Gå til innhold

Puselusa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Puselusa

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eg skal ta det opp med han neste gang eg ser han. Situasjonen var den at det var siste time, vi pratet og eg sa eg ikkje ønsket flere timer. Og i desperasjon etter å selge meg flere timer, prøvde han å skremme meg til å kjøpe, og deretter prøvde han på selge basert på utseendet mitt. Åhh, tenk hvor pen du kunne vært om du ikkje var feit. Utrolig usaklig og ikkje veldig inspirerende, selv om det kanskje var det han prøvde på.
 2. Fordi de bor ikkje i oslo. Blir litt vanskelig da. Skulle ellers mer enn gjerne benyttet meg av de. Har sett på videoer, men føler ikkje det blir det samme.
 3. Takk Aurelius:-) går sakte, men sikkert nedover. Har jo gått ned 10-12 siden august, men det har stoppet litt opp den siste tiden. Men alt teller jo.
 4. Fordi bur ikkje i oslo. Hadde selvsagt gått til de istedenfor, om eg kunne.
 5. For å legge til en ting. Og det vet eg at eg sa til han første gangen ham mente eg kom til å få diabetes type 2. Eg har vært hos legen min, alt er helt fint. Tar en helsjekk en gang i året. Tatt alle tester og målt blodtrykk. Alt er som det ska vere. I tillegg siden eg har et snev av hypokondri og blir lettere hysterisk og fortvilet de gangene han pt'n har fortalt hvor dårlig det står til med meg, so har eg pratet to ganger med legen min den siste måneden, og fått høre at så lenge eg er så aktiv og og trener minst en gang i uka, så er det ikkje noen fare for helsa mi slik som det er nå. Stakk
 6. Eg sa jo eg skulle skrive et innlegg å fortelle hvordan det gikk. Har ikkje trent så mye de siste ukene, ca en gang i uken, og løp bygdøy mila 19 oktober. Har hatt min siste time med pt og mer udugelig pt skal man lete lenge etter. Eg etterlyste program to ganger. Fikk noen øvelser ene gangen, men ikkje noe fullkroppsprogram. Ville lære meg skikkelig teknikk på baseøvelsene, fikk beskjed om at eg burde heller ha fokus på på få ned fettprosenten og ikkje teknikk. Noe eg ikkje skjønner at skulle kunne gå an å kombinere. Sette opp ett program basert på de øvelsene eg ville lære og samtidig få e
 7. Liker CC gratinert i lasagne. Det synes eg er kjempegodt. Men det meste er jo godt når det er gratinert. Høres veldig godt ut, skal prøve det. Skal kjøpe meg en bøtte med proteinpulver so fort eg har råd. Denne månedens budsjett gikk til pt timer :-) Pannekaker er jo pannekaker uansett hva de er laga av. Lagd av havregryn en gang og. Smaker jo alltid godt :-) Og de der hørtes veldig gode ut.
 8. I det hele tatt, hadde eg vært fastlåst so hadde eg ikkje prøvd å få i meg proteiner og fett tidlig på dagen. Akkurat no tester eg det og ser hvordan det går.
 9. Nei, der tar du veldig feil. Ikkje låst i det hele tatt. Grunnen til eg gjentar det eg har sagt tidligere er for eksempel når noen sier noe helt likt, og det virker ikkje som om de har lest hele tråden og sett hva eg har skrevet tidligere. Eg prøver og forklare hvor eg kommer fra. Om du oppfatter det som at eg ikkje har tatt til meg noen av rådene eller hørt på hva de har sagt, så er det feil.
 10. Ja, veit det er mye i kaffedrikker. Liker ko ikkje kaffe, so drukner en latte i sukker. Noe som ikkje gjør det bedre. Tidligere i sommer ble eg hekta på en type iste og frappuchinoen på Starbucks. Og spurte hva det inneholdt av kalorier, isteen var den snilleste med kun 264 kalorier. Ikkje rart det gikk ikkje ned da, drakk jo minst en om dagen. Er litt bitter over at mine venninner kan spise og drikke hva de vil uten bli tjukke. De fleste har ett ræva kosthold, bestående av grandis, Taco og mcern, mye godis og brus . I tillegg trener de aldri. Eg er sannsynligvis i mye bedre form enn de flest
 11. Liker god mat ja. Men student og dårlig råd. Synes det er så mye forskjellig man må kjøpe til de sunne oppskriftene. Så derfor spiste eg mye nudler og knekkebrød i perioder. Billig:-) Hmm.. Akkurat det med stappmett er greit, men ikkje mett? Ifølge en annen tråd som tok helt av og vart stengt, so burde man spise seg mett, og magesekken spilte ingen rolle hvor stor eller liten den var. Har ikkje nok kunnskap om det til å si hva som stemmer. Eg tilhører generasjonen som er flaska opp på Grete roede dietter, norsk ukeblad sine suppe dietter. Og til tross for 3 år med kost og ernæring på v
 12. Gode råd. Har spist mye kylling de siste ukene, begynner bli ganske lei. Pt sa eg kunne spise rødt kjøtt og? Dey strider imot alt eg har hørt. Da blir det mer Lavkarbo og derfor det går an? Spiser nesten aldri nøtter og tørket frukt som de anbefaler som sunn snacks. Mye sukker og kalorier. Samme med avokado. So er klar over de kalori bombene. Kan eg kutte ut cottage cheese eller må det vere med? Er ikkje veldig glad i skyr, kesam og cottage cheese.
 13. Jepp, tanita. I ditt tilfelle kan det umulig ha vore riktig. Men eg er jo "litt " større. Så kan jo stemme i mitt tilfelle. Uansett, takk! Det hjelper å høre at det har vore feil på andres målinger. Var hos legen for under ett år siden, tok alt av blodprøver, målte blodtrykk, blodsukkeret og eg var jo frisk da. Skal ta en ny tanita måling om fire uker, får håpe det er litt bedre da. Har jo uansett betalt for den, so tenker eg får bare bruke det.
 14. Så tips til noe annet enn knekkebrød? :-P noe like enkelt og greit helst.
×
×
 • Opprett ny...