Jump to content

alexandramy

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About alexandramy

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Treningsprogrammet mitt nå legger mest fokus på rygg og rumpe øvelser (nedtrekk, knebøy, utfall osv). En vanlig dag ser slik ut ca. Frokost: 1/1,5 dl havregryn med vann, kanel og litt smør Lunsj: 2 skiver med magert pålegg Middag: Varierende mellom alt, både sunt og mindre sunt. Kvelds: Byggrynslunsj og banan Mellommåltider: En frukt og en skive ca eller noe annet
 2. Hei! Jeg er ikke nybegynner innen trening, men føler meg som en etter jeg møtte veggen i sommer. Har trent intensivt 8-9 ganger i uka fram til mai i år da jeg møtte veggen, mistet mensen (fortsatt ikke tilbake?) og var undervektig en periode. Har trappet ned treningen nå og motivasjonen er lav ettersom jeg ikke får muskler. SÅ over til det jeg trenger hjelp til. Jeg trener ca 3 ganger i uka (i 45 minutt) fullkropp i håp om å få markerte muskler og få tilbake litt av rompa som forsvant i dragsuget. (Bør jeg la være å trene en periode?) Noen som her et treningsprogram som oppfyller noen av ønskene mine og hvor mye jeg kan spise for å få muskler å ikke mye fett ? Litt info til hjelp Jente, 18 år - Høyde 174 - Startvekt (i fjor) 70 kg - Nå 55 - Laveste 51/50 Vill gjerne ha litt "tykkere" armer også, too spinkel. Tusen takk til alle som velger og hjelpe, setter pris på det.
 3. Hei! Jeg gikk veldig hardt ut med trening noe som resulterte i at jeg mistet mye former, trente styrketrening i tillegg til å spise ganske lite mat noe som resulterte i at jeg ikke har fått en trent fin rumpe, men har nesten mistet den. Jeg har lite energi til å trene mer enn 3 ganger i uka nå (er litt overtrent), så da lurer jeg på hva jeg skal gjøre for å få tilbake en større og fast rumpe? Må jeg bare spise mye mer enn før og er det lurt å trene rumpa 3 ganger i uka? evt hvilke øvelser? (får ofte litt vondt i ryggen av knebøy) Tusentakk for svar.
 4. Prøver å spise mer, men føler at nårr jeg ikke trener så kan jeg ikke spise så mye... Føler jeg må velge trene eller mindre mat, er det ikke slik?
 5. alexandramy

  Pause?

