Jump to content

gamezone

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gamezone last won the day on October 17

gamezone had the most liked content!

About gamezone

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ville gått for tredemølle! Mange fine anbefalinger her og her!
 2. Har ikke selv, men vet at gymgrossisten og proteinfabrikken har!
 3. Tja, finnes mange forskjellige tredemøller. Burde egentlig bare sjekke ut en test, se f.eks. GetFitness sin, eller test.no sin vurdering.
 4. Ikke for å gi et kort og kjedelig svar, men dette høres ut som et spørsmål som legen din helst bør svare på. Antageligvis ingenting, men greit å forsikre seg om det! Jeg hadde noe lignende tidligere, med intens hjertebank under trening. Jeg tok en tur til legen, og har ikke trengt å bekymre meg etter det.
 5. Selv bruker jeg MyoProtein fra MyRevolution. Bra proteinpulver med god smak (synes jeg hvertfall). Virker som det er av de beste proteinpulverene, kommer bra ut i tester både hos GetFitness og proteinpulvertest.no !
 6. Anbefaler at du leser deg litt opp på kosthold, spesielt kalori- og proteinbehov! Om ikke så finnes det jo mange betalingsløsninger hvor du betaler for å få et skreddersydd kostholdsprogram.
 7. Jeg har en som heter MasterFit TP150, veldig fornøyd med den! Ikke koster den så mye heller, sånn som NordicTrack osv.. De er veldig dyre. Finnes masse tester av det på nettet, vet GetFitness har en test. Sikkert mange andre tester og, bare å google!
 8. Det er ingenting som tilsier at kreatin vil føre til at det tar lengre tid å gå ned i fettprosent, snarere tvert imot! Kreatin fører til at du får mer muskler og økt styrke - du kan altså trene hardere, og forbrenne mer. Mer muskler fører jo også til en lavere fettprosent. Så, oppsummert: Kreatin vil ikke føre til at det tar lengre tid å gå ned i fettprosent, og kan faktisk føre til at du går raskere ned!
 9. Kreatin binder kun vann, og har ingenting å si for fettprosenten - antar vel at det er fettprosent du vil få ned, og ikke vekta Kreatin bidrar til å bygge muskler og øke styrken - uavhengig om du slanker deg eller ei. Med andre ord, du kan fint bruke kreatin selv om du skal "ned i vekt" (fettprosent!) Om du ønsker å lese deg opp: Kreatin http://treningstips.org/hva-er-kreatin/
 10. Som jeg nevnte i en annen veldig lik tråd ( søkefunksjon er en bra ting ), så har tilskuddsguiden kjørt en pre workout test. https://www.getfitness.no/beste-pre-workout-2019/ Jeg kan ikke gå god for andre enn No Xplode, den ga hvertfall meg et bra kick..
 11. Enig med Speilblankt - baseøvelser bør kjøres først, dette er de tyngste øvelsene, og øvelsene du bør fokusere på. Ellers er ikke rekkefølgen på baseøvelsene veldig viktig. Altså om du tar benkpress eller roing først har lite å si.
 12. Jeg har selv brukt No Xplode, som ga meg god effekt. Ikkenoe revolusjonerende, og det overdrives såklart en del i produktbeskrivelsene. Men det ble ihvertfall en ekstra energiboost, og litt ekstra pump! GetFitness publiserte en test av pre workout for en liten tid tilbake, her har du link til pre workout testen.
 13. Hvor definert du blir er stort sett avhengig av hva / hvor mye du spiser - kaloriinntak og makrofordeling, altså. "Problemet" med Starting Strength er vel at det mangler noen form for isolasjonsøvelser på overkroppen. Ikke at du nødvendigvis trenger det, men det er vel oftest det folk synes er morsomt å kjøre. Tror ikke du har så veldig mye å tjene på å bytte program. Veldig typisk at folk alltid leter etter det "perfekte" program, og ender med lite eller ingen fremgang. Har ikke sett på Fitnessbloggen sin versjon av Starting Strength, men kom over et treningsprogram her om dagen som ser ut til å ha tatt utgangspunkt i Starting Strength. Finner ikke igjen siden akkurat nå, men du finner den sikkert ved et kjapt google-søk. EDIT: Fant det, https://www.tilskuddsguiden.no/treningsprogram-for-nybegynnere/ Er med litt isolasjonsøvelser hvertfall, det er vel litt "morsommere".
×
×
 • Create New...