Gå til innhold

Emmalouise1703

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvor ofte tenker du at jeg bør trene i uken? Jeg skal ikke juge jeg er ganske latt -.-
 2. Frokost venter jeg nesten 2 timer med. Så blir det 3 brødskiver med salami/ost. Så blir det kanskje litt salat ved siden av to pølser med lomper. Middag kan være alt fra: couscos(fullkorn) med noe kjøtt ved siden av, eller pasta og en saus eller Kylling/fisk og poteter eller wok med nudler. Dette er kanskje det jeg spiser mest av! Så senere på kvelden brød med ost/salami :/ Student mat kanskje?
 3. Takk for hyggelig kommentarer om magen. Blir nesten litt på gråten haha. Stress kan være en god grunn til oppblåsthet Freckles siden jeg har nettopp gått gjennom samlivsbrudd. For mye protein tror jeg ikke problemet er...spiser nok ikke like sunt som jeg burde.
 4. Jeg har prøvd i en stund og holde meg vekk fra hvete...men så ikke en stor forskjell. Lavkarbo? Hva vil det si? (Newbiie). Mat med lite karbohydrater....men hva slags mat er det?
 5. Jeg tenker å dra til en lege, oppblåsthet er noe jeg slitti med lenge. Uansett hva jeg spiser er jeg oppblåst
 6. Likte "kosemage", men for meg så er den altfor stor. Pluss jeg sliter med oppblåsthet og når den magen der blir oppblåst da blir den trippel så stor....
 7. Er det da best når jeg trener og begynne rett på styrketrening og ikke bruke tiden min på løping?
 8. Jeg er 164 cm og veier ca 52 kg. Kostholdet er egentlig veldig varierende. Frokost: brød med pålegg, lunsj er pølser med lompe og middag, poteter og fisk/kylling. For eks. Jeg tenkte å løpe for å bli kvitt magefettet, så etter hvert begynne med styrke?
 9. Hei! Er 23 år og har nettopp begynt å trene. Trener ca 2 ganger i uka, 30min hver gang. Saken er at jeg er slank og liten, men magen er stor med mye fett. All fettet legger seg på magen og jeg er veldig misfornøyed med kroppen. Den ser utrolig teit ut. Tynn over alt, unntatt magen. Saken er at jeg vil bli kvitt magefettet(vanskelig?I know). Det eneste jeg gjør nå er å ta interval trening, der jeg jogger og bytter om til å spurte. Jeg trenger råd. Vet ikke hva jeg skal gjør, hvor mye jeg skal trene, hva jeg bør spise, hvor mye jeg bør spise. Hjelp..hjelp....hjelp!:sleep:
×
×
 • Opprett ny...