Jump to content

Jenser

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Helt sant. Vi ligger allerede ute med en del konkurranser for våre produkter blant "tradisjonelle" bloggere på topp 100 lister rundt forbi. Men ønsker nå å gå litt bort fra dette, da vi med stort hell har vært "delaktig" i å bygge opp en tradisjonell blogg, og har funnet ut at det er mye mer spennende konsept, enn å "fylle opp" hos allerede etablerte bloggere.
 2. Om hnoen vet om noen etc, er dere velkommen til å ta direkte kontakt med meg pr. innboks, så skal dere få mer informasjon om firma, sponsorplaner, bakgrunn og selvsagt kontaktinformasjon til relevante personer etc. Samt svar på det man måtte lure på.
 3. Godt poeng. Generelt er vi veldig åpne for det du nevner, har også vært tilstede, eller hatt folk tilstede på disse ulike konkurransene i Stavanger og Oslo blant annet. Samtidig ønsker vi å følge en filosofi der vi også går inn å støtter de som nødvendigvis ikke er mest etablert. Men som har potensial, eller ambisjon om å "klatre" på disse listene. Vi har sterk tro på at å sponse noen som ikke har veldig mange eller noen sponsorer vil gjøre våre merker mer synlige og attraktive, fremfor å bli en av mange. Men takk for tipset.
 4. Takk for raskt svar. Veldig godt poeng. Vår utfordring er jo at vi ikke har en egen hjemmeside, dvs, det har man jo. Men våre produkter selges igjennom en hel rekke nettsider for klær. Vi som importør kan rent konkurransemessig ikke linke direkte til en enkelt nettbutikk, da dette blir konkurransevridende, og alle butikker kjøper våre produkter for videresalg på lik linje. Ideen er jo å få (enda) mer profilering av de merkene vi importerer, for så å øke salget generelt. Om mersalg foregår via butikk A eller B spiller forsåvidt liten rolle for oss, da det er eksponeringen generelt vi søker. Jeg kjenner dessverre ikke til verken kjente eller ukjente utøvere eller bloggere. Men selvsagt, vil det for vår del være mer interessant med en kombinasjon av etablerte og up & coming.
 5. Hei! Fikk ett tips om at muligens noen på denne siden kunne hjelpe meg. Jeg jobber som sponsoransvarlig/markedsansvarlig i ett (anerkjent) selskap, Vi søker hele tiden nye plattformer hvor vi kan markedsføre oss selv (sportstøyimportør i Norden). Vi har hovedsaklig bakgrunn fra sponsing av større arrangementer og idrettslag, herunder draktsponsor, utstyrssponsor. Dog er jeg litt usikker på hvordan man går frem for å komme i kontakt med (seriøse) utøvere, som har behov for en langsiktig eventuelt kortsiktig sponsor, hvor begge parter kan dra nytte av sponsormidler og sponsoreffekt. Etter å ha undersøkt en del, har vi vel funnet ut at mange er selvstendige, og mangler det "managementet" som vi er vant til å forhold oss til. I forhold til hvordan lovverket rundt sponsorat er, blir det da litt mer tungvint. Nå har vi endelig fått en uttalelse fra beredskaps og justisdepartementet hvordan vi lovlig kan gå frem for å sponse enkeltuttøvere uten større apparat rundt seg. Mitt spørsmål her blir da hvordan finner man frem til disse som er aktuelle? Tenkte jo å forsøke litt tradisjonell avertering på finn.no etc, men fant ut at det kan bli veldig mange henvendelser, og veldige lite realistiske kandidater. Still gjerne spørsmål, eller kontakt meg direkte med tips, forslag etc. Jens. E
×
×
 • Create New...