Gå til innhold

malicyrus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om malicyrus

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 01. jan. 1989

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Converted

 • Facebook
  Ida skulstad.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mhm. okei, jeg spiste ikke så mye idag, er nok derfor jeg er sulten nå. Til frokost tok jeg 2 egg og 1 knekkebrød med peanuttsmør. Til lunsj , ble det 1 kakestykke på kafe med fammen. Til middag ble det kylling,eggerøre, cottagecheese og brokkoli, og nå spiste jeg da dette jeg nevnte ovenfor, altså: kylling og CC
 2. Jepp. Men ble ikke noe chips og dipp ikveld.. ble kylling, cottagecheese, og 1 spelt lompe... får ha litt sengekos etterpå da.. hehe
 3. fått høre j ikke må spise så sent om j skal ned, men jeg er dødssulen.
 4. Jeg driver jo å skal ned i vekt, ikveld holder jeg påå å klikke av at jeg har så sug etter potetgull og dipp..... like før jeg får sambo til å kjøre og kjøpe, men da er jo alt liksom ødelagt ... Er det dumt om jeg spiser litt kylling og cottagecheese nå? Blir nesten sprø her!!!
 5. Tror du det løser noe? Har jo vært på legevakt med dette før også, og har alt bytta lege til hun jeg har nå. Hun er veldig god på andre måter, hun mener det er noe jeg kan fikse opp i selv. Har tatt en haug med blodprøver etc.. men jeg har jo ME og dette kan by på ektremt mye rare symptomer i perioder. Men er uansett slitsomt, så tror jeg skal kjøpe noe sånn parafingreier på apoteket.. er utholdelig ! Føles som jeg har stein i magen GOD HELG =)
 6. Har snakka med henne om dette, føler ikke noen leger tar meg på alvor for å være ærlig.
 7. Gått med de smertene og plagene så lenge at nå er det nok for sent uansett..
 8. Legen? Hehe, leger.. de hører jo ikke.
 9. Er så mye man kan prøve, hatt problemer lenge med dette. Begynner nesten lure på om jeg er alvorlig syk.
 10. Jeg leste litt om dette igår kanskje.. Jeg har noen smerter under høyre ribbeinsbue, hatt det i en uke nå. Føler meg litt rar også, sånn fysisk sett. Blir jo nesten litt bekymret også.. hva kan det være for noe?
 11. Jeg kom meg på do, men altså, det kommer ikke så mye som det bør. Jeg kjenner at det er stopp inni der.. sliitsomt altså.. jeg må kjøpe meg tran idag. Jeg tok en sånn greie man fører inn i JA.. det funket bare litt, nå spiser jeg frokost og håper at noe skjer.. er jo til å bli GAL av.
 12. Melkesyrebakterier tar jeg ja, men akkurat begynt å ta det igjen. Siste uka har det gått i en del kylling, brokkoli og cottagecheese, fisk, suppe, knekkebrød, grønnsaker, egg. Jeg er litt usikker på hva av vitaminer jeg får i meg, men kanskje jeg mangler noe. Bør jeg begynne å ta tran? Jeg er ute etter å kvitte meg med mye fett..
 13. Hei, dette er litt kleint, men må likevel få det ut. Jeg er på vei ned i vekt, og den siste uken har jeg hatt ekstreme problemer med magen min, jeg kommer F*** ikke på wc! Jeg har prøvd mye rart, sterk kaffe, lange gåturer, masse vann, avføringspille ( funka dårlig ) , og nå har jeg prøvd svisker, som ødela kcal inntaket mitt idag, men jeg er rett og slett desperat nå. Noen råd??? Det er jo helt jævlig å gå slik.. føler meg høygravid og magen er sinnsykt oppblåst.. buhu....
×
×
 • Opprett ny...