Jump to content

StuntmanMike

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by StuntmanMike

 1. Hehe, jeg mente ikke deg MartinM, tynnfeit-fenomenet generelt. Altfor mange som ikke forstår fordelen av å trene styrke når man skal ned i vekt
 2. "Tynnfeit"-fenomenet forekommer ofte hos mennesker som slanker seg uten å trene. Styrketrening vil jo "stramme" opp dvaskheten relativt kjapt imo.
 3. Chili-sausen fås også kjøpt på div. thai-sjapper rundtomkring.
 4. Hehe, tror nok du må investere et par hundre tusen i året i steroider, i en 7-8 år om du skal bli seende slik ut.
 5. +Sko +Håndkle +Rene klær (olabukse, t-skjorte, sokker og boxer) +Vannflaske +Smart shaker med pulver +Hoppetau +2 kokte egg (har med på jobb) +Asan 3-i-1 dusjsåpe +Hårvoks +Antiperspirant +Eau de toilette +Hengelås
 6. Aha, de har jeg, men har aldri sett de på Rema før.
 7. Det har blitt ganske populært å bruke melanotan i forbindelse med slanking. Kan jo ha noe med det å gjøre. Dette er selvfølgelig ren gjetning.
 8. Update: Disken jeg fikk var DOA, sendte den tilbake og fikk ny. Kloning og installering av den nye SSD'en gikk smertefritt. Den funker tipp topp, laptopen er kjappere nå enn da den var ny.
 9. StuntmanMike

  Crossfit?

  Famous CF quote: Your workout is my warm-up.
 10. StuntmanMike

  Crossfit?

  www.crossfit.com - Her kommer det program hver dag (3 dager trening / 1 dag hvile)
 11. Gammel vane, kan jo gå ned til 2 ss feks.
 12. Jeg ser den. Synes det er køddent jeg og, hehe. Må vel bare krype til korset og sette meg ned en kveld. Måtte jo prøve! \o/
 13. Hehe, det fikk jeg med meg. Jeg hadde håpet mer på: Frokost: bla bla bla Lunsj: bla bla bla osv. (Ja jeg er lat og har ikke konto på diett.no e.l)
 14. Jeg vurderer å prøve meg på PSMF. Har trålet div tråder og artikler her inne. Menyen som er satt opp i denne artikkelen http://fitnessbloggen.no/psmf-ekstremdiett/ kunne passet meg fint, men dette er for en gutt på 110kg med fettprosent på 28. Selv veier jeg ca 81kg og ligger et sted mellom 12-16 i fettprosent. Med moderat trening som det er anbefalt i artikkelen har jeg et kaloribehov på rundt 2750. Noen som kan justere den menyen for meg? Sliter litt med å finne ut hvor mye underskudd jeg bør ha. På forhånd takk!
 15. Finner ikke disken i diskpart, når jegber om liste over disker kommer kun disk 0 opp..
 16. Bare tanken på det gjør at jeg kaster opp litt..
 17. Jeg kan jo prøve å gjøre det omvendt da, montere inn SSD'en i maskina og koble den opprinnelige disken til via USB, og boote fra USB'en.
 18. Grunnen til at jeg kobler den opp med en SATA/USB kabel er for å klone disken som sitter i maskinen før jeg monterer SSD disken fysisk i laptopen. Og jeg mener at windows burde lagt den til både som en "USB device" og en "USB mass storage device"
 19. Takker og bukker, skal prøve det etterpå, men SSD disken min vises som Disk 1 og under står det "unknown".
 20. Må si jeg er litt skeptisk til cmd, har ikke no dos-skills
×
×
 • Create New...