Gå til innhold

anioh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jo da jeg skal svare deg;) er bare ikke hjemme nå... Men føle alt ble så dumt. Tror jeg slettet tråden så skal jeg ordene det selv;) men takk for du ville hjelpe:)
 2. Hm! Var ikke sånn ment! Ville bare ha andres erfaring! Skjønner det kan være "irriterende" for dere erfarne... Men men da har jeg "lært" min lekse og ikke spør andre om råd. Takk til dere som svarte:)
 3. Jo da klart det... Jeg googler mye, men som sagt veldig ny og synes det er greit å høre med andres erfaring. Kan vel bruke forum til det også? Lære av andre...? Det synes jeg er supert om jeg kan lære andre noe.
 4. Ok:) takk for svar... Hvilket protein pulver bruker/ anbefaler du?
 5. Jeg prøver å spise noe cottage cheese med nøtter og et glassmelk etter trening, gjerne en banan også.
 6. Hei. Jeg er veldig ny i trening og mat og det som hører til. Jobber hardt med å få min kropp tilbake i en "voksen" alder;) etter å ha blitt veldig stor etter to graviditeter. Jeg trener styrke 2(3) ganger i uken og prøver å jogge/ gå i fjellet 1-2 ganger i uken! Så jeg lurer litt på dette med protein etter trening... får en nok fra mat eller bør jeg drikke proteinpulver tilskudd? Hvilket proteintilskudd anbefaler dere? ALLE TIPS TAES MOT MED ET STORT TAKK:):)
×
×
 • Opprett ny...