Gå til innhold

trulsho

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om trulsho

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 25. sep. 1989
 1. Har hørt at Åviken er vaffeljernets Rolls-Royce, så det bør være et godt valg.
 2. Kontrast, Smalhans og Vaaghals er verdt å sjekke ut.
 3. I sentrum er vel Elixia Bjørvika et godt alternativ. Nærme, nytt, og relativt bra frivektsområde. Aner ikke om Elixia har drop-in, men det skulle vel være greit å finne ut.
 4. Det finnes hundebarnehager og hundeluftere, så ja, det finnes alternativ. Tar seg ofte godt betalt.
 5. Var på intervju i går som gikk fint, så med mindre det dukker opp noe skummelt på testene mine så er jeg blodgiver. Småkjipt at jeg reiser til Malariaområde på fredag, og må vente til februar med å gi.
 6. Runder snart 2000km i VW e-Up! Digg å suse forbi køen på Mosseveien til og fra jobb.
 7. trulsho

  Hybelmat

  Ta en boks tunfisk i olje, hell ut oljen og pepre den godt. Er veldig fan av det selv, og reddet mye av budsjettet mitt da jeg var student. Er dog som Adamantis skriver, mange som ikke liker smaken.
 8. Den første tanken som slår meg er vel å konkretisere hvilke grener man vil inn å sponse, så kan man se på resultatlisten fra de siste årene i f.eks. NM, og ta kontakt med utøvere som leverer gode resultater. Om man er mer interessert i fitnessutøvere som blogger er det vel bare å sjekke litt statistikk, og kontakte noen med mye klikk.
 9. Hei, Min samboer fikk for ikke lenge siden kink i nakken. Hun gikk til kiropraktor tre ganger uten at hun følte det hjalp noe særlig. Hun hadde selv erfaring fra naprapat fra tidligere kink, så hun dro dit i stedet, og det hjalp visst. Så det kan være en ide, men nå som du har legetime kan du jo høre med han.
 10. trulsho

  favorittmat

  Hjemmebakte skolebrød og sveler! Kunne jeg levd på.
 11. Har du prøvd å mose en banan (gjerne overmoden), for deretter å blande med melk og havregryn, og sette i kjøleskap over natta? Da blir det noe ganske annet enn vanlig havregrøt, og det metter veldig bra. Funket bra for broren min som ikke var så glad i havregrøt i begynnelsen.
×
×
 • Opprett ny...