Gå til innhold

Horatio Caine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Spar deg selv for all tid og utgifter på ting som ikke fungerer og gå til innkjøp at en barbermaskin. Det er dessverre kjørt for ditt hår, og det må du må du lære deg å leve med. Minst halvparten av alle jeg kjenner som har mistet håret brukte masse tid og penger på å kjempe imot det, og det var selvsagt bortkastet. Jeg synes dere som mister håret er heldige. Man ser mye tøffere ut uten.
 2. Må korrigere denne. Jeg fikk kjeft når jeg tok frivendinger. Man kunne ikke kaste vektene i bakken i 2.etg pga taklampene i 1.etg. Dette er en stor og flott frivektavdeling med masse racks og vekter, og gummidekke over hele gulvet. Interessant valg å installere skjøre taklamper i første etg
 3. I en (fiktiv) rolle som kostholdsekspert vil jeg anbefale Litago på det aller sterkeste. Veldig god på smak!
 4. Du er høyt som et tårn og veier 76kg. Hvis du slanker deg kommer det kun til å stå igjen et spir. Som ekspert (ubeskyttet tittel. I alle fall ifølge norske medier) anbefaler jeg mer mat og et enklere treningsprogram
 5. Horatio Caine

  Snustråden

  Jeg kjøpte General G3 (extra strong slim) ved et uhell her om dagen. Den svir litt selvom jeg har snust i årevis.
 6. Homeland leverer på et meget høyt nivå igjennom alle fire sesongene som har kommet. Mulig sesong tre kanskje er et marginalt hakk dårligere enn sesong èn, to og fire. Men sesong tre av homeland er fortsatt bedre enn nesten alle serietipsene hittil i denne tråden.
 7. Horatio Caine

  Shaving

  Det tyder på at gubben din bruker endel partydop når han er på sensation white. Kjent bivirkning.
 8. Horatio Caine

  Shaving

  Fotballfrue på 42kg photoshopper seg tynnere, og gutt(er) på atten år vil kvitte seg med grovt mandig kroppshår. Jeg flytter til Grønland.
 9. Du glemte den aller beste thug'en på intertubsen: http://www.youtube.com/watch?v=5m3WSWsiYPQ
×
×
 • Opprett ny...