Jump to content

jibbo

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 1. du kan jo prøve og trene 2økter i uka med relativt få treningsett. Har funnet en trenings rutine som har funka over all forventning som jeg har kjørt de siste månedene. Har økt fra 44cm til 46 på denne tiden. Trener biceps på tirsdag og fredag og økten er som følger 2 oppvarmingsett på 10 reps ganske lette vekter med konsentration curls(sitter på en stol og legger armen inntill insiden av låret) deretter kjører jeg 2 treningsett med konsentrasjons curls med vekt tung nok til at du klarer maks 10reps på første sett andre sett kjører du med samme vekt men klarer sansyneligvis kun 6-7reps før du da må hjelpetill med andre hånden,de 3 siste reppene er skikkelig pining, pass på og senk vekten ganske sakte nedover på hvert rep. Ikke hjelp til på negative fasen på de siste reppene. deretter kjører du 2 sett hammercurls 8-10reps et par kilo lettere en forrige arbeidsett. så kjører du 2 sett med vekten du brukte på oppvarmingsettene dine med 13-15 halvreps(1settet stå oppreist med hantelen i hånden og ha en knekk i armen i hvileposisjon 70%utrekt arm konstant press på biceps og kjør så mange reps du klarer, klarer du ikke 13-15 så hold armen i 70%utstrakt hvilepoisjon i noen sekunder og kjør de siste reppene. sett 2 samme konsept men her starter du reppene med helt utsrakt arm og løfter til 90grader. helt tilslutt så flekser du bicepsmuskelen uten vekter. 20 reps så andre arm 20 repps. tilbake til første 15 og avlutter med 10 reps, ta en liten pause og samme rutine en gang til. Pass på og fleks med underarmen over 90grader hold ganske tett inntill skulder hvis du skjønner, får mer press på bicpes. Uansett viktigste er og spise bra mat, trene armene forholdsvis hypping med passe mengde stimulans. kommer ingen vei med 20 sett.
 2. http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/hmb-120-xl-kapslar hmm de selger dem fortsatt på svenske siden. merkelig at de selger fri form hmb i norge men ikke den første utgaven.
 3. husker jeg hadde bra muskel økning for endel år tilbake da jeg blant annet brukte hmb fra gymgrossisten tror jeg det var. Dette var tilbake i 2006-2008 eller no. Ekke sikkert hmb var den største bidragsyteren men fullt mulig det var det hvem vet. tenkte jeg skulle prøve det igjen for endel mnd siden men var ikke og oppdrive. Jeg ser nå at kun proteinfabrikken har free form hmb som er lattelig dyrt. De jeg kjøpte da var ikke free form men var en 200kapseler som varte ca 1 mnd kosta 200-300kr.
 4. jibbo

