Gå til innhold

Pons

Medlemmer
 • Innholdsteller

  968
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Alt skrevet av Pons

 1. Apti (-85kg) 170-210. Det overstøtet der er kvalmt lett ...
 2. Norge på fjerdeplass over de lykkeligste i verden. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Norge-blant-de-lykkeligste-i-verden-7993432.html Dette vurdert ut i fra de seks faktorene: økonomi, forventet levealder, frihet, sosial støtte, generøsitet og omfanget av korrupsjon i landet. Sett i sammenheng med diskusjonen tidligere i denne tråden: Er vi nordmenn virkelig så lykkelige? Og et litt mer interessant spm.: Hva er lykke for deg?
 3. http://www.youtube.com/watch?v=0qBiZObt8H4
 4. Pons

  Dagens Glade

  ÅHERREGUUUD! JEGGLEDERMEG!
 5. Litt mere antiporno fra Kari Jaquesson: http://www.nrk.no/video/PS*205624
 6. Noe å kose seg med i påsken
 7. Som 02-snapper skriver, med en gang man føler at den indre uroen (som faktisk trådstarter beskriver det som) går utover dagliglivet, som skole o.l. kan det tyde på at noe ikke er som det skal. Jeg regner også med at dette er et vedvarende problem, og ikke noe som kun har skjedd ett par ganger. Jeg sier ikke at man nødvendigvis er "syk", men hvis at det er et veldig stort problem bør man oppsøke en profesjonell. Hvis trådstarter bare har litt mye energi, og heller ønsker å trene enn å være på skolen og det er bakgrunnen for fravær, så selvfølgelig trenger man ikke en lege. Da handler det mer om
 8. Man skal ikke undervurdere placeboeffekten.
 9. Du skriver at denne indre uroen er et problem for deg i dagliglivet og at det går utover skolen? Mitt eneste råd: oppsøk lege eller psykolog.
 10. Viktig å ikke røyke mens man kjører i fylla, røykingen kan nemlig påvirke kjøreevnene dine.
 11. Hvorfor blir man alltid syk i ferien?
 12. Smaker så godt at du får orgasme i munnen?
 13. Kristin Charm var så hyggelig å informere meg her om dagen at jeg har over 100 innlegg i sjekketråden. Kleint.
 14. Hvordan skal jeg klare å skrive 150 innlegg i løpet av dagen?
 15. Pons

  Dagens negative

  Forkjølelse ...
 16. At det skal så lite til for at samfunnet hever øyenbrynet og stempler deg som "psykisk syk", og at man blir stigmatisert for at man har hatt/har en psykisk lidelse- det er skammelig!!
 17. Nei, det var ikke lett å ta utdannelse da, men på den tiden var det greit at man ikke tok det. Nå er det en forventning om at alle skal bli høyt utdannede og minst ha en mastergrad. Selvfølgelig finnes det personer som det blir sydd puter under armene på, men jeg har ikke inntrykk av at det er den generelle tendens i dag. Noen har f.eks. en personlighetstype som gjør at de setter strenge krav til seg selv, og når da samfunnet og foreldre i tillegg setter høye krav til en kan det rett og slett bikke over. Man kan selvfølgelig dra inn omsorgssvikt her, og si noe om at ungdom utsatt for det
 18. Åpenhet tror jeg er et stikkord. Det å faktisk tørre å ta de vanskelige samtalene, poengtere at det er lov å ha det vanskelig, det er lov å ikke hele tiden vite hvor man skal i livet, åpne opp for at man faktisk tar kontakt med noen når man opplever dette (venner, kjæreste, familie osv.). Tror man kan komme langt på vei med det.
 19. "Rasjonell depresjon"? Å være depressiv er noe annet enn å være nedfor og lei seg. Ja, det er folk som blir depressive av livskriser, mens andre får depressive symptomer (f.eks. når man har kjærlighetssorg) som går over av seg selv ganske fort. Jeg har snakket med personer som har blitt depressive fordi kjæresten de har vært samme i 2 mnd (!) gjorde det slutt med dem, andre som har opplevd store tap, de reagerer alle forskjellig. Jeg har opplevd personer som har vært så depressive pga livskrise at det har vært umulig å nå gjennom til dem og medisinering har vært eneste utvei. Vi kan ikke vite
 20. Enig. Men hvordan skal vi skape denne immuniteten? Rent genetisk så er noen predisponert for å utvikle diverse psykiske lidelser, det meste av forskningen på området tyder på det. Det vi derimot ikke vet er hvilke gener som virker å spille inn.
×
×
 • Opprett ny...