Gå til innhold

Smuix

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Selger styrkeløft singlet og slippers til dame, såvidt brukt 1 gang HELT NYTT ! Litt usikker på stl på singletten (kan gi info om noen er interesert) men stl 39 i slippers. Tenker 700 kr Kan kontaktes på mail for mer info/bilder; [email protected]
 2. dørstokkmila!

 3. Morsomt å se nye styrkeløftere, og spesielt noen som trener hos Melhus - min hjemplass :) Trener selv hos Nidarø, men bor hjemme akkurat nå, så vurdere å stikke innom Gruva for å teste litt :)

  1. Smuix

   Smuix

   Kort vei da, praktisk!

 4. Takk for det! Bor en 4 min gå tur ifra hvor vi trener så, tror det blir det mest praktiske! Men kanskje jeg stikker snuten innom og sjekker det ut!
 5. Ja har trent sumo, vil tro det er musklaturen som ikke er vant til tyngden, prøve å varme opp skikkelig får at det ikke skal gjøre vondt.
 6. Tenkte dette kunne bli en tråd hvor man kunne gi hverandre tips når man kjenner kroppen jobber hardt eller stritter litt imot. Begynte med styrkeløft for 4 uker siden og sliter med smerter i festene i hofta ved knebøy. Håper ikke dette er noe varig problem og at det er bare musklene som er stive! Bør man ta omega 3 eller fettsyrer i tillegg for å smøre ledd?
 7. Synd... det er jo godt med litt rødt i midten.. Well well!
 8. Det er kjempe gøy og gir det trenings lyst! STÅ PÅ! og lykke til
 9. Smuix

  Drinker!

  Ikke dum den! hehehe!
 10. Nei, Melhus IL, styrkeløftavdeling! Er utrolig fornøyd med å begynne å trene der. Litt stiv og støl, men værde!
 11. http://www.find-help.us/img/perfumes/b/Chanel-CocoMademoiselleperfume.jpg Kjøpte meg denne, like den veldig godt først. Men så ble jeg usikker på om den ble litt "heavy" , den er dyr men lukter nydelig!
 12. Ja, mye god hjelp og motivasjon. Ikke minst trivelige og hyggelige folk, følte meg for "hjemme" og ble tatt imot med åpne armer ( Eller ble mer rekrutert! hehe )
 13. Begynner å lure på hvorfor ikke folk kan passe på seg selv noen ganger.. Skulle han også bruke knebøystativet eller stanga du brukte ? eller kom han bare for å kjefte?
×
×
 • Opprett ny...