Gå til innhold

Fitnesschristian

Medlemmer
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Spisedag er for en del tatotal otal fråsseri men for andre er det et økt kaloriinntak på 10-15% Når jeg er på diett alternerer jeg med en spisedag i uken. Ene uken øker jeg inntaket med ca 10% uken etter er det ca 25% ekstra seden tilbake til 10%. Det fungerer godt for meg.
 2. Der er en del ting som er essensielle hvis treningen skal fungere. Kost Søvn Stressnivå Hvis hun har disse faktorene på stell bør dere nokk gå videre med en "helsesjekk"
 3. Haha fikk nokk med det meste der!
 4. Styrkeøkt: BCAA + raske kolhydrater rett før økten. Påfyll i løpet av økten hvis det er en lang økt. Rett etter en proteinshake eller gainer hvis du ønsker å øke i vekt. Bra info om dette på: http://fitnesslife.no/artikler/hvorfor_burde_du_ta_bcaa/ Kondisjonstrening: Da det er en ganske rask økt trenger du ikke direkte noe ekstra i forkant av økten. Trur det holder godt med vann i løpet av økten men eventuelt litt protein og carbs etterpå hvis du ikke skal spise i løpet av kort tid. Utholdenhet: Da øktene er lange kan gels, sportsdrikk eller energibarer være bra. Viktig med n
 5. Jeg har testet en god del gainers i forskjellige prisklasser. Man bør også lese på hvor kaloriene kommer fra. Visse har alt for mye sukker. Jeg bruker 2 gainers nå som jeg liker meget godt. Trec sin gainer med kreatin og Self sin. Bra smak på begge å "bra" innehold. Prisen er litt høyre sammenlignet med mutant eller SN men for meg er smak å innehold viktigere enn prisen. (Hvis ikke forskjellen er for stor ) http://fitnesslife.no/kosttilskudd/vektokning/super-gainer-2kg.html http://fitnesslife.no/kosttilskudd/vektokning/magnum-gainer-kreatin.html
 6. For visse gir Kreatin god effekt. Jeg ville dog ikke anbefale kreatin til noen som er 14. Har ikke lest noe sted at det skulle være "dårlig" men i den alderen kommer fremgang svært raskt uansett.
 7. Kosttilskudd har fordeler MEN… Et godt kosthold er det absolutt viktigste sammen med trening og restitusjon for resultater! Hvis du får i deg 1,8-3 gram protein per kg/kroppsvekt fra kosten holder det langt. Selvsagt er der andre tilskudd som PWO, BCAA, ZMA med mere som kan gi deg litt ekstra motivasjon eller resultater men jeg syns du skal se over både trening og kost først! Når du er godt i gang med treningen og har trent kontinuerlig over en lang tid da har du bedre forutsetninger og kan vurdere å legge til noen form av kosttilskudd som en motivator eller for å komplettere kosten.
 8. Det kommer litt an på hva du ønsker med treningen (syns jeg). Kreatin er billig å du opplever at du får god effekt men målet med treningen styrer hvis du spør meg. Uansett prisen er det penger rett ut av vinduet hvis du ikke trener Jeg bruker kreatin i perioder opp til 8 uker da jeg ønsker å trene hardt. Der er en god del info i artikkelen nedenfor: http://fitnesslife.no/artikler/kreatin_styrke_og_utholdenhet/
 9. Proteinbites er helt rått! Souer cream til kos og peri peri eller chicken som "chips" til mat! Tips er kesam dip med lime, salt, pepper, hvitløk
 10. For meg holder en 1kg boks 2-3 uker.
 11. Litt uenig med de andre her. Jeg får bieffekter av en god del av de PWOs som selges på norske markedet. Ikke noe «farlige» men min mage liker dem ikke…! . Har spandert en god del tid på do istedenfor på trening etter å ha tatt PWOs Det som fungerer for meg er Musclespeed. Bra energi og pump samtidig som magen er happy http://fitnesslife.no/kosttilskudd/pre-workout/extreme-pre-workout.html Men jeg trur du kommer å være fornøyd med de fleste som du finner her i Norge.
 12. Det holder godt med det du tar i dag MEN jeg syns kosttilskudd kan være relevant for mange. En av grunnene til det er fordi det booster motivasjonen. Protein, PWO, BCAA er basen for mange. Min sambo liker det litt mer naturlig å tar Gerimax Energy Extreme (?) istedenfor PWO Lykke til med treningen!
 13. Jeg drar på meg litt vann uansett men det er stor forskjell fra person til person. Prøv å se.
 14. Fitnesslife www.fitnesslife.no Ganske ny nettbutikk trur jeg men bra produkter og grei pris.
 15. Er ikke noen fan av Whey 80 fra Starnutrition men Cookies & Cream er faktisk helt grei! Bra pris og god å alternere med!
×
×
 • Opprett ny...