  Lyskebrokk

  Jeg er operert for dobbelsidig lyskebrokk. Trente endel år uten og gjøre noe med det men klarte ikke ta mark og knebøy med serlig mye vekt før det gjorde vondt. Gikk greit og trene alt annet. Så lenge du ikke kjenner smerte er det ikke no stress. Tror nok du må belage deg på endel uker uten trening, jeg fikk blødninger i pungen og hadde det rimelig vondt endel uker etter operasjon, Men kan være at du er mer heldig en meg,men uansett vente noen uker så meshen får grodd skikkelig er vel lurt. jeg mistenker at jeg fikk en revva utført operasjon også siden jeg til tider får vondt i pung lyske område hvis jeg får litt feil press der.
 5. Stilken hvor lenge har du spist flere bokser om dagen?
 6. Trodde Tunfisk var sundt til jeg kom over en artikkel om kvikksølv i rovfisk. Skal vistnok være medium store tunfisk som blir brukt på boks men er visst nevneverdige mengder kvikksølv i dem også. Halveringstiden på kvikksølv i kroppen er på hele 40-60 dager så daglig konsumering av tunfisk kan da umulig være sundt i lengden da eller? Har spist 2 bokser daglig en periode nå men usikker på om jeg skal fortsette, synd og måtte kutte ute en billig proteinkilde også
 7. Tenkte jeg bare skulle nevne at de muligens ligger noe i at ingefær øker testosteron nivåene, har tidligere postet her ang lav testo og har tatt 2 separate blodprøver med flere mnd mellomrom som jeg ikke fikk noe behandlig. Begge prøvene viste serum test på 7 av ref 8-35 Bestemte meg for og prøve ingefær, lest på nettet at de kunne økte nivåene. Svaret jeg fikk på siste blodprøve var 13 av 8-35 ref. Nå kan det jo være at kroppen har ordna opp selv men virker like sannsynelig at det er ingefæren som har økt nivåene. Måten jeg tar ingefæren på er og skjære av en 15-20gram stor bit fra en ingefær rot og spise sammen med havregryn om morgenen. Verdt og nevne at jeg muligens har sekundær hypogonadisme siden serum nivåene mine økte til 32 med hcg og clomid.
 8. Hadde håpa på en restart ja. Får vel spørre legen om testo plaster eller clomid da. Ble litt sår og småsvimmel i øya av clomid tablettene i starten. Men faen så kjipt og måtte bruke TRT resten av livet. Men følte meg bra før.kunne trene hard 4-5ganger i uka,men ble plutselig slapp og svak i kroppen for endel år siden, kanskje lurt og ta en scan av hue først.
 9. Da har jeg prøvd clomid og hcg og fikk i dag svar på hva nivåene mine er 1-2mnd etter endt bruk og det var back to basic altså lusne 7 av referanse 8-35 i serum testosteron Tok testo test like etter endt hcg,clomid kur og hadde da hele 32 i serum testo og hele 18 i fri testo av referanse 2,3-9,9. Så et eller annet som ikke funker som det skal. Skuffende
 10. ja men er ikke det farligste og spørre om da, verste som kan skje er at det ikke funker optimalt. For mer viktige ting som har større konsekvenser er jeg enig med deg.
 11. han nevnte ikke noe om tablettene, regner med at de kan tas når som helst, men ville høre for sikkerhetskyld fra andre som har brukt det. Fikk ikke dette fra fastlegen min, dro til andrologisk senter,sikkert ikke værre og ringe og høre der heller men
 12. Har et spørmsål ang clomid. Har kjørt 2 uker med hcg og skal nå kjøre siste 3 uker med hcg og clomid, det jeg lurer på er om jeg bare kan ta den clomid tabletten når jeg vil eller om den skal tas med mat uten mat før eller etter hcg sprøyta? takker for svar.
 13. Fikk påvist lav serum testosteron på en blodprøve, aldri brukt no steroider hvis det er det du tenkte på. Kunne få testo plaster men ba om og få prøve dette først for og se om kroppen kanskje kan regulere seg etter endt kur. Han sa det mest sansynelig ville gå tilbake til samme lave nivå. Men lyst på og prøve og kanskje ha flaks. Kjedelig og være avhenging av testo plaster, sprøyter eller hva det måtte være resten av livet. Ekke sikkert økt testo vil gi no effekt på velværen heller men det finner jeg vel ut nå. Følt meg slapp og svak de siste årene,treningene har gått tråere og bitt endel svakere en jeg var for 3-4år siden tross jevnlig trening.
 14. Var på Andrologisk senter ang lav testo produksjon og endte opp med og få resept på hcg og clomid på beskrivelsen av åssen jeg skal bruke det står det at jeg skal blande pulver og saltvannsløsningen sammen og suge in 0.2ml i hver sprøyte og lagre i kjøleskap.I hver ampull kan jeg få laget 5 sprøyter, det vil da si at hver sprøyte vil inneholde 1000ie hcg. Det står i beskrivelsen at jeg skal ta 3 slike sprøyter i uken i 5 uker og legge til klomid etter 2uker har gått så 5uker hcg og 3 uker hcg +clomid. Men har lest på forumer at 1000ie hcg i uken bør være max, jeg vi lligge på 3000ie?? og mange skriver også at en må lage bac vann for og lagre det også???
 15. Ja vet at kroppen kutter egenproduksjon når den får kunstig tilført, men tenkte mer i baner når kroppen begynner produsere selv igjen etter endt kur. Kanskje like greit og ta en time hos en urolog,androlog eller hva det heter. clomid har jeg aldri hørt om,hørtes mer fornuftig ut og prøve.
×
×
 • Create New...