Gå til innhold

Juliieannee

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Tusen hjertelig takk for masse gode svar alle sammen! Veldig kjekt at dere tok dere tiden til dette :-)
  2. Takk! Ser det går mye i å øke vekt her, med mye fløte ol. Blir dette det samme når personen skal øke i muskler? Er litt grønn her, men er det slik at kcal er kcal, samme hva de brukes til? Mye gode oppskrifter var det ihvertfall :-)
  3. Legene mener han vil få den næringen han trenger dersom han spiser mer av det han gjør nå. Altså, helt vanlig mat type brød, pålegg, grønnsaker, kjøtt, fisk ol. Problemet er jo at han ikke klarer spise mer og har liten magesekk etter over en måned i respirator med sondemat :-)
  4. Hei! Min far ligger på sykehus og har der vært sengeliggende siden 3 april. Han har vært i koma og respirator flere uker, men er nå i god form og i gang med opptrening igjen. Grunnet sengeligging er musklene nå så godt som ikke eksisterende. Han er fortsatt sengeliggende, og klarer verken sette sette seg opp i sengen, eller gjøre annet enn lette arm/fotbevegelser i liggende stilling. Han får vanlig sykehusmat, men har problemer med å få i seg nok kcal da han er skikkelig matlei og føler han ikke gjør annet enn å spise.. Og uten nok kcal blir ikke akkurat opptreningen enklere. Derfor lure
×
×
  • Opprett ny...