Jump to content

gamezone

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gamezone last won the day on October 17 2019

gamezone had the most liked content!

About gamezone

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får i utgangspunktet i deg betakaroten via vanlig mat, men dersom du får i deg for lite kan det være greit med tilskudd. Finnes mange tester av det på nett da, slik som: https://www.getfitness.no/vegansk-proteinpulver-test/ og https://www.hardworkut.no/betakaroten/
 2. Romaskiner brenner veldig bra med kalorier hvertfall!
 3. Ville nok gått for romaskin selv, men finnes tester av både romaskiner og spinningsykler på nett!
 4. Det finnes ikke noe proteinpulver som er bedre for jenter enn for gutter! Proteiner er proteiner!
 5. Aldri feil med mat nei! Om du ikke får i deg nok mat, først da trenger du vektøkningspulver
 6. Jeg ville gått for tredemølle! Mange fine anbefalinger her og her!
 7. Har ikke selv, men vet at gymgrossisten og proteinfabrikken har!
 8. Tja, finnes mange forskjellige tredemøller. Burde egentlig bare sjekke ut en test, se f.eks. GetFitness sin, eller test.no sin vurdering.
 9. Ikke for å gi et kort og kjedelig svar, men dette høres ut som et spørsmål som legen din helst bør svare på. Antageligvis ingenting, men greit å forsikre seg om det! Jeg hadde noe lignende tidligere, med intens hjertebank under trening. Jeg tok en tur til legen, og har ikke trengt å bekymre meg etter det.
 10. Selv bruker jeg MyoProtein fra MyRevolution. Bra proteinpulver med god smak (synes jeg hvertfall). Virker som det er av de beste proteinpulverene, kommer bra ut i tester både hos GetFitness og proteinpulvertest.no !
 11. Anbefaler at du leser deg litt opp på kosthold, spesielt kalori- og proteinbehov! Om ikke så finnes det jo mange betalingsløsninger hvor du betaler for å få et skreddersydd kostholdsprogram.
 12. Jeg har en som heter MasterFit TP150, veldig fornøyd med den! Ikke koster den så mye heller, sånn som NordicTrack osv.. De er veldig dyre. Finnes masse tester av det på nettet, vet GetFitness har en test. Sikkert mange andre tester og, bare å google!
 13. Det er ingenting som tilsier at kreatin vil føre til at det tar lengre tid å gå ned i fettprosent, snarere tvert imot! Kreatin fører til at du får mer muskler og økt styrke - du kan altså trene hardere, og forbrenne mer. Mer muskler fører jo også til en lavere fettprosent. Så, oppsummert: Kreatin vil ikke føre til at det tar lengre tid å gå ned i fettprosent, og kan faktisk føre til at du går raskere ned!
×
×
 • Create New...