  Hei! Jeg er en jente på 18 som har trent veldig mye de siste månedene (siden september). Ble veldig opphengt i treningen og kjørte bare på mer å mer, nå har det kommet til et punkt der jeg rett å slett har oppdaget at trening og kosthold har tadd for my plass og formen har blitt litt dårlig (slapp, lite energi og overskudd) var ca 169 cm og rundt 69 kg nårr jeg begynt treninga og i siste gang jeg målte og veide meg var jeg 173 og veide 57 kg. Har trappet ned treningen fra opptil 7- 8 økter i uka til 3 økter med fullkropp og hjemmetrening (mage fokus) ca 3 ganger i uka. Det jeg lurer på er rett å slett om jeg skal/kan ta for eksempel en ukes pause fra trening uten at dette gjør at jeg legger på meg? Er det lurt å ta en pause for så å fortsette å trene 3 ganger i uka? Er mest redd for å legge på meg rundt magen, men har aldri vært stor der har mer på rompe/lår, men vill helst ikke miste den litt markert magen jeg har nå. Var til legen for ca 1 mnd siden fordi jeg ikke har hadd mensen siden oktober og hun sa at det ikke var noe å bekymre seg for og at den vill komme tilbake men har fortsatt ikke fått den enda jeg har trappet ned treninga? Trener hovedsaklig styrke med gerilja intervaller på slutten, økter på rundt 1 time. spiser vell rundt 1500 kcal eller noe er det for mye/lite?
 6. Hei! Jeg er en jente på 18 år som begynt å trene for fullt for ca. 5 måneder siden, veide rundt 65 kg den gang, og i dag veier jeg 57 kg og er 173 cm høy. Gikk fullt ut da jeg begynte å trene og trente hver dag (noen ganger flere ganger om dagen) og spiste for lite. Har insett nå at jeg ikke kan fortsette slik å har tenkt å trappe ned treninga, for å få mer tid til annet... (samt ikke føle meg utbrent å sliten like mye lenger) Det letteste blir da et helkroppsprogram på en time 3-4 ganger i uka eventuellt 3 kvarter styrke og avslutte med geriljakardio (høres dette greit ut?) Med mage og stabeliseringsøvelser på ca.20 min dagene jeg ikke trener. Trenger hjelp til øvelser som kan være lurt å ha med i programmet. Har ganske spinkel overkropp, med litt kraftigere lår og rompe som jeg ønsker å stramme opp. Samt holde magen flat og markert. Er ikke så ihugga fan av kardio så holder meg helst til korte og harde intervaller (gerilja f.eks) jeg har heller ikke så mye fett å slanke bort lenger så vill fokusere på en sterk å stram (og frisk!) kropp (ingen planer om å bli bodybuilder eller bikinimodell). Hvor mange kcal er det ambefalt å spise på dager man trener styrke og dager man ikke trener? (får skikkelig dårlig følelse om jeg spiser for mye en dag jeg ikke trener annet enn litt mageøvelser)
 7. 1. Øvelser overkropp: Skulderpress, sidehev, bicepcurls, nedtrekk, dips, facepull, stangroing, sit ups med vekt, russian rotate med vekt, 15 min med diverse mage øvelser. Og diverse maskiner som tar på mage/rygg/armer. Har trent styrke i 3 mnd Høyde 170 vekt 63kg, alder 18 Kostholdet mitt er sunt og proteinrikt. Sorry viss dette er dårlig info, men har ikke så mye fett på overkroppen men kraftigere underkropp. så lurer bare på om jeg må trene mer kardio (redd for å springe av meg muskelmasse)
 8. Hei Jeg trener et program som ser slik ut Mandag: Overkropp (oppvarming 5 min roing deretter 1-1,5 t styrke (muligens gerilja intervall på slutten) Tirsdag: Underkropp (oppvarming 5 min elipse/jogg deretter 1-1,5 t styrke) Onsdag: Morgen kardio før frokost i 35-40 min (hill intervall på elipse i 10-15 min å tredemølle i 25 min (300-400kcal) Torsdag: Samme som mandag Fredag: Samme som tirsdag Lørdag: Samme som onsdag Søndag: Samme som mandag og torsdag Har annenhver uke med 3 dager underkropp å 3 dager overkropp. Spiser ca 1500- 2000 kcal pr dag Liker styrke mye bedre enn kardio å lurer derfor på om det programmet jeg har laget vil hjelpe med å stramme opp å gi definerte muskler å lav fett %?
