Gå til innhold

Morten Korsnes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Morten Korsnes

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. juli 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heisann fitnessmennesker! Har et problem som er forholdvis stort og veldig plagsomt, nemilig lyskestrekk. Har hatt det i en typ 7måneder og av og på i typ 2 år kanskje. Det påvirker jo to av mine yndlings øvelser som er markløft og knebøy. Spørsmålet da er, hvordan kan jeg bli kvitt det? Kjenner det ikke npr jeg går eller løper (ikke at jeg løper veldig ofte da men), men kun når jeg tar mark og knebøy.. Takk for svar!
 2. Ja det er noen som har det! Gratulerer så mye med et så langt giftemål!
 3. Største problemet her for meg, er at jeg ikke kan ta verken benkpress eller knebøy, grunnet dårlige skuldre og dårlig lysk.. Men takk for godt svar
 4. Har nå lest en mange artikler og blogginnlegg om "Hvordan få en 6pack" og det står det alt fra "tren mage 5-6 ganger i uken", til "tren mage maks 2 ganger i uken" Hva er den såkalte fasiten, er det mulig å trene det 4-5 ganger i uken uten å skade musklene? Begynner å se resultater på magen og vil gjerne ikke miste det
 5. Heisann! Har et lite problem, venstre foten min sovner veldig ofte for tiden, hender den gjør det under trening også. Har i tillegg hatt hissige leamus rykninger i venstre ankel og nedover, noen som vet hva det kan være? Takk for svar!
 6. Jeg er som regel på senteret 8-10 ish timer hver uke, sjekking på byen er jeg dårlig på, blir så himla overfladisk, samme over nett, så den største sjansen er jo på treningen. Men hva syns egentlig jenter om det? Og om det er greit, har dere noen tips?
 7. Heisann! Jeg har nå begynt på en diett og synes det er innmari vanskelig.. Er det noen enkle "straffemetoder"man kan gjøre hvis man si, skeier ut en gang eller tenker på den altfor fristende Snickersen som ligger ved siden av juicen? Tenkte kanskje å prøve å ha en strikk på håndleddet og dra den tilbake om jeg evnt skeier ut. Eller har du noen andre tips eller triks?
 8. Takk for godt svar! @O2-Snapper Hovedfokuset mitt er styrke og det å bli mer markert, så dette hjalp meg mye!
 9. Hei mine kjære fitnessmennesker! Kjapt spørsmål, hva er best, cardio før styrke eller styrke før cardio? Og mage før styrke eller styrke før mage? Skal starte en ny diett og brenne litt fett på magen og bryst (late push for SK2015) Takk for svar
 10. Fått blowjob av en hai, eller bli voldtatt analt av 3 skorpioner?
 11. Hei! Vil ha bedre form på selve brystkassa, nå føler jeg det bare er to "kuler" med muskel og fett (som jeg også vil ha bort). Hvordan kan jeg få en litt flatere form på de? For nå har jeg kun kjørt 5*5, må jeg ta flere reps pr serie?
 12. Dette kommer an på hva jeg har planlagt for dagen, ligger på alt mellom å være på 10 kl 0600 til å være på 1 kl 10:00
 13. Har alltid hatt en drøm om å bli fotballspiller og tenker, det må jo være forsent å leve av det? har spilt fotball fra jeg var 4 til 12-13 års tiden (ga meg pga skade), har vært litt av og på i det siste, er 20 år og nettopp sluttet på høgskole pga feil skolevalg og har ingen anelse(!!) på hva jeg vil bli.. Noen tips?
 14. Ja skal sjekke litt rundt, men blitt bedre over årene også
×
×
 • Opprett ny...