Jump to content

MarcS

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Klart det, men (takk og pris) blir ikke smellfeite folk fortalt at de gjør en fenomenal jobb som spiser så mye. Jeg har kanskje ikke mye peiling på bol, men har peiling på trening og treningsmiljøer der bol florerer. Når "Mr. Olympia" entrer gymmet så vet alle hva han har puttet i seg, og gir f, men når en eller annen jyppling på youtube legger ut en "transformation video" og det er klart han ikke har rent mel i posen så fucker det helt klart opp huet på Ola Nordmann på 17 som nå har bestemt seg å se bra ut for Kari på stranden. Nei, jeg er ikke tufsen som skriker: STEROIDER!!! DOP!!! På hver transformation video på youtube, men det er klart man kan se at en del av disse gutta ikke bare har spist vitaminer og god mat ved siden av treningen sin. Ønsker du eksempler så kan jeg fint linke deg videoer, men jeg antar du også vet at slike videoer eksisterer. Det er klart å poppe veksthormoner og annet moro også går under kategorien jeg snakker om.
  2. Det at jeg har blitt flink til å trene gjør at jeg blir mer og mer interessert i treningsblogger, videoer, og lignende. Stadig dukker det opp "body transformation" videoer der man ser før og etter, og en god del av dem (langt ifra alle) har kjørt steroider. Og mange hater i kommentarfeltet. Men så ser man en gruppe som går de som bruker dette i forsvar. "Han har fremdeles jobbet for det" og "musklene kommer ikke gratis". Det er riktig det, men steroide-misbrukerne slipper kanskje den kjipeste delen av trening, nemlig at man må jobbe hardt og lenge for resultatene. misforstå meg rett, har du trent som et dyr og kjørt steroider så kommer ikke musklene over natten, men faktumet er at majoriteten av de som slutter med treningen gjør det fordi de ikke får "instant gratification". Så når du "jukser" deg fram til raske resultater så viser du faktisk veik vilje. Jeg skjønner ikke at folk vil at vi skal respektere det. Jeg er kanskje litt døv som bryr meg, men steroider har ødelagt så jævlig mange mennesker, og da snakker jeg ikke om bare de som faktisk driver med det. kropps-image til menn er minst like skakk-kjørt som kvinners, og når steroide-fylte menn viser seg fram på body transformation videoer der de går opp 15 kg muskler, har ensifret fettprosent og ser ut som greske guder på 1 år, så er det klart man frister unge gutter og menn til å begynne med den møkka de også. Så konklusjonen er, nei! jeg respekterer ikke "gainsa" dine om du har kjørt steroider. Du har jobbet for de, men ikke på langt nær så mye som de som får flotte kropper naturlig. Du har nemlig sneket deg unna kanskje den hardeste delen av å bygge kropp, nemlig "the slow hard way".
  3. Ja, Jeg var litt slapp rundt hviledagene og lot shaker'n stå med rester av proteinshake i seg i noen dager. nå lukter det stramt av hele shaker'n. Noen råd? Vasket hele flere ganger med Zalo, men lukter fremdeles surt. Er vel ikke farlig å drikke av den av den grunn?
  4. Eneste man trenger å høre på
×
×
  • Create New...