Gå til innhold

Blondie.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blondie.

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 07. okt. 1993
 1. Jeg er helt mercedes frelst! drømmebillen er vell sl 63 amg eller en clk 65 amg black series! Men per dags dato har jeg fått min første mercedes. så jeg kjører en mercedes c 180, med diverse amg styling osv.
 2. Tusen takk ! :D mulig denne blir laget i helgen! Men hvor får jeg taki gelatinplater og hvordan ser gelatinplater ut/pakken med geltainplater ut?
 3. hvordan lager du denne? oppskrift?
 4. Hehe, trust me! jeg holder virkelig på. Før drakk jeg cola zero hver dag etc. så er veldig vant til søte ting. Har klart meg i to uker nå uten utskjeielser av godteri og brus. Bare spist litt usunt enkelte dager. Prøver å finne sunne alternativer som jeg kan leve med. Jeg vet jeg må klare å bytte ut rømmen, men jeg klarer ikke å spise ting jeg ikke liker over lengre tid. å det er jo akkurat det jeg skal gjøre. Livsstilsendring. merker jeg har utrolig mye å lære da men..
 5. Oida, det var ikke småtterier heller da ! da får jeg lete etter mager kesam vanilje istedenfor kesam vanilje som jeg har nå. Takker for tips! Men er det greit å tilsette sukrin i CC?
 6. Hva og hvilken mat bruker dere cottage cheese til? og hvilken mat bruker dere kesam til? Utgjør det veldig stor forskjell om man spiser mage kesam i motsetning til vanlig kesam?
 7. hehe, jeg er litt sær når det kommer til smaker. Jeg likte ikke rømme før heller, helt til jeg smakte det med søtingstilsettning. Da ble jeg addicted! Men da får jeg prøve det. Enten det å blande 50/50, eller tilsette søtningsmiddel. Men det blir nok søtningsmiddel forsøk først!
 8. Denne tråden her må jeg følge! Trenger masse tips til sunn og awesome mat/måltider! Men jeg synes mager kesam smaker helt forferdelig, kan man tilsette litt sukrin så smaken ikke blir så syrlig? uten at det blir like fyfy som rømme?
 9. Okei. har smakt mager kesam en runde før, å jeg syntes det smakte pyton:oops: . Men kanskje jeg kan evt søtne det til med sukrin? eller blir det også FYFY? bra jeg ikke er den eneste som har vært der jeg er i dag. Det føles veldig godt å vite det:D
 10. hehe okei. Takker for alle svar. setter så stor pris på det! smakte vanilje kesam (fant ikke mager vanilje kesam) og forsne bær. Herregud, det smakte helt himmelsk. Men jeg er en rømme-elsker, å prøver å trappe ned, er da vanlig cottage cheese et bedre alternativ?
 11. Hvordan ser den sukrinen ut? jeg var på meny i dag, men jeg fant kun fedon lindeberg sin.
 12. Hvordan ser CC med blåbærsyltetøy (med redusert sukkerinnholde) ut ? å hva bruker du den til ? sorry for teite spørsmål, jeg er helt ny med sånn ''sunt'' kosthold, så vet ikke hvilke gode sunne trips folk vet av. jeg ska bli flinkere med å balansere og variere treningen..etterhvert- hehe, herlig! du er flink som løper så mye. alle creds til deg :thumbsup:
 13. japp, ærlighet varer lengst, skreiv faktisk ned her om dagen at jeg til å med spiste en liten nøtt. da måtte jeg faktisk le litt av meg selv Er jo ikke noen vits i å lyve, man lurer seg bare selv. Men er veldig greit å spørre om ting på fitnessbloggen, for her er det så mange som sitter med erfaringer og kunnskap som jeg ikke har peiling på.
 14. Okei, da skal jeg på butikken i morgen for å handle det. får bare smake meg frem med hva som er best! Ønsker helst å unngå å bruke proteintilskudd, ihvertfall enda. vil forsøke å med mat først, og evt begynne med det senere. Ja, trener kun styrke, kan gå turer en gang i ny og ned, og kanskje løpe på mølla i maks 15 min. jeg hater kondisjonstrening
 15. hehe, okei. tusen takk for den oppklaringen! jeg har kun natreen jeg, som er et søtningsmiddel. forsøker alltid å bruke det fremfor sukker. men da kan jeg evt bytte ut det med sukrin, hvis det er så mye bedre :thumbsup: Jo, de selger stevia i norge tror jeg, men har bare sett det i dråper.
×
×
 • Opprett ny...