Gå til innhold

Marte Elverum

Medlemmer
 • Innholdsteller

  404
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Marte Elverum

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. KK-67 arrangerer 4. september løfteskole helt GRATIS! Se link for mer info: http://www.kk-67.com/2016/08/24/lofteskole-4-september-2016/
 2. 29. august arrangerer KK-67 og Nidarø Styrkeløftklubb Midt-Norges første utstyrsfrie regionsmesterskap! Dette blir absolutt noe å få med seg! Det ryktes blant annet at en god del landslagsutøvere kommer til å stille for å sjekke hvordan det ligger ann med raw-styrken Kanskje har nettopp du lyst til å konkurrere i styrkeløft? Da er RM utstyrsfritt et perfekt mål! Ta kontakt med meg (i KK-67) eller Nidarø Styrkeløftklubb for å komme i gang med seriøst trening rettet mot styrkeløft Join på facebook: https://www.facebook.com/events/733018630109768/
 3. Det er planen! Fristen er i morgen og vi er per nå på 175 deltakere!!!
 4. 141 påmeldte og fortsatt noen dager igjen til påmeldingsfristen går ut!!! http://styrkeloft.no/resultatservice/?page=pameldingsliste&id=30 JEG gleder meg til å løfte!!
 5. Vi har foreløpig ikke fastsatt noen dato, men vil garantert holde flere i år!
 6. http://www.kk-67.com/2014/01/25/info-lofteskole-1-februar/
 7. Hvis alle som sier de skal løfte faktisk løfter, så ser det ut til at det blir rekordmange løftere! Det blir fett :cool: Blir også spennende å se hvilket nivå de legger de norske rekordene!
 8. Veldig bra styrke på denne gutten, men jeg anbefaler deg å ta en tur til nærmeste styrkeløftklubb for litt veiledning i teknikk! Da vil du nok ha mye lengre levetid i den idretten du bedriver samtidig som du plutselig drar langt over 220 i mark med GOD teknikk. Lykke til!
 9. Helt rått! Gratulerer igjen!!!!

 10. Gratulerer, Marte!

 11. Satan, skal jeg og skrive opp alle merittene mine? Kan risikere en lang signatur da
 12. Nanoproxil Nanoproxil fra Nanox er min favoritt. Enda viktigere er at det er godkjent av WADA
 13. Du kunne lett ha gått for trønder(om du hadde holdt kjeft ) ei helg
×
×
 • Opprett ny...