Gå til innhold

Seline M

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Seline M

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07. mars 1992
 1. Hvor ofte bør jeg løpe i uka for å bli i god form? Og hvor mange km? Er der bedre med intervaller enn å holde jevnt temp over en lengre periode som feks 4 km? Er nybegynner når det kommer til løping
 2. Ja det har du faktisk helt rett i!
 3. Beklager hvis jeg utalte meg litt generaliserende om mennesker på steroider, jeg mener selvfølgelig at de som har medisinsk grunn til å feks ta testo ikke er tapere men, når man gjør det kun for å "jukse" seg til store muskler på kort tid så blir det for dumt mener jeg! :happy:
 4. Takk for det ! Synes det er dumt å drive med AAS så så lenge han går på dette holder jeg meg unna ham Det var heller ikke min hensikt å spørre om AAS på Fitnessbloggen, men det bare utviklet seg til det da nye fakta ble "lagd på bordet"
 5. Ja, han her er også 21, sa han skulle slutte men hvem vet. Godt mulig han så hvor "bra" effekt det var og forsetter.... menmen hans kropp, hans problem;)
 6. Ja, skal nok ikke hooke opp med han med det første, men tror ikke han mente å sette meg i denne posisjonen, virker bare som han er ekstremt naiv, godtroende og tenker lite konsekvenser.
 7. Ja, hva skal vi si, en venn av meg så jaa kanskje bootycall da. Jaja skal ikke stole mer på hans omdømme når det kommer til kosttilskudd, steroider og prevensjon! :S
 8. Tror jammen jeg må vise denne tråden til han her fyren som tror at han er safe så lenge han går på testosteron!!
 9. Liten oppdatering: Jeg konfronterte han som trodde han kunne lure meg med zma, det viste seg at han egentlig var steril for at han gikk på det anabole steroidet testosteron. Er dette like sikkert som et annet prevensjonsmiddel?
 10. Er det andre lovlige kosttilskudd i Norge som gjør at man kan bli ufruktbar, eller er det kun anabole steroider som vil gjøre dette?
 11. Hehe føler meg litt dum og naiv her ass, men dette er ikke trolling :/
 12. Takk for svar, Jeg mener Anabolic zma som man kan kjøpe lovlig i Norge. :S
 13. Hei, Jeg er ikke så innsatt i hvordan zma fungerer og lurer på om noen vet om gutter blir sterile i perioden de går på zma kapsler? Eller om de i det hele tatt blir mindre fruktbare?
×
×
 • Opprett ny...