Gå til innhold

Snudii

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Snudii

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08. jan. 1988
 1. Hei, Se bilde under. Stusser sånn over protein innholdet i 500gram lys lapskaus med pølser. Kan dette stemme?
 2. Føler selv jeg får ganske bra utbytte av disse to øvelsene. Men er det nok?
 3. Vil det holde med markløft å knebøy for rumpe, lår å ben trening? Kjører RYP sitt programm for maksimal muskelvekst å dette er det eneste går under det.
 4. Er ikke sterkt i det hele tatt Også er det en fryktelig lettvint måte å få i seg frukt og grønnsaker på
 5. Ha en del isbiter i så smaker det faktisk overaskende bra. Jeg får proteiner igjennom proteinpulver som jeg tar 4-5 ganger daglig. Håper det holder. da får jeg i meg ca. 125G proteiner fra Elite whey protein isolate i løpet av dagen. Før jeg legger meg tar jeg en shake med Elite Fusion 7 Protein Blend. Jeg kjøper en hel ingefærrot å deler den i 2 AK87, men størrelsen vil jo variere fra gang til gang
 6. Jeg vet ikke om det fungerer Men ja, dette er bare tillegg til alle andre måltider. Er fremdeles helt i nybegynner stadiet på å planlegge ett greit kosthold å få en grei trenings rytme. Ellers i løpet av dagen spiser jeg grovbrød, fullkorns pasta/ris, kylling,svin og biff o.l Spiser frukt, bananer og brødskive som mellom måltider. Har du noen synspunkter?
 7. Som sakt dette er kun frokosten. Men det som er til overs av smothien har jeg sammen med lunsj/middag og kvelds.
 8. Hei. Hva synes dere om denne frokosten? Blander sammen til en smoothie -en halv brokkoli -en halv ingefær. -3 stk bananer. -125G Blåbær. -125G Bringebær -1stk Avokado. Blandes i en mixer me en del vann. Ut av dette har jeg ca. 1Liter. Har 4dl til frokost. 4dl til lunsj og resten til kvelds. Sammen med frokosten har jeg havregryn og kultumelk + ett kokt egg. Jeg bruker RYP treningsprogramm for ekstrem muskelvekst. Er også ganske ny men tror jeg har ett bra utgangspunkt. men er dette en grei frokost? Det smaker utrolig godt om noen andre vil prøve.
×
×
 • Opprett ny...