Gå til innhold

olemart1n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av olemart1n

 1. fikk svar fra posten nå at pakken er på vei. Tror jeg velger gymgrossisten fra nå av, om PF har så ustabil leveringstid. Gymgrossisten har jeg alltid hatt gode erfaringer med.
 2. Hei! Jeg bestilte meg en liten pakke fra Proteinfabrikken.no den 28 november, og har enda ikke fått den (22. des). Jeg vet de har hatt stor pågang under black friday salget, men at det skal ta nesten en måned å få sendt 2-3 ting kan jeg da ikke skjønne... Så jeg lurte på om det er flere som har samme problemet? Begynner å bli litt irritabel over å gå og vente... (forhåpentligvis postet under riktig underforum )
 3. hvis du ser godt på ordet umulig, ser du at mesteparten er mulig Memento mori
 4. hører på alt fra metall til rap. her er listen min: motivation her er noen sanger jeg hører mye på nå for dagen 1. Callejon - hier kommt Alex 2. Eminem - Till I collapse 3. Stic.man - back on my regimen 4. Papa roach - last resort 5. Shinedown - diamond eyes 6. Kalmah - hades 7. Rise against - give it all 8. Soulja boy - crank that (travis baker remix) 9. MGK - wild boy 10. Kanye
 5. Jeg synes double rich chocolate fra Star Nutrition er en av de bedre jeg har smakt perfekt med melk i. liker også banansmak veldig godt.
 6. alltid hele egget tross alt der all næringen er
 7. samler på penger og opplevelser
×
×
 • Opprett ny...