Jump to content

theelly

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. theelly

  HJELP!

  Trenger å få tak i nummeret til en person, har prøvd alt til nå..har sett på gamle telefoner etter det, har spurt gamle kjenninger, har prøvd å ringe nummeret som dukker opp på google (det er tydeligvis ikke i bruk lenger). Har nemlig ikke noen form for sosiale applikasjoner som feks facebook, twitter osv..så jeg kan ikke bare skrive til personen der heller Hvordan kan jeg gå frem for å finne det? Kan man liksom ringe telenor eller andre operatører å høre hvilket nummer som er registrert på personen, eller er dette noe man ikke får vite? Help meee!
 2. Ja jeg så litt om dette da jeg prøvde å finne ut av dette, men jeg forstår det slik at mottaker blir belastet med alt fra 10-30 kr per sms. Og det hadde jo ikke vært så hyggelig :-p
 3. Har hemmelig nr, men må sende melding til noen som ikke "kan" få nr mitt.
 4. skal huske det til neste gang ja! Er ny på fitnessbloggen - så får håpe jeg er unskyldt ;-)
 5. Hei. Står på nyeste bilder at man ikke kan bruke det før man har postet minst 5 innlegg, og jeg har 11..men fremdeles ikke tilgang?

 6. 21 år, ligger å vipper mellom 49-50kg og 1.67 høy.
 7. Laks med canarian potatoes og squash spagetti!
 8. Hm, du burde sette opp programet ditt annerledes. Her er det mye nedbryting av muskelmaske - da de ikke får restutiert nok.
 9. http://bluestaffnorway.wordpress.com
 10. Ett-arms hantelroing! gjorde det i et par uker å da poppa vingene fram, 4real(y)
 11. Tyggis!! Om du går å knasker på tyggis kjenner du fortere når du blir sulten, og du blir gjerne sulten av det også fordi du "lurer" kroppen (eller hjernen) til å tro at magen skal få mat, siden man tygger på noe. Bruker i alle fall å funke på meg, selv om det kanskje høres veldig rart ut :-)
×
×
 • Create New...