 9. Beklager for sent svar Spiser ca 1500 kcal i løpet av en dag Trener styrke 4 - 5 ganger i uka, underkropp 2 ganger og overkropp 2 ganger (skal helst ha fri en dag men om jeg føler for å trene på fridagen så kjører jeg styrke litt som jeg vill) styrkeøktene er på ca 1 time så kjører jeg gerilja kardio på 5-10 minutter på slutten av økten. Tar en proteinshake og av å til en banan etter trening. 2 dager kardio hvor jeg kjører 15 min intervall på elipse maskin og 25 minutter "rolling hills" på tredemølle. forbrenner ca 400-500 kcal på en kardio økt. Er dette et bra program, bør jeg kutte ned eller øke på kardio, mister jeg mye muskelmasse på kardioen?
 10. Hei! Jeg er en jente på 18 år, 170cm veier ca 63 kg, litt krafitge lår rumpe, men litt spinkel overkropp. Jeg har lyst på en stammere kropp, markerte magemuskler og mer definerte muskler på spesielt overkroppen (armer, rygg, mage osv). For at musklene skal vises så kan det jo ikke være mye fett utenpå, men om man spiser for lite så bygger man jo ikke muskler:huh: ? Jeg trener hverdag: 5 dager styrke og 2 dager cardio vær økt er på 1-2 timer (cardio 45-60min) Spiser sunt og prøver å få i meg nokk proteiner men tror jeg ligger i et lite kaloriunderskudd og føler jeg ikke kan spise for mye ettersom jeg vill bli mer markert? Noen som veit om jeg kan ligge i underskudd å fortsatt få en sterk og markert kropp eller om jeg kan ligge i overdkudd uten å legge på meg masse fett?
 11. Men er det ikke slik at man må ha veldig lav fettprosent for at musklene skal vises? Har ikke så veldig mye fett på magen, men har hadd litt kraftige lår å rompe hele livet, men de "disser" ikke om du skjønner, så vet ikke om det er fett som gjør at jeg er kraftigere der eller om det bare er kroppsbygningen min. Men kostholde utgjør jo mye, så om jeg spiser riktig mat så trenger jeg ikke å kjøre harde å kjedlige intervaller på tredemølla? har ikke lyst å springe av meg muskler heller.
 12. Er så sykt dårlig på hva de forskjellige øvelsene heter men Mandag, onsdag og fredag Oppvarming løping 8km/t i 10 min (110kcal ca) Armer: Bicep curls, Nedtrekk, skulderløft, alle maskinene på treningsenter for armer, hang ups osv (ca 30 min) Mage: Sit ups med belastning, magemaskin på senteret(?), Russian rotate med belastning, går planken, løfter bena hengende, senker bena, reverse crunches å hele programmet til jillian michaels (6 week six pack) (ca 50min-1time) Tirsdag, torsdag, lørdag Rompe, Lår, legger Oppvarming løping 8km/t i 10 min (110kcal ca) Benpress, alle maskiner får framside og bakside lår, knebøy, bulgarske utfall, gående utfall, squats med ball, markløft, leggløft i ribbevegg og noen små øvelser til. (ca 1t 15 min) Søndag: Hvile eller fjelltur/svømming. En vanlig dag mat: Frokost: Havregrøt I løpet av skoledagen: 4 brødskiver, banan og yoghurt. Middag: Varierer veldig, karbonade, fisk, kylling osv er mest vanlig. Kvelds: Brød med laks og eggerøre eller omelett/brøskive med pålegg Hender jeg spiser noen mellommåltider (Brød, frukt, yoghurt osv) Vet jeg kansje spiser litt mye brød, men det er det letteste å ha med på skolen. Hvor mye forbrenner man egentlig på en time styrke trening? om det er mulig å måle.
 13. Hei, jeg er en jente på 17 år. Trener 5 - 6 ganger i uka der jeg trener cardio i 10 min å ca 1 til 2 timer styrke. Annenhverdag overkropp (Mage,rygg og armer) og underkropp(?) (Lår, rompe og legger). Er ganske slank fra før, har ikke veid meg på en stund men tipper jeg ligger på 62 og er 170cm. Bruker str S i overdeler og M/S i underdeler. Har et ganske sunt kosthold ligger på rundt 1400-1600 kcal pr dag tror jeg. Bør jeg spise mer om jeg vill ha en definert kropp? Har lyst på mer markerte muskler så da lurer jeg rett å slett på om det holder å trene så lite cardio? Når vill jeg begynne å se resultater? Vil jeg ha en mer definert kropp til sommeren om jeg fortsetter med dette? (Hender jeg går på fjelltur, sykler dit jeg skal og svømmer noen ganger) Er veldig lite motivert i å løpe lenge på tredemølle, spinning osv. Tusen takk for alle svar, ha en fin dag allesammen! (Er helt ny her så beklager om jeg ikke formulerer meg godt nok)
×
×
 • Create New...