Gå til innhold

NikolaiM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hva er egentlig det beste alternativet for nettdatingtjeneste dersom man går for potensielt langsiktig forhold med jente i aldersgruppe rundt 24-32 år? Har ikke forsøkt Tinder, men har inntrykk av at den er mest for one-night-stands... correct me if I'm wrong.
 2. Så du driter i sjokoladefyllet når du baker kake ja, dette var skikkelig smakfullt synes jeg. Det er virkelig ikke tvetydigt i det hele tatt. Takk for disturbing mental images.
 3. Ok, jeg skal skremme dere alle vekk fra alkohol. Eller var det kanskje til alkohol...
 4. Aha han sa 'cure' ikke 'kill', da blir det plutselig rasjonelt ja. Aksenten hans fikk det til å høres veeldig likt ut.
 5. Min erfaring at at det hovedsakelig ødelegger på en indirekte måte, for det er nok utallige søndagsøkter som er gått i vasken fordi man fikk i seg litt for mye på lørdagen. Kan tenke meg det går mest direkte ut over eventuelle lørdagsøkter men, for det kan umulig være sunt med mye alkohol og lite søvn når kroppen skal restituere seg.
 6. Jeg trener magen på flere ulike måter, og får aldri magekrampe av det. Men, når jeg ler har jeg vannvittig lett for å få magekrampe. Selv dersom det kun er mild humring. Slik har det vært så lenge jeg kan huske. What gives??
 7. Dawkins er tilsynelatende fan av Breaking Bad. "Science... it works, bitches." (1:15). Litt komisk og forfriskende å se en ellers seriøs professor si noe slikt på en konferanse. Komisk helt på slutten og... en enslig butthurt feminist roper ut "I don't appreciate the sexist language there!" Tror han gjorde en skikkelig bommert ved 1:00 men... "If you base medicine on science, you kill people."
 8. NikolaiM

  Dagens negative

  Jeg angrer kun på at jeg ikke avsluttet med "Winter is coming, bitches.".
 9. For what it's worth så var det iallfall rundt 35-40% jenter i de generelle Krav Maga klassene der i fjor, de har markedsført seg sterkt til the womenfolk.
 10. NikolaiM

  Dagens negative

  Dagens glade! Det skal bli skikkelig forfriskende. Ingen mer ukomfortabel energisugende varme og luftfuktighet, solkrem og solbrenthet, svettehelvete om natta, allergier, bugs som flyr inn i leiligheten, og sol og fugler som vekker meg grytidlig. Ser frem til kjølig temperatur, stemningsfulle mørke kvelder, og snødekt landskap.
 11. Vi er utklassert av amerikanerne på dette området, ser jeg! (Rick Perry & Michelle Bachmann)
 12. Kall meg gal, men dersom jeg var moderator ville jeg samtidig korrigert "kjøot".
 13. Jeg trente på Krav Maga Academy en periode. Det ligger rett ved Alexander Kiellands Plass. Likte meg veldig godt der, og synes det var høy kvalitet på instruktørene. Lokalene var gode, bortsett fra at det var vannvittig upraktisk om vinteren... det var kun 2 stk. dusjer i herregarderoben, ergo mye venting ettersom nesten alle ville dusje før de dro hjem da. Ville nok fortsatt trent der dersom jeg bodde nærmere nå.
×
×
 • Opprett ny...