Jump to content

misa_sophie93

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About misa_sophie93

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/01/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg føler at hver gang jeg har stoppa, så har det blitt mye enklere å komme tilbake til livstilen enn hvis man sammenligner med gangen før. Har du gjort noe en gang så har veggen automatisk blitt mye mindre, enklere å hoppe over den når man skal starte igjen Når jeg vil holde meg motivert, så hjelper det å følge mange fitness folk på instagram så får jeg tips og blir motivert kontinuerlig.
 2. Kan jeg slenge meg på her? Har litt lyst å bli "kjent" med ny folk på forum her, er ganske nybeginner her allerede gjort om kosthold og trening for 2 uker siden, og har fått 4cm mindre på midje, at det er mulig XD men når jeg starta så var jeg veldig opplåst da, bodde på hotell i en uke og det var buffet på hver måltid + dessertbord etter den uke så bestemte jeg for å gjøre noe med kroppen mot SK16, og nå kommer jula snart så man må tenke på det og har trent styrke 4 ganger per uke (kjører overkropp/underkropp splitt x2) og litt cardio når jeg føler for det. Loggfører maten jeg spiser på Lifesum og sikter på en moderat underskudd av kalorier. Noe må jeg ha gjort riktig fordi jeg føler meg veldig bra nå må bare holde det sånn fram til sommer 2016 det er det som er vanskelig.
 3. Hei, lurer på om noen her vet hvor jeg kan bestille sånne "ankle straps", som man kobler til cable vekter for å for eksempel gjør øvelser som "cable kickback". Tenkte ebay, men lurte på om noen vet om noe spesiell jeg burde tenke på før jeg kjøper eller om det er noen som selger den i Trondheim? Ha en god dag videre!
 4. Begynte med vekttrening i slutten av juni 2014 :) håper på god framgang! dette har vært artig!

×
×
 • Create New...