  Dagens Glade

  Ung jente kommer bort til meg på trening og sier at hun synes jeg har så sinnssykt fint trenet rygg. Made my Day ☺
 6. Kommentar fra en bekjent da jeg sa at jeg trener styrke og liker å løfte tunge vekter : Hæ , driver du med sånn mannetrening eller ?
 7. Skal investere i løftesko. Står mellom Adidas powerlift 2 og Reebok crossfit lifter ? Noen synspunkter ?
 8. Nei , er ikke tillatt med noen form for kalk , men har brukt det litt i smug når jeg er alene. Leker jo litt med tanken på å konkurrere, men må nok få til litt tyngre løft først. Ligger nå på 90 i mark , 80 i bøy og 50 i benk.
 9. Sliter veldig med grepet i mark og lurer på om stropper kan være et alternativ. Eller vil det bare være å " lure" seg selv ? Kalk og magnesium er ikke tillatt på senteret og hansker fungere ikke. Bruker nå alternert grep men begynner å slite med grepet ved ca 80 kg.
 10. Kanskje ikke akkurat en "fet " rutine , men har en godt voksen " stor" dame på senteret der jeg går , som etter hver trening disker opp på benken i garderoben med brus , sjokomelk , kjeks , sjokolade og frukt, som hun koser seg med mens hun sminker seg naken foran speilet. Endte i dag med å forlate senteret i en leopardmønstrete onepiece i fleece.
 11. Pakke i posten. T-skjorte for stor . Sjokolade og peanøttpålegg smakte helt forferdelig Gikk rett i søpla .
 12. tigerkatta

  Dagens Glade

  Da var det ny pers i mark med 90 kg . ( ja, jeg har regnet med stanga ) Målet på 100 rykker stadig nærmere.
 13. Måtte bare være sikker vettu , så jeg ikke skryter på meg for mye vekt. ( Det jeg løfter alså ☺)
 14. Skal jeg regne med vekta på stanga ( oly 20 kg ? ) når jeg logger hvor mye jeg løfter ?
×
×
 • Opprett ny...