Gå til innhold

inbalance

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvis det er deg, ja.. Periodevis trent i storgata endel, og tror jeg har sett deg noen ganger. I forhold til serier er true detective og hannibal de siste seriene som jeg har forelsket meg i. Anbefaler de begge på det sterkeste, selv om de kan være en anelse groteske, særlig hannibal.
 2. Deg har jeg sett på actic storgata, tror jeg?
 3. Litt usikker egentlig, det var en lilla væske. Synes både noxplode og neurocore var mye bedre enn de begge på smak. Effektmessig er jeg litt usikker, synes det er mye av det samme.
 4. Helt enig i at smaken egentlig ikke spiller så stor rolle. Men den der har en sånn bitter ettersmak som sitter i kjeften i mange minutter etter den er konsumert.
 5. Verdt å nevne at den smaker helt jævlig. Absolutt værste PWOen jeg har smakt. Hjalp riktignok hvis jeg blandet med sukker.
 6. Grunnen til at jeg mener du freaker ut er at du relativt sett overdriver mengden drittslenging jeg bedriver. Jeg tror det er mer sannsynlig at det er en skrivefeil eller faktisk en fyr uten peiling som har lagd reklamen, enn at en dame har bedt om å se ut som et veikart.
 7. Er du klar over hvor lavt 8% fett er for en kvinne? Det tilsvarer vel 3-4% hos herrer? Det er jo lavere enn mange kvinnelige bodybuildere stiller med, en form som de holder i en dag. Høres det ut som en sommerform? Kanskje deg som freaker ut, og ikke meg.
 8. Leste gjennom treningsforum sin ad for sin PT-tjeneste her: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1978 Nederst er det noen korte historier fra folk som tidligere har benyttet seg av tjenesten. ""Sommerformen på kun 8% i fettprosent var på plass i 2012 etter nytt kosthold og treningsprogram fra Treningsforum!" - Vibeke, 24 år" Driver treningsforum med falsk reklame, skrivefeil eller har Vibeke på fire og tjue et jævlig usunt syn på "sommerkroppen"? I så fall må det kostholdsprogrammet hun fikk tilsendt ha vært blankt. Begynner jo å lure på om det er en gjøk som sitter på et
 9. inbalance

  Natt-Tråden

  Det er viktig å la kroppen få tid til å hvile, særlig når du trener
 10. Jeg synes du bør spørre på treningssenteret om du kan få et treningsprogram som involverer mer frivekter. Eventuelt post det her, så kan vi se. Hadde vært artig.
 11. Er det ikke vanskelig å si at disse musklene er overaktive / underaktive? Vil det ikke være mulig at kroppen kompenserer med forsterket lordose uten denne sammensetningen av overaktiv / underaktiv muskulatur? Er ikke noen mester på området, derfor jeg lurer.
 12. Hvordan er det destruktivt å tro på spøkelser? "Massevrangforesrillinger som kristendom og islam burde egentlig også få en respons proporsjonal med latterligheten, men vi er såpass langt unna det at det blir lite hensiktsmessig å le av alle religiøse på samme måte som andre ovetroiske folk." Det er ikke noe mindre "latterlig" enn å tro på spøkelser. Eneste forskjellen er at det er flere som tror på det. Så den som tror på noe usannsynlig som er utenfor normen blir latterliggjort, men den som tror på noe usannsynlig som mange andre også gjør slipper unna? Hvor er rettferdigheten i dette
 13. Jeg synes vi bor i en kjip verden hvis man skal motta sosial straff for å tro noe utenfor normen. Jeg er enig i at destruktive overlegenhetskomplekser som rasisme, kvinnefiendtlighet eller antihomofile holdninger bør få sosiale reaksjoner. Jeg mener ikke at ikke-destruktive holdninger skal tildeles sosial straff. "Jeg tror at alle svarte mennesker er satt på jorda til å bedre mitt og andre hvites liv." "Jeg tror Jesus Kristus steg til himmels på Kristi Himmelfartsdag." Det er en vesentlig forskjell. Du mener at ikke-destruktiv tro skal straffes med destruktiv sosial respons.
 14. For en fæl ting å være enig om å være uenige om. Å vise respekt for andre mennesker. Skjønner heller ikke hvorfor du føler du har rett til å dele ut "sosial straff", eller hvorfor de fortjener denne "sosiale straffen" for sin tro. Edit: Vil bare legge til at jeg tror på å kalle bullshit for bullshit. Men ikke tro på å kalle den som tror bullshit for bullshit.
 15. Det jeg prøver å formidle er at jeg virkelig ikke synes at man skal rakke ned på et menneske fordi de har "vrangforestillinger." Synes faktisk at også disse fortjener vanlig høflighet og en objektiv forklaring.
×
×
 • Opprett ny...