Gå til innhold

inaah

Medlemmer
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inaah

 1. Obligatoriske krav er der for en grunn, dette er noe som MÅ fullføres og bli godkjent før man får gå opp til eksamen, går du glipp av en av disse kravene så har du dermed ikke lov til å ta eksamen uansett om det er gyldig fravær eller ikke. Du går på videre utdanning nå og ikke vgs, disse er ABSOLUTTE krav som MÅ fullføres for å komme videre i utdanningen.

  Har du HØRT om konjunksjoner og subjunksjoner?? Det skulle også ha vært på plass for å komme videre i en utdanning.

 2. Så vidt jeg vet kan du byte ut alle øvelsene han har satt opp med kettlebell til olympiastang og gjøre det du liker best. Som sagt er det nok mest for å ufarligjøre styrketrening, og jeg tror ikke han mener at jenter burde ta goblet squat istedefor olympic squat. Om du ikke liker programmene i boka er jo det og en ærlig sak, og da ville jeg absolutt ikke trent de heller. Har selv prøvd å trene "supre" programmer, nettopp fordi de er supre og ikke fordi jeg liker måten å trene på. Det endte med at jeg byttet program etter 4 uker.

  Jeg forstår det som at du er ute etter å bli større/få større muskler. Styrketrening og bodybuilding går hånd i hånd, og man får litt av begge ved å kjøre en stil, men man burde vele program utifra hovedmål. Sånn sett ville jeg tatt en titt på PHAT : http://fitnessbloggen.no/treningsmetoden-phat/

  X-Size: http://fitnessbloggen.no/x-size/

  Jeg vet veldig lite om deg og din erfaring/mål, så vanskelig å si noe konkret. Hvis jeg var deg ville jeg valgt en av 2 overnevnte, og erstattet eventuelle øvelser med noe du foretrekker. Du kan jo også legge til ekstra pullupstrening, Gjerne varier med strikk, få reps, pyramide, mange reps og negativer.

  Håper det hjalp litt, og lykke til! :)

  Peronlig tror jeg at X-Size passer meg best, men det kan være fordi at jeg ikke har trent mange øvelser med mange repetisjoner før! Finnes det noen gode øvelser for hamstrings utenom strakmark?? :) Og droppsett typr 1, gjelder det alle settene hvor man skal ta av?

 3. Det er nok ingen god og hensiktsmessig grunn til å erstatte olympisk stang og liknende med kettlebell. Hovedgrunnen til at Martin har gjort det er nok fordi mange jenter frykter "styrkerommet/frivektsavdelingen". Det er nok derfor han sier den skal appellere mer til jenter, og gjøre det lettere og trene frivekter uten å bli låst i bevegelsesbanen til en maskin.

  Jeg har forøvrig ikke lest boka, og vet ikke om jeg svarte på spørsmålet ditt, men håper det hjalp!

  Prøvde å tagge Martin her, men han har ikke bruker lengre virker det som? Hvis ikke så kunne jo han svart selv! :)

  Takk for at du tok deg tid til å svare!

  Nytt spm: Noen gode programmer for muskelbygging? 2, 3 eller 4-splitt hakke noe å si. Vil også bli sterkere i chins/pullups, men at det ikke blir FOR mye fokus på bare det. Klarer bare en når jeg henger helt ned :(

 4. Jeg kjøpte meg Styrketrening for jenter her om dagen, og må innrømme at jeg har noen spørsmål jeg ikke finner svar på.

  Hva er hensikten med at en kettlebell skal erstatte olympiske stenger med vekter i samtlige baseøvelser? Jeg skjønner at man sikkert får trent bra med goblet squat og markløft med kettlebell, men er det ikke like greit å trene olympisk/styrkeløft knebøy og olympisk/tradisjonell markløft? Og øvelser som omvendt roing med kroppsvekt, pushups på stang, ettbeins strakmark med manualer.... Jeg kritisere ikke, jeg bare forstår det ikke. Og jeg savner dips, som ikke er i et eneste program.

  En annen ting jeg lurer på. I et av de tyngre treningsprogrammene enkelte dager er en til to øvelser (av 5-6 øvelser eksludert mage) teknikktrening med 5 x 3 repetisjoner. Mange utnytter sikkert få repetisjoner til å løfte veldig tungt, men det står at det skal være veldig lett slik at man skal perfeksjonere teknikken i løftene. Hvorfor er 2 av 6 øvelser teknikktrening når man skal trene 4x6, 5x3, 3x6-8? Er det en bra ting?

  I den guiden om styrketrening for nybegynnere er det litt slik "Keep it simple stupid" med relativt få baseøvelser. I Styrketrening for jenter er baseøvelsene litt annerledes satt opp, etterfulgt av noen isolasjonsøvelser (hvor enkelte har en morsom vri). Jeg blir litt forvirret om hva som er "riktig vei til ROM" her :)

  Jeg gidder ikke å høre "TS er dum som ikke skjønner at de øvelsene nevnt ovenfor er sykt bra. Bare stol på det som står der" osv.

 5. Haha seriøst??

  Føler grunnene til at jeg har kutta ut sukker er ganske åpenbare. Jeg klarer rett og slett ikke å sukker i kostholdet mitt uten å gå bananas. Jeg trives hundre ganger bedre i min egen kropp (fysisk) når jeg ikke spiser sukker, og savner det aldri. Det pleier å gå greit med sjeldne engangstilfeller, me viss det blir flere ganger i løpet av en periode sliter jeg veldig. Går også ut på byen eller på fest 1-3 ganger i mnd, det pleier også å gå greit, men mye mer enn det så sliter jeg generelt med cravings.

  Haha, javisst er jeg seriøs! Og nei - det er ikke åpenbart. :-)

 6. Går an å drite i å rotte seg sammen mot TS fordet da. Ingenting er faen meg bra nok for dere folk. Hvis man virker som man er i fornektelse hva gjelder inntak aka spiser for mye men nekter å høre på folk om at det er for mye så er dere der ..rotter dere sammen mot en pers. Nå er det samme greie bare motsatt. TS sier hun er helt klar for å faktisk måtte spise lite for å gå ned i vekt og da er det feil for dere det og.

  Kan jeg bare presisere at INGEN her har kompetanse til å sitte å påstå noe som helst igrunn OG at faktum er at dere ikke vet om ts troller eller ikke men likevel skriver dere om igjen og igjen at hun gjør et...asså..skulle tro dere kjente vekommende..det er alltid slik her...jeg er møkka lei av at alle påstår at de vet alt om alle her inne når de skriver en post...liker og tar sider både her og der...oppfører dere som 13 åringer hele gjengen innimellom...Jesus asså..går d an å være positiv mot en perosn her inne for en gang skyld? Slutte å være så påståelige og bedrevitere?

  Og nei jeg mener ikke alle her men det er mange av dere som er sånn..og det er blitt typisk fitnessbloggen...vi er alle mennesker...deal With it.

  Man råtter seg ikke sammen mot en person når en prøver å korrigere synsing og helseskadelige metoder for å oppnå et mål.

 7. -host-

  Hun minner meg om noen jeg kjenner som er i samme situasjon, hvor Herr. PT sier at ting fungerer slik og slik, noe som ikke er riktig. Ja, her har dere et prakteksempel. Frustrerende uansett hvor godt du prøver å forklare at slik fungerer ikke fitness-verden, og likevel vil hun ikke høre?

  OT: Gratulerer med fabelaktig trolling, TS:D

 8. Du har gjort deg opp en bemerkelsesverdig fordomsfull mening om min evne til å være hjelpsom og min generelle atferd på Fitnessbloggen – basert på en enkelt post i en tråd som har vært rimelig tullete siden første side – til å være en to uker gammel bruker på dette forumet. Ironien er så tjukk at du kan skjære i den med kniv.

  Det ser til at du riktig hygger deg når du stadig vekk må komme med små kommentarer som skal latterliggjøre eller håne. Gratulerer, du er en stor mann på internett! :-)

 9. Ja, jeg er heller ikke særlig glad i fordomsfulle behandlere som våger å diagnostisere meg og forklare hvordan fenomener henger sammen når jeg oppsøker dem for en konsultasjon i virkeligheten. Skulle tatt seg ut.

  Du er irriterende sarkastisk og lite hjelpsom til å være mod/skribent på et forum. Forskjell å spørre om råd, kontra å oppsøke BUP eller andre enheter for å få satt en diagnose. Men takk for at du presiserer hvordan ulike fenomener henger sammen når en oppsøker konsultasjon i virkeligheten, siden ingen saker er unike og svarene er svart på hvitt.

 10. Som en psykologistudent vil jeg si til deg at når du "hater" på andre, så kommer det fra en side ved deg selv som du sliter med. Siden hun irriterer deg betyr det kanskje at du har de samme tendensene som henne. evnt at du er sjalu, og ikke kan forstå at hun som er så teit og umoden, løfter mere en deg, er penere deg, mer populær en deg.

  Eventuelt kan det hende at du ikke er voksen nok til å bry seg.

  Jeg er helt enig i at denne venninen din høres utrolig teit ut, og at du har grunn til å bli frustrert. Men du burde kanskje la være å henge med henne hvis hun er så teit? :)

  For ørtende gang, BARE når det kommer til trening og kosthold :D Det du sier blir alt for bastant når du ikke vet alle detaljene. At du er psykologstudent, rettferdiggjør ikke så

  blaste antagelser. Da burde du også vite at de fleste gode relasjoner og positive opplevelser overgår den ENE forferdelge siden av en person. Fortsetter du slik, blir du en fordomsfull og dårlig psykolog som jeg ikke ville ha gått til. Just saying :)

 11. Hvorfor i all verden kan du ikke spise sukker? Er en diett på underskudd det beste for deg og dine mål, mtp høyde og vekta di? Skal du konkurrere? Jeg forstår det hvis du ØNSKER å ikke spise sukker og har et ålreit forhold til det, men hvis du hele tiden mentalt craver for det, så ser jeg ingen grunn til at du ikke kan unne deg moderat dose i sosiale sammenhenger eller når du rett og slett har litt lyst på en lørdag eller noe.

 12. I åpningsinnlegget ditt spør du om råd, men i dine påfølgende svar kommer det tydelig fram at du egentlig ikke ønsker råd, men bare bekreftelse på at du har rett. Om du spør om råd, så må du akseptere at ikke alle er enige med deg. Om du kun ønsker bekreftelse på at alt du gjør og mener er riktig, så får du heller formulere det i åpningsinnlegget!

  Det er artig at du gidder å henge deg opp i det, når jeg har spurt etter råd og tatt til meg det folk har sagt om å la henne holde på. Tråden har kommet til en konklusjon for lengst, men allikevel kjører dere på altså! :-) Keep 'em coming

 13. Så denne personen sier altså at når hun gjør en øvelse feil, at hun gjør den riktig?

  Hva kompetanse har han? .. "lært masse om trening i brasil" ..

  Det kan være alt fra en profesjonell trener, til en som har vært på noe a'la "fylletur på bali i 6 mnd = utdannet PT"..

  Jeg kjenner han ikke. Mest sannsynligvis sistnevnte siden han sier at dårlig teknikk ser riktig ut i hans øyne

 14. Alder er bare er tall... Mental alder derimot ;-) hehe ^_^

  En er ikke voksen før en finner barnet i seg selv :p

  Er veldig enig i det miaheart sier. Selv om eldre mennesker gir råd og tips, for at de yngre skal unngå å gå på de samme smellene, er det en viktig del av det å vokse opp, nettopp å gå på smellen et par ganger :banghead:

  Vedrørende TS og venninna di, om du føler du har prøvd alt, er det vel ikke så mye mer å gjøre enn å la hun kjøre sitt løp, og at du kjører ditt? Lurer likevel litt på hvem personen hun snakker med som kan "alt", og hvor han evnt har fått kompetansen fra? ^_^

  En fyr som jobber på senteret som har lært masse om trening i Brazil et år :)

×
×
 • Opprett ny...