Gå til innhold

DementedAlbino

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg har klart å google meg frem til de samme resultatene selv. Det jeg ønsker er et stativ som jeg kan gjøre begge deler i, enten ved at en kan justere høyden via skinner eller tilsvarende slik at det tar minst mulig plass.
  2. Har fått laget meg ett lite treningsrom i kjelleren. Ikke mye plassen jeg har å benytte meg av, men har fått inn mølle, romaskin og ett lite utvalg av kettlebell. Det jeg savner nå er mulighet for dips og pull ups, men sliter med å finne gulvplass til et slikt stativ. Er det noen som vet om noen slike stativ som kan festes på vegg, gjerne på skinner så det kan justeres i høyden alt etter om en skal ta dips eller pull ups, og på den måten unngå at det tar verdifull gulvplass? Eventuelt andre smarte løsninger? Leter også etter noen strikk en kan bruke for å få litt ekstra hjelp i
  3. Trenger ny klokke, så da kan jeg like gjerne kjøpe pulsklokke som jeg kan bruke til trening også. Så da lurer jeg på hvilken klokke dere vil anbefale? Hadde vært greit om den har GPS, er bra til intervalltrening og den kan måle høydemeter. Har sett litt på Garmin Forerunner 610 og Suunto Ambit2 S. Virker som at Ambit ikke er spesielt bra på intervalltrening, og da utgår dessverre den.
×
×
  • Opprett ny...