Gå til innhold

MarcS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Klart det, men (takk og pris) blir ikke smellfeite folk fortalt at de gjør en fenomenal jobb som spiser så mye. Jeg har kanskje ikke mye peiling på bol, men har peiling på trening og treningsmiljøer der bol florerer. Når "Mr. Olympia" entrer gymmet så vet alle hva han har puttet i seg, og gir f, men når en eller annen jyppling på youtube legger ut en "transformation video" og det er klart han ikke har rent mel i posen så fucker det helt klart opp huet på Ola Nordmann på 17 som nå har bestemt seg å se bra ut for Kari på stranden. Nei, jeg er ikke tufsen som skriker: STEROIDER!!! DOP!
  2. Det at jeg har blitt flink til å trene gjør at jeg blir mer og mer interessert i treningsblogger, videoer, og lignende. Stadig dukker det opp "body transformation" videoer der man ser før og etter, og en god del av dem (langt ifra alle) har kjørt steroider. Og mange hater i kommentarfeltet. Men så ser man en gruppe som går de som bruker dette i forsvar. "Han har fremdeles jobbet for det" og "musklene kommer ikke gratis". Det er riktig det, men steroide-misbrukerne slipper kanskje den kjipeste delen av trening, nemlig at man må jobbe hardt og lenge for resultatene. misforstå meg rett, har
  3. Ja, Jeg var litt slapp rundt hviledagene og lot shaker'n stå med rester av proteinshake i seg i noen dager. nå lukter det stramt av hele shaker'n. Noen råd? Vasket hele flere ganger med Zalo, men lukter fremdeles surt. Er vel ikke farlig å drikke av den av den grunn?
  4. Eneste man trenger å høre på
×
×
  • Opprett ny...