Jump to content

-

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg har ikke prøvd selv, men det skal visstnok hjelpe å legge de i vann en stund på forhånd. 1-2 timer kanskje
 2. Da stoler jeg på deg Therese Krysser fingrene for at det vil fungere bra! (Frøken "Bol" her btw :cool:)
 3. Skjønner hva du mener, men det programmet jeg har nå er satt opp av Therese (som jeg ikke lenger har oppfølging av). Det er altså tilpasset meg og mine forutsetninger/svakheter av en med god peiling. Ikke noe jeg bare har smelt sammen på egenhånd med andre ord. Jeg liker øvelsene og har progresjon. Men for all del, et ferdig oppsatt program må være et bra alternativ nå, da jeg ikke har kunnskap nok til å sette sammen noe selv - jeg ser den
 4. 02-snapper Jeg får prøve meg på to-splitt hvis det er mer gunstig. Litt kjipt ettersom jeg som trives så godt med det programmet jeg har nå Men takk for svar Det er jo fult mulig at det vil fungere godt, selv om det blir litt styr å endre hele programmet.
 5. Tidligere har jeg trent mandag, onsdag, fredag og søndag - altså en hviledag mellom hver økt (minus mellom søndags- og mandagsøkten). Ny skoletimeplan har medført at jeg ikke har tid til å trene etter skolen mandag, tirsdag og onsdag. Jeg har derimot tid både torsdag, fredag, lørdag og søndag. Er det noen ulemper ved å trene fire dager på rad, etterfulgt av tre dager fri? Jeg trener kun helkropp-styrke btw. Takk for svar!
 6. Mulig det bare er noen mindre blodårer som går på tvers av den store?
×
×
 • Create New...