Gå til innhold

TheApprentice

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Ser det er flere som tilbyr online coaching og "skreddersydde" treningsprogram og dietter / kostholdsplaner. Er det egentlig verdt å bruke flere tusen kroner på dette? Eller er det like greit å bruke et program jeg finner på forumet her, og prøve å lage en egen plan på kosthold?
  2. Usikker på hvor mange kalorier. Spiser normalt lunsj, middag og et måltid etter trening. Pleier også å spise frokost når jeg har tid til det på morgenen. Ikke negativt ladet kurve nei, går jo absolutt fremover Lurer bare på om jeg kunne gjort det bedre. Mulig dette er tilfellet, ikke vet jeg.. Skal se hva jeg finner av mer energitett mat jeg kan lage, takk for tipset!
  3. Hei. Jeg har hele tiden vært veldig tynn og ikke klart å gå opp i vekt. Startet med styrketrening for 11 uker siden. Bruker fitnessbloggens nybegynnerprogram. Har ikke diett, men prøver å spise sunt. Startet med gainer for noen uker siden, men synes ikke jeg har gått noe særlig opp i vekt selv med det. Ser på treningsloggen at jeg klarer å løfte mer, men ser ingen forandringer i kroppen, og veldig lite på vekta. Gjør jeg noe galt eller er det normalt med så lite vektøkning?
×
×
  • Opprett